Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

Tretira me kao kujicu, jebe me u usta i guzicu (prvi dio)

Sjedila sam u kuhinji za stolom i ispijala prvu jutarnju kavu. Bila sam dobro raspoložena a na radiju se tog trenutka vrtjela pjesma "Dodirni mi koljena" u izvedbi, meni naj seksi žene na hrvatskoj estradi, Severine. Inače, za one koji eventualno ne znaju, "Dodirni mi koljena" je stara i meni lijepa pjesma koju je prvotno izvodila Zana. Pjevušila sam uz Severinu stihove:-Hej moja dušice izbaci bubice iz svoje lipe lude plave glavice...-


Tog trenutka iza svojih leđa začula sam Zokijev glas koji je pjesmu nastavio na svoj način a to je glasilo ovako:-...jer stavit ću ti uzicu, tretirat ću te kao kujicu a na kraju ću te pojebati u guzicu...skuvaj mi kavu, napravi sendvič, lijepo ugosti i zadovolji me...-


Naravno, Zoki je imao ključ od stana i ja ga, vjerojatno i zbog glasne glazbe, uopće nisam čula kada je ušao. Pomilovao me je po kosi, poljubio u usta a onda primjetio kako pijem kavu... Ali bez šlaga.
-Pa moja lutkice nema smisla da piješ kavu bez šlaga.- Rekao je i istog trenutka krenuo raskopčavati zaporak na svojim hlačama. Ja sam dobro znala što to znači i što sad slijedi. Uzeo je moju ruku i u nju stavio svoj kurac.


Pomirena sa svojom sudbinom i onim što je neizbježno krenula sam drkati njegov kurac. Inače sam po izrazu njegova lica dobro znala kada je napaljen a kada je umoran i nije mu do seksa i perverzija. Ovaj put lice mu je sijalo a oči se sjajile. Dakle Zoki je bio opasno napaljen i dobro sam znala da me čeka naporno prijepodne a možda i ostatak dana. Iz mojih ranijih priča mogli ste shvatiti da je Zoki pravi perverznjak vrlo razigrane mašte pa je svako malo smišljao neku sitnu bizarnost.


Jednom rukom drkala sam mu kurac dok sam mu drugom nježno stiskala jaja. Zatvorenih očiju doslovno je siktao od zadovoljstva... Približavao se vrhuncu i osjetila sam to. Odmaknuo je moju ruku sa svog kurca govoreći mi da u ruku uzmem šalicu s kavom. Sada je on sam drkao svoju nabreklu kitu dok sam ja držala šalicu s kavom ispred njegova kurca. Stisnuo je zube i kroz njih glasno usisao zrak... Vrh kurca usmjerio je u šalicu s kavom. Iz njegova kurca sperma je liptala u moju šalicu s kavom.


Zakopčao je hlače pa sjeo za stol. Iz lončića na stolu nasuo je kavu i sebi govoreći mi kako neka popijem kavu s njegovim šlagom jer to je dobro za ten. Popila sam kavu u kojoj gotovo da je bilo više sperme nego same kave. Potom sam se ustala i otišla u kupaonicu kako bi isprala usta i istuširala se. Dobro sam znala da je ovo samo početak i da ću se ovog prijepodneva još nagutati njegove sperme. Bila sam u pravu.


Po povratku iz kupaonice tražio je da odjenem seksi rublje, štikle i usnice našminkam jarko crvenim ružem za usne. Također sam znala zašto to traži i što potom slijedi. Gotovo uvijek je tražio da usne našminkam jarko crveno kada bi želio da mu pušim kurac ili kada bi me želio jebati u usta. U stvari jebanje mene u usta posebno ga veseli. Dok sam se ja krenula odijevati onako kako je on tražio, on je otišao u kupaonicu.


Našminkala sam usne, obukla crne čarape i haltere te obula štikle. Dočekala sam ga ležeći u krevetu. Izašao je iz kupaonice posve gol natežući rukom svoj kurac koji se polako dizao. Prišao je krevetu i stavio mi još jedan jastuk ispod glave. Potom se popeo i opkoračio me držeći se rukama o naslon kreveta. Njegov kurac klatario se točno iznad moga lica.
-Što čekaš kujice, otvori usta.- Naredio mi je.


Rastvorila sam svoje našminkane usne a on je kurcem uronio između njih. Nježno sam usnama obujmila njegov kurac dok se on dizao i spuštao. Na momente sam dlanovima ruku nastojala spriječiti njegovo duboko prodiranje pa sam ih položila na njegov trbuh. Naime, kurac bi mi gurnuo duboko u grlo a onda mi trbuhom još pritisnuo lice tako da sam se doslovno gušila. Oči su mi suzile i na momente sam okretala glavu u stranu nastojeći uhvatiti zraka. No on bi opet iznova bez imalo milosti kurcem prodro u moja usta.


Držeći kurac u mojim ustima svršavao je uz glasno stenjanje. Dio sperme nezadrživo je kliznuo niz moje grlo dok se ostatak iz mojih usta cijedio niz moje užarene obraze. Napokon ga je izvukao i ja sam zatvorenih očiju i širom otvorenih ustiju hvatala zrak. Odmaknuo je ruke s naslona kreveta i sad je sjedio na meni, tj. na mojim sisama. Čekao je nekoliko trenutaka da se oporavim a onda se opet nagnuo iznad moga lica i glavićem kurca razmazivao je spermu po mom licu i usnama.


Sišao je s mene i kleknuo sa strane. Nagnuo se i krenuo mi ljubiti nabrekle bradavice na sisama... Spuštao se sve niže ljubeći me po trbuhu... raširio mi je noge te usnama i jezikom prelazio s unutarnje strane mojih bedara. Potom se smjestio između mojih nogu i jezikom krenuo lizati moju sad već prilično vlažnu pičku. Prstima je istraživao unutrašnjost moje pičkice dok je jezikom poput zmije palacao po mom klitorisu.


Kroz čitavo tijelo prolazili su mi trnci a uz to imala sam osjećaj kako mi u utrobi pleše mali milijun nestašnih leptirića. Lizao mi je pičku dugo, i temeljito... Tijelo mi je poput strujnog udara potresao moćni orgazam i da ne bi glasno zacvilila zagrizla sam zglob kažiprsta ruke.


Legao je pored mene prethodno me poljubivši u usta. Njegovo lice bilo je musavo od sokova iz moje pičkice a moje je bilo musavo i ljepljivo od njegove sperme. Ležala sam sklopljenih očiju osječajući se poput krpene lutke. Ležali smo tako jedno pored drugog bez riječi dobrih pet do deset minuta. Napokon sam iz ležećeg prešla u sjedeći položaj. Sjela sam na rub kreveta i tog trenutka zazvonio je moj mobitel koji se nalazio na malom ormariću uz krevet.


Uzela sam mobitel u ruku i pogledala tko zove. Bila je to moja mama. Istina nismo baš bile u jako dobrim odnosima pogotovo nakon što se ona udala za čovjeka koji mi uopće nije bio simpatičan. No od kada sam se odselila naši odnos se smekšao i znatno poboljšao. Znale bi se naći negdje u gradu na kavi a ponekad bi otišla do nje i na ručak.


Javila sam se i mama me pitala već uobičajno, kako sam.
-Ma super sam mama, nemaš razloga za brigu.- Odgovorila sam.
-Hoćeš li možda danas doći kod mene na ručak?- Pitala je.
Prije nego sam odgovorila pogledala sam u smjeru Zokija.
-Ne, danas neću moći, sorry. Imam dosta toga za učiti pa vjerojatno nigdje neću ni izlaziti.- Rekla sam joj i naravno lagala.
-Viđaš li Zorana?- Bila je znatiželjna mama.
-Naravno. Često ga vidim.-
-Brine li se za tebe?-
-Brine, naravno da se brine za mene... Čak i više nego bi trebalo.-
Rekavši to mami opet sam pogledala Zokija koji se nasmijao.


Prekinuvši razgovor odložila sam mobitel i krenula u kupaonicu. Morala sam umiti lice i isprati usta. Odlazeći u smjeru kupaonice na trenutak sam se okrenula i pogledala Zokija na krevetu. Ležao je s rukama ispod glave a njegov pogled i smiješak na licu jasno su mi govorili kako ovo još nije kraj i kako me po povratku iz kupaonice čeka nastavak bizarnih igrica. O tome kako me tretirao kao kujicu i pojebao u guzicu u nastvaku, tj. u drugoj priči koja slijedi uskoro.


Lijepi pozdrav i pusa!


2 komentara:

  1. Vrlo sexi i dobra erotska priča. Kada če biti nastavak o sexi i jebozovnoj kujici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši