Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

nedjelja, 1. siječnja 2017.

Priznajem: Ja sam zloćesta curica koju (ponekad) treba kazniti

Iz mojih, ali i Zokijevih priča (ako ste ih čitali), već ste shvatili i uvidjeli da sam ponekad jako zloćesta curica i da me tada Zoki kažnjava. A kažnjava me na razne načine. Znam ja da je on pomalo sadist i da uživa u tome ali i kod mene postoji ona mazohistička crta koja nije pretjerano izražena ali postoji. Napisala sam negdje kako je on, mislim na Zokija, uistinu nenadjebivo maštovit kada treba smisliti kaznu za mene.


Opisano je u pričama kako me npr. kažnjava na način da mi se izdrka po gaćicama i grudnjaku a ja potom te gaćice i grudnjak, pun sperme, moram odjenuti na sebe. Nije mu strano i da mi se izdrka u cipele, čizmice ili tenisice koje potom moram obuti na noge. To da mi se izdrka u kavu jedan je od njemu omiljenih načina kažnjavanja. Pljuskanje po guzi je postala uobičajna stvar i čak me uzbuđuje osim onda kada malo pretjera. Šamaranje kurcem također je jedna od kazni. Moram kleknuti, staviti ruke na leđa a Zoki me svojim kurcem išamara po licu i ustima.

Nadalje, za jednu od kazni koristi kvaćice, odnosno štipaljke. Kvaćice iliti štipaljke inače služe za vješanje rublja kako bi se osušilo na užetu. E pa te štipaljke ponekad mi stavi na bradvice ili čak i na pičkicu.



No jedna od bizarnijih kazni uslijedila je nakon što me je pojebao s prezervativom. I dok sam se ja tuširala on je taj prezervativ napunjen spermom svezao pri vrhu i stavio u svoju torbicu. Onakvu torbicu kakvu obično muškarci nose preko ramena. Naravno, ja pojma nisam imala. Istuširala sam se, našminkala i odjenula jer odlučio me odvesti na hamburger i krumpiriće. Sjeli smo za stol i prije nego smo krenuli jesti on je iz torbice izvadio onaj prezervativ. Odvezao ga je i spermu iz njega istresao mi je po krumpirićima. Naravno da sam te krumpiriće morala pojesti. Kasnije mi je sličnu stvar napravio i s tostom pa i s hot-dogom.



Strašno ga ljuti kada po stanu ostavljam svoje nošene gaćice. Zaprijetio mi je kako će, ako pronađe moje gaćice nemarno odbačene, te iste gaćice ugurati mi u pičkicu a potom i u usta. I dogodilo se da je pronašao prljave gaćice koje sam nemarno bacila uz krevet. Učinio je upravo ono što mi je i obećao. Ugurao mi ih je najprije u pičku a kada sam ih izvukla iz pičke ugurao mi ih je i u usta.



Zoki je od samog početka našeg poznanstva pokazivao neskriveni interes za moju guzu. Govorio mi je kako imam lijepu ružićastu rupicu, misleći na moj šupak kojeg je volio, a i još uvijek voli, obrađivati jezikom. No zbog njegovih čestih nasrtaja na moju ružićastu rupicu sada se za moj šupak više ne bi moglo reći da je rupica. To je sad već prilično dobro razrađena rupa. A to spominjem stoga jer je i moj šupak bio iskorišten u svrhu kažnjavanja.



Jednom prilikom kada me je odlučio kazniti pojebao me je u guzu. I mislila sam kako je to jebanje u guzu ta kazna, no prvarila sam se jer to je bio samo prvi dio kazne. Trenutak prije svršavanja Zoki je izvukao kurac iz moje guze pa u moju guzu ugurao tek vrh kurca. Šupak mi je napunio spermom a potom je uzeo jednu čašu i žlicu. Spermu koja mi se cijedila iz guze skupljao je žlicom pa mi je potom žlicu sa spermom gurao u usta. Tako me je nahranio spermom iz guze a ostatak sperme koji nije skupio na žlicu iscijedio se u čašu. Naravno, spermu iz čaše morala sam popiti. Još jedna kazna vezana je uz moju guzu, ili preciznije rečeno uz moj šupak. Jednom prilikom brutalno mi je razvalio šupak s prilično velikim umjetnim kurcem. No tome je prethodilo klistiranje.



Došla sam u stan znajući da me Zoki čeka i da ću biti kažnjena jer to mi je nagovjestio dan prije. Razlog za kažnjavanje sad neću spominjati jer i nije bitan za priču, no Zoki će, ako i kada to želi uvijek naći neki razlog. Pomirena sa sudbinom ušla sam u stan i na podu sobe vidjela rasprostrt najlon. U prvi tren pomislila sam kako je Zoki krenuo u pripremu za krečenje sobe. Naime nekoliko dana ranije najavio mi je kako će mi okrečiti sobu. I ja sam naivna mislila da rasprostrt najlon tome služi a u svrhu toga se bojom ne uprlja parket. O kako sam se prevarila.



Tek kada mi je naredio da se skinem do gola pokazao mi je nekakvo tanko plastično crijevo s pumpicom na vrhu. Vrh tog crijeva mi je ugurao u šupak pa mi ga je krenuo ispirati. Nakon što mi je guzu temeljito isprao brutalno me je pojebao na način da mi je, u dobro nauljeni šupak, gurao prilično veliki i debeli umjetni kurac. Cvilila sam baš poput kuje ali uzalud. Nakon što mi je tim umjetnim kurcem pošteno razradio i razvukao šupak slijedilo je jebanje kurcem. A nakon što je svršio u mojem dupetu uslijedilo je novo iznenađenje. Morala sam se ustati, nagnuti naprijed, odnosno naguziti se, rukama raširiti guzove a Zoki mi se doslovno popišao u razvaljeni šupak.



To je bilo prvi puta. Drugi puta mi je u šupak ugurao vrh lijevka. To je ona sprava kroz koju se u flaše toči vino, voda ili neka druga tekućina. I tako dok mi je taj vrh uskog dijela tog lijevka bio zaboden u šupak Zoki je pišao u široki otvor na vrhu. Nakon što je završio s pišanjem popeo me na stol a ja sam morala čučnuti. Iz moje guze liptala je Zokijeva mokraća kojom je maloprije napunio moje dupe i to ga je oduševilo.