Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

nedjelja, 7. svibnja 2017.

Bila sam dio igre zvane "DRKOMAT"-drugi dio (priča broj 2)

-Ovo je drugi dio, tj. nastavak priče "Bila sam dio igre zvane drkomat". Ako niste pročitali prvi dio kliknite OVDJE



Stela i ja krenule smo prema parku a mene je zanimalo što ako se netko napali preko mjere i nasrne na nju ili neku drugu djevojku.


-Franc je uvijek tu negdje u blizini a vjeruj mi njega ti perverznjaci itekako respektiraju i dobro znaju da se ne bi dobro proveli.- Objasnila mi je. Shvatila sam iz Stelinih priča kako Franc izgleda kao vuk samotnjak ali i on ima neke svoje ljude koji njemu čuvaju leđa a koje malo tko ili gotovo nitko ne poznaje.



Ušle smo u park i krenule prema šumovitijem i mračnijem dijelu i moram priznati da se uopće nisam osjećala ugodno za razliku od Stele koja je bila skroz mirna i uopće nije djelovala uzbuđeno. Zastale smo kod jedne klupe i Stela je zapalila cigaretu. Ponudila je i mene ali odbila sam iako sam bila nervozna. Možda su prošle dvije ili tri minute kada su se iz mraka počele pojavljivati siluete. Toliko sam bila nervozna da je malo nedostajalo pa da se ne upišam u gaćice.



Stela je ugasila cigaretu pa se osvrnula oko sebe. Prišla je bliže svjetlu i kao malo prije ispred garaže raskopčala kaputić. Uspjela sam izbrojiti petoricu muškaraca. Iako sam očekivala da će ti muškarci priči blizu ipak nisu jer kao da je i njima stalo do toga da baš ne budu viđeni ili prepoznati. Tek dvojica prišli su prilično blizu Stele. Jedan po jedan raskopčavali su šliceve na hlačama i počeli izvlačiti kurčeve. Dok su drkali neki su se ipak osmjelili pa prišli malo bliže. Sa zanimanjem su promatrali i mene. Neki su izdrkali za manje od minute ali čini mi se da su svi bili gotovi za otprilike pet minuta mada nisam sto posto sigurna. Kako je koji svršio tako bi spremio kurac u gaće, zakopčao šlic i brzim korakom se udaljio u mrak.



Sutradan navečer Stela me opet povela sa sobom. Ovaj puta nije ona bila ta koja je bila u akciji. Srele smo Irmu koja je došla automobilom kojeg je parkirala prije ulaza u park neposredno prije spomenute rampe. Ona je malo starija cura ali nema veze jer ona drkadžijama nudi nešto više, rekla je Stela.

-Što točno?- Zanimalo me.

-Vidjet ćeš.- Zagonetno je rekla Stela.



Irma je na sebi imala prilično kratak šos i štikle. Bilo je rano proljeće i vrijeme nije bilo pretoplo ali Irma nije na sebi imala čak ni čarape. S nama je popušila cigaretu pa je otišla do obližnje klupe. Kada joj je Stela rekla da me zanima što to ona više nudi drkadžijma Irma se nasmijala i raširila noge. Nije na sebi imala ni gaćica a pička joj je bila svježe obrijana.

-Hoćeš joj malo liznuti pičku?- Pitala me Stela.

Iznenađeno sam je pogledala ne znajući šali li se ili to ozbiljno misli.

-Hajde daj... Lizni joj malo pičku jer perverznjaci nas već promatraju iz mraka. To će ih dodatno raspaliti.- Bila je uporna Stela.



Ne nisam mogla to učiniti jer uistinu nisam mogla znati tko nas sve i odakle promatra i kakve bi to konotacije moglo imati. Umjesto mene to je učinila Stela. Čučnula je i raširila Irmine noge. Jezikom je nekoliko puta prešla preko Irmine obrijane pičke a potom se ustala i na moje iznenađenje zagrlila me i poljubila u usta a u Stelinim ustima mogla sam osjetiti slankast okus sokova iz Irmine pičke. Uhvatila me oko struka i udaljile smo se ostavivši nasmijanu Irmu da pričeka "mušterije" od kojih su vjerojatno neki već i svršili vidjevši lizanje pičke i poljubac dvije mlade djevojke u usta.



Iako se u prva dva navrata nisam osjećala baš najbolje zbog prisutne nervoze sad me to već počelo zabavljati. Tri dana kasnije Stela me upoznala s Marinom. Djevojkom koja najviše zarađuje a onda sam shvatila i zbog čega. Prekrasna mlada cura koja obvezno oblači seksi čarape i ne nosi gaćice. Bez problema drkadžijama najprije pokaže svoje lijepe sise a onda im se naguzi pokazujući im svoju pičku.


-Najprije ih narajcam sisama a onda im "slikam" svoju pičkicu pa se čak dogodi da neki svrše a da nisu stigli pošteno ni kurac iz gaća izvući.- Ispričala mi je smijući se Marina.



-Marina je jako tražena "roba" ali šteta je što više ne radi. Dođe kada joj treba lova.- Ispričala mi je Stela.



Saznala sam tako kako ima raznih drkadžija. Nekima je sasvim dovoljno da ih djevojka promatra dok drkaju i oni su najmanje zahtjevni. Ima onih koji su ludi za time da gledaju djevojku dok piša. Tek tada se totalno napale. Bio je jedan koji je bio spreman platiti da mu se neka djevojka popiša u usta ali to nije dolazilo u obzir jer Franc je točno odredio pravila igre i od toga nije bilo odstupanja. Neki drkadžije isključivo su se palili na gole sise i bila je jedna cura koja bi raskopčala košulju ili bi samo spustila majicu. Ona je isključivo radila samo to.



Upoznala sam i Ranku. Prekrasna cura koja se nikada nije skidala pa čak ni gaćice pokazivala. Ona bi redovito dolazila u Francovu garažu. Jedino što je rado isticala bile su njezine dugačke i prekrasne noge. Legla bi na krevet ili čak na stol i izbacila svoje noge. Drkadžije su bili presretni što ih takva krasna žena promatra dok oni drkaju i to je bila ekipa koju je to u potpunosti zadovoljavalo.



Sav taj egzibicionizam kojem sam sad već gotovo iz dana u dan svjedočila počeo me ne samo zabavljati već i uzbuđivati. Uzbudilo me u tolikoj mjeri da sam i sama odlučila povremeno se uključiti u igru. Stela je rekla Francu da ima jednu mlađahnu curu koja bi se također malo zabavila. Onda me Franc pozvao da ga posjetim u garaži. Prvo me pitao za godine i pomislila sam kako će mu možda biti problem što sam maloljetna. No ispalo je da mu to uopće ne smeta jer ionako seksa nema niti ga smije biti. To je, kako se izrazio, prvo i osnovno pravilo. Prodorno me gledao ravno u oči a glas mu je bio čvrst i odrješit. Čak sam malo pretrnula od nelagode a dijelom i stoga jer sam osjetila određenu dozu straha. Bilo mi je potpuno jasno kako s tim čovjekom nema šale a ni zajebancije.



Dva dana kasnije Stela me kao "frišku ribu", kako se ona izrazila odvela u park-šumu. Sad je već bilo prilično toplo i po Stelinom naputku odjenula sam vrlo kratku haljinicu i štikle. Da, bila sam pomalo nervozna pa mi je Stela usput kupila pivo koje mi baš i nije pomoglo. Želja mi je bila da me potencijalni drkadžije ne gledaju u lice.

-Mala, nemaš problema. Tvoje je da zadigneš minicu, rukama se osloni na klupu i naguzi se. Pusti njih da se izdrkaju i ne boj se jer ja ću biti u blizini a budi sigurna da će i Franc biti tu negdje.- Rekla mi je Stela.



Učinila sam baš tako. Zadigla sam minicu visoko iznad bokova, raširila noge i naguzila se. Ruke i noge su mi drhtale tok su pohotni perveznjaci stajali iza mene i drkali. Jedan od njih toliko mi se približio da me mlaz njegove sperme zalio po guzi. Koliko je to njihovo drkanje trajalo ne znam ali meni se činilo jako dugo mada je Stela rekla kako su se dečki ispraznili relativno brzo a to što me jedan od njih malo zalio po guzi nije ništa strašno. Iz torbice je izvadila papirnatu vlažnu maramicu i dala mi da si njome obrišem spermu s guze.



Učinila sam sličnu stvar još u dva navrata i Franc mi je uredno preko Stele poslao novac. A onda sam jednog dana vidjela Stelu kako žustro raspravlja s jednom ženom. Žena mladolikog izgleda kojoj je teško bilo odrediti godine ali vjerojatno nije bila starija od trideset godina. Tada mi je sinulo da sam tu ženu znala viđati u kvartu ali i u parku. Jednom smo se miomišle u blizini garaže u kojoj je živio Franc. Nikada je nisam viđala u društvu Franca ali sad mi je sinulo kako je i ona u igri, tj. da usko surađuje s Francom.



Gledajući tu žustru raspravu između te žene i Stele nastojala sam se prikriti iza jednog čempresa ili nekog sličnog drveta. Njih dvije bile su prezauzete raspravom i nisu me primjetile. Stela je u jednom trenutku sklopila ruke kao da je nešto moli a činilo mi se da je na rubu plača. Žena nasuprot Stele osvrnula se oko sebe i uvjerivši se kako nikoga nema u blizini raspalila je Steli žestoku šamarčinu. Stela je rukama prekrila lice a ova ju je uhvatila za kosu zabacivši joj glavu unazad. Unijela joj se u lice i nešto joj govorila prijeteći joj prstom. Potom ju je odgurnula od sebe, okrenula se i otišla. Stela je sa suzama u očima otišla u drugom smjeru.

Tek tada sam uočila drugu ženu koja je stajala malo podalje a bila je otprilike istih godina kao i žena koja je ošamarila Stelu. Žena koja je ošamarila Stelu prišla joj je žustrim korakom a ova druga žena djelovala je uplašeno, gotovo na rubu plača... Čim joj je prišla, ta žena koja je ošamarila Stelu, istog trena ošamarila je i tu drugu ženu te ju je još brutalno povukla za kosu. Nakon toga brzim korakom uputila se prema parkiralištu te ušla u auto dok je ova žena koja je dobila šamar i bila povučena za kosu ostala držeći dlanove ruku na licu očito plačući.




Nastavak broj 3 slijedi uskoro...