Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

nedjelja, 18. prosinca 2016.

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

-Ponekad mi oko zasuzi kada me Zoran naguzi!-





Ma da... Pitala sam Zorana, ili Zokija kako ga kraće zovem, bi li ovaj gore stih spadao u kategoriju haiku poezije. On se odvalio od smijati rekavši mi kako moram izraditi svoj blog i na njemu pisati tu svoju tzv. haiku poeziju jer za to imam dara, kako on kaže. Nisam baš vična kreiranju i pisanju bloga i to sam mu rekla ali on je rekao kako to nije neki problem i neka pokušam i evo krenula ja. Zoki kaže da sam dovoljno pametna i da ću se znati snaći jer on za to nema vremena. Pa neka mi se jave oni koji su mi voljni pomoći mi u uređivanju bloga i u to se razumiju. Javite se na blog ili na moj mail: dijanaxyzg@gmail.com

No da se vratim na gore navedeni stih. Naime negdje sam na internetu pročitala jednu od definicija haiku poezije koja kaže: -Haiku je neposredni izraz pjesnikova doživljaja, pri čemu nije sudjelovalo razmišljanje, zaključivanje, poučavanje i slično. I sad mi recite što vi mislite, baš me zanima.

Inače Zoki mi kaže kako on ne piše svoj blog, opet zbog nedostatka vremena, ali na jednom od blogova objavio je priče vezane za mene i njega. Pročitala sam ih i jedino što sam mu rekla bilo je, ono što i on sam zna, da je stari nastrani perverznjak. Ali on to ionako zna, mada on i nije baš toliko star ali u odnosu na mene jest ili ja barem mislim da jest.

Doslovno me natjerao da ja osobno ovdje opišem priču koju sam navela u naslovu a koju je on već započeo.




Dakle, bila je subota i odlučila sam se malo provesti s društvom. Zoki mi je rekao kako u nedjelju rano ujutro ide sa svojim društvom negdje na pecanje riba. Sukladno tome nisam očekivala da ću ga vidjeti. No on je došao u moj stan a kako ima ključ ušao je i odlučio me sačekati. U neko doba, čekajući me, zaspao je u mom krevetu uz upaljeni tv. Ja sam u stan stigla nešto prije četiri sata ujutro. Bila sam umorna a i malo sam popila pa sam se svukla i legla pored njega.

Zoki me probudio nakon sat ili možda dva, pojma nemam. Bila sam umorna, mamurna, snena i spavalo mi se. Nekako sam otvorila oči a on je klečao iznad mene posve gol i s nabreklim kurcem blizu moga lica.
-Hajde malecka, vrijeme je za doručak!- Rekao mi je
Inače on me zove malecka ili lizalica moja mala pa sam zato i blog nazvala tako.

-Ma kakav doručak?!  Pusti me da spavam!- Zavapila sam.
No on nije odustajao... Kurcem mi je doticao usne i znala sam što me čeka i što u stvari želi od mene. Opet sam ga molila da me poštedi svojih perverzija i da me pusti na miru ali nisam gajila iluzije da će me Zoki i poslušati.





Opkoračio me i rukama se oslonio pored moje glave a kurac je usmjerio prema mojim ustima. Na usnama sam osjetila toplinu njegova glavića i znala sam da neće odustati. Tek što sam malo rastvorila svoja, kako on kaže, medna usta kurac mi je ugurao sve do jaja. Rukama sam se opirala o njegov trbuh jer doslovno me gušio gurajući mi kurac u grlo... Oslanjajući se o svoje ruke počeo se gibati gore-dolje. Jebao me takvu umornu i snenu u usta i uživao je u tome. Prstima ruke obujmila sam njegov kurac nastojeći ga ograničiti u prodiranju ali on mi je ruku maknuo u stranu i nastavio me još žešće jebati u usta.





Na svu sreću bio je jako napaljen i uzbuđen pa mu nije trebalo dugo da svrši. No količina sperme koju mi je sasuo u usta bila je fascinantna ili se meni barem tako činilo. Dobar dio sperme slijevao mi se niz grlo i ja sam htjela-ne htjela veliki dio te ljepljive tekućine progutala... Ostatak sperme cijedio se niz moje lice po jastuku i plahti. Nakon što se do kraja ispraznio kurcem me je lagano izlupao po usnama i nosu. Rukama sam ga odgurivala od sebe želeći se što prije ustati i otići u kupaonicu kako bi isprala usta. Napokon mi se smilovao i skinuo se s mene. Odjurila sam u kupaonicu nastojeći iz usta i grla isprati ostatke ljepljive sperme.

Vratila sam se u sobu a Zoki me gledao s podsmjehom pitajući me da li mi je doručak prepun bjelančevina godio?
-Marš! Perverznjak jedan prokleti!- Rekla sam mu i vratila se u krevet okrenuvši jastuk na drugu stranu nastojeći da ne legnem na ostatke sperme. Čula sam ga kkao odlazi u kupaonicu a onda sam opet utonula u san.

-dijana-




-Pssst! Ovo nemojte reći Zokiju... Znam kako je u svojoj priči napisao kako se volim kockati, kladiti i igrati rulet na internetu. Da, uistinu volim pogotovo od kada mi je zabranio posjete casinima jer sam previše novca trošila. Ali bio je u pravu. I sad, pitam se ja, kako da skupim nešto više novca za internet kockanje?

Pa evo ako se netko želi putem poruka (SMS-a) dopisivati sa mnom neka se javi. Vruće, perverzno, nastrano, bizarno... kako god želite sve može. Uvjet je da mi kupite bon za klađenje i pošaljete kod na moj mail. Za detalje ostavite poruku ovdje ili se javite na već navedeni mail koji ću ponoviti: dijanaxyzg@gmail.com

A obzirom da je Zoki odlučio jedne moje nošene i prljave gaćice pokloniti ja ću rado ostale svoje nošene gaćice prodati onome tko je za njih zainteresiran. 

Lijepi pozdrav i pusa! 









-Inače Zoranove priče, o meni, možete pročitati ako kliknete na ove naslove: Pojebao sam kćerku moga prijatelja
Poklanjam nošene gaćice svoje male kurvice

Kažnjena sam gutanjem sperme i jebanjem u guzu

-Dakle, sad se svuci. Skroz se svuci, sve skini!- Povišenim glasom naredio mi je Zoki.

Zoki je bio na službenom putu i moje prijateljice uspjele su me nagovoriti da odemo u neku kockarnicu, tj. u casino. Dobro sam znala da mi je Zoki izričito zabranio kako više ni u ludilu ne smijem pohoditi kockarnice ili automat klubove ali... ipak sam popustila nagovaranju prijateljica. Potrošila sam sav novac i još sam se zadužila posudivši novac od frendica. Bila sam glupa i naivna misleći kako Zoki za to neće saznati. Saznao je ili bolje rečeno shvatio je jer potrošila sam sav novac koji mi je tata poslao.

Zoki me na brzinu ispreskako riječima a ja nisam vična laganju i evo sad mi je slijedila kazna.

Stajala sam ispred njega posve gola i spuštena pogleda.
-Sad obuj štikle!- Rekao je Zoki.
Učinila sam kako je tražio.
-Spusti se na koljena!-
-Zoki, molim te...- Zavapila sam.
-Ma spusti se na koljena droljo mala, pokvarena i lažljiva!- Povikao je.
Što mi je preostalo nego ga poslušati.

-E sad rukama uhvati potpetice štikli.-
Nagnula sam se malo unazad i rukama primila visoke potpetice svojih cipela.
Raskopčao je hlače pa izvukao svoj kurac.
-Hajde, sad ga poljubi!- Rekao je približivši svoj kurac mojim usnama.
Poljubila sam ga kako je tražio.
-Hajde još jednom.- Zatražio je.

Rukom je držao kurac i lupkao me njime po usnama. Kurac mu je postajao sve veći i sve tvrđi. A onda me njime pljusnuo po lijevoj strani lica. Zažmirila sam i malo otvorila usta a već idućeg trenutka pljusnuo me po drugom licu. Krenuo me šamarati kurcem i u jednom trenutku pustila sam potpetice i digla ruke kako bi ga spriječila da me dalje šamara.
-Ma gle ti kurvice!!! Odmah da si se uhvatila za potpetice!-
Poslušala sam ga i popila još nekoliko šamara.

Potom mi je ruke položio na glavu pa mi je kurac uronio u usta. Gurao mi ga je sve dalje i sve dublje upozoravajući me kako ne smijem ispustiti potpetice. Počela sam grgljati jer mi je kurac ušao u grlo. Iskolačila sam oči a on je kurac tek malo izvukao pa mi ga opet zabio u usta do jaja. Držeći svoje ruke na mojoj glavi žestoko mi je glavu nabijao na kurac. Obilno sam počela sliniti a iz očiju su mi krenule suze. Prstima mi je potom začepio nos i zadržavši kurac duboko u mom grlu ostavio me bez zraka.

Pustila sam potpetice svojih štikli i oslonovši se rukama o njegove noge uspjela sam glavu zabaciti unazad i duboko udahnuti zraka. Suznih očiju i širom otvorenih usta gledala sam u njega a on je bio posve ozbiljan. Dopustio mi je da se malčice oporavim a onda me opet krenuo jebati u usta. Ovaj put je to činio nježnije i manje brutalno.

Sperma iz njegova kurca punila mi je usta i slijevala mi se niz grlo u želudac. Izvukao je kurac iz mojih ustiju i ja sam krenula kašljati izbacujući spermu iz usta na tepih.
-Sad se ustani pa počisti taj nered.- Rekao mi je misleći na spermu koju sam ispljuvala po tepihu.
-Nakon toga nam skuhaj kavu.- Dodao je.
Dobro sam znala što to znači.

Očistila sam tepih pa potom navukla majicu i gaćice te sam pristavila vodu za kavu. Kada sam kuhanu kavu poslužila na stol Zoki je šutio i uopće nije obraćao pozornost na mene. Nezainteresirano je listao novine i već sam se ponadala kako je s kažnjavanjem završio. No prevarila sam se. On je samo čekao da se njegov kurac oporavi od svršavnja i kada je opet bio spreman učinio je ono što sam i pretpostavljala da će učiniti a osim toga to nije bilo prvi put.

Ustao se te izvukao svoj kurac iz gaća. Približio mi ga je i stavio u ruku. Drkala sam mu ga i u trenutku kada se približio vrhuncu on je sam svoju batinu usmjerio u moju šalicu s kavom. Ispraznio se u mojoj šalici kave koju sam ja potom morala popiti. Ispivši kavu Zoki se ustao rekavši kako sad mora krenuti. Na odlasku mi je rekao kako imam zabranu izlaska i jedino što mogu, a što mi on toplo preporuča, jest da se primim učenja.

Ispratila sam ga do vratiju. Okrenuo se, poljubio me da bi mi potom rekao.
-Nemoj misliti da smo završili. Navečer ću te opet posjetiti a onda ti sljedi jebanje u guzu.-
Nije čekao da ja bilo što kažem već se krenuo spuštati niz stepenice. Nisam uopće sumnjala da će učiniti ono što mi je obećao. Naravno, navečer je došao i slijedilo je rasturanje moje guze. Dobila sam lekciju koju sam i zaslužila.