Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

utorak, 25. travnja 2017.

Njemu za ljubav pišala sam u gaćice i bila pojebana u prljavi šupak

Bio je uistinu zgodan tip. Lijep, dobro građen i elokventan. Svidio mi se na prvu, kako bi se to reklo. Pojma nisam imala da je čudna biljka, da se tako izrazim. Zvao se Tomislav i počeli smo se viđati. Pomalo mi je bilo čudno što ne inzistira na seksu iako ja nisam imala ništa protiv i to sam mu jasno davala do znanja.

A onda sam shvatila da je uistinu pomalo čudan i bizaran tip. Tražio je od mene da se pred njim popiškim u gaćice i to ga je jako uzbuđivalo. Gledao bi moje pišalinom natopljene gaćice i onda bi izvukao kurac pa se i sam popišao po mojim već mokrim gaćicama... Potom bi izdrkao svoj kurac, zašpricao me spermom i to je bilo to.

Njemu uopće nije bilo stalo do toga da me pojebe i to mi nikako nije bilo jasno. Tomislav mi se sviđao i to što ima tako bizarne želje nisam shvaćala previše ozbiljno. Mislila sam da ako ga to pali neka mu bude. Redovito sam pišala u gaćice i on je redovito pišao po mojim mokrim gaćicama i drkao a jebanje mu nije padalo na pamet.

Nakon nekog vremena pitala sam ga, jer druge nije bilo, zar ne želi seks sa mnom. No on mi je odgovorio da će i to doći na red. Puna dva mjeseca ja sam se sastajala s njim i uvijek ista priča.
Tražio je da me gleda dok piškim u gaćice i onda bi on pišao po meni a potom drkao i špricao me spermom. Pukla sam onog trenutka kada mi je otvoreno rekao kako bi volio gledati kako kakam!

-Molim! Što želiš gledati kako serem?!- Pitala sam u nevjerici. Stvarno nisam mogla vjerovati!
-Da, to bi volio i volio bi ti nakon toga guzu polizati!.- Rekao je Tomislav.
Vjerovali ili ne i to sam čak pristala napraviti... Kakala sam, ili ako hoćete kenjala, a on me gledao i drkao. Nakon toga polizao mi je prljavi šupak ali opet od seksa nije bilo ništa.

Shvatila sam da od te veze nema ništa i da njega seks uopće ne zanima pa sam prekinula vezu s njim. Nazivao me, tražio i raspitivao se za mene ali ja sam odlučila prekinuti tu bizarnu vezu. Ne bi i ne bi mi smetalo to što traži da gleda dok pišam u gaćice ali željela sam seks ali to njega, Tomislava, uopće nije zanimalo. Da je bio raspoložen za seks možda bi mu dopustila da gleda dok kakam ali više ni sama nisam znala što da mislim. U svakom slučaju shvatila sam da od te veze nema ništa.

No tu baš priči i nije kraj.
Naime tu svoju životnu epizodu ispričala sam Zoranu. Bila je to moja velika greška. Najprije se Zoki glasno nasmijao a onda mi je rekao kako bi i on volio gledati mene kako kakam! Nisam mogla vjerovati. No on je to stvarno mislio i želio. Dobro, tog trenutka Zoki je bio malo pijan pa sam mislila da se zajebava. Nije se zajebavao.


Zoki me uistinu natjerao da kakam i da me on gleda dok kakam a nakon toga me poželio jebati u guzicu. Molila sam ga da to ne čini no on me ipak pojebao u, od govana, prljavi šupak. Dobro, to je bilo samo jednom... Nakon toga to više od mene nije tražio. A ne bi ni voljela da to ubuduće traži.