Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

Pristala sam glumiti silovanu djevojku

Kao što sam pisala u priči Zajedno s tetom (maminom sestrom) popušila sam kurac njezinom ljubavniku gdje sam opisala kako sam zajedno s tetom popušila kurac njezina ljubavnika Dinka priču sam završila na način gdje opisujem svoj susret s tetom i njezinim ljubavnikom u jednom od kafića nedaleko od naselja gdje sam tada stanovala s mamom. Također sam napisala kako su mi tom prilikom ponudili posao za koji su bili spremni i više nego dobro platiti.



Taj tetin ljubavnik uistinu je bio čudna biljka baš kao i njegovi prijatelji. Najprije su mi objasnili kako se bave snimanjem kratkih filmova isključivo za svoje potrebe. Pitala sam o kakvim se filmovima radi iako sam pretpostavljala da bi to mogli biti porno filmovi. Iskreno su priznali kako ih silno uzbuđuje snimati filmove s djevojkama i ženama gdje one glume kako su silovane. Nekoliko puta naglasili su kako je to samo gluma. Zaprepašteno sam gledala u njih i naravno shvatila da nešto u tom stilu namjeravaju ponudit i meni. Nije mi padalo na pamet prihvatiti takvu vrstu uloge u takvoj vrsti filma.



Ali kada su rekli koliko su spremni platiti oči su mi zaiskrile jer radilo se uistinu o pozamašnoj svoti novca. Tetin ljubavnik iz male torbice izvukao je mobitel i najprije mi pokazao čitav niz fotografija na kojima se vide djevojke i žene koje su "silovane", odnosno glume da su silovane, kako je to on objasnio. U mobitelu se nalazilo i nekoliko kratkih filmića istog sadržaja i moram priznati da je sve to uistinu izgledalo jako stvarno i nisam stekla dojam kako je to tek obična gluma.



Međutim na kraju filmića vidjela bi te iste djevojke ili žene kako se veselo smiju pa čak i pokazuju novac koji im je za to isplaćen.

Svota novca koju su bili voljni platiti ovisila je o dvije stvari. Ako je sve samo gluma bez seksualnog i spolnog kontakta onda je i cijena bila manja. Ukoliko bi djevojka ili žena bila voljna i pristala bi na to da u nju, tj. u njezine rupe, prodru svojim kurčevima cijena je bila znatno veća.



Sve to činilo mi se ludim i bizarnim. Nisam baš bila spremna upuštati se u takvu vrstu avanture a osim toga tko mi jamči da se ti filmići ili fotografije neće pojaviti negdje na internetu. Uvjeravali su me kako imam njihovu riječ i kako su s mojom tetom već snimili nekoliko takvih kratkih filmova te kako mi ona može reći da se ništa od toga nije pojavilo nigdje u javnosti.



A ne... Nisam željela pristati. Zahvalila sam im na ponudi, ispila svoje piće i ustala od stola u namjeri da odem.

-Reci mala, koliko ti tražiš?- Izravno me pitao tetin ljubavnik.

-Ništa, jer ne bi baš voljela riskirati i živjeti u strahu da netko vidi te filmove ili slikice.- Rekla sam.

Teta mi je mahnula rukom i pozvala me da sjednem. Oklijevajući ipak sam sjela.
 

-A što ako bi za, recimo, nekih pola sata takvog snimanja, a bez seksa, zaradila tri stotine eura?- Obratila mi se teta.

Smiješila sam se jer zaraditi tri stotine eura za malo glume i nije tako loše.



Šutjela sam i razmišljala.

-A koliko bi platili da prilikom tog i takvog snimanja pristanem i na, kako vi to kažete, prodiranje u moje rupe?-

Sad mi se činilo da sam ja njih iznenadila svojim pitanjem.

Umjesto tetinog ljubavnika i ostale dvojice koji su se na to moje pitanje nasmijali odgovorila je teta:

-Onda je to dvostruko, zar ne?- Rekla je i pogledala u svog ljubavnika.



On je pogledao ostalu dvojicu koji su nonšalantno slegnuli ramenima.

-U redu pristajemo.- Rekao je nakon kraćeg oklijevanja.

-Ali ja još nisam pristala.- Rekla sam i ponovo ustala od stola. Odlazeći rekla sam im kako ću dobro razmisliti i poručiti preko tete što sam odlučila.



Prošlo je možda pet ili šest dana i nije da se nisam bavila mišlju kako na relativno jednostavan način, barem mi se tako činilo, zaraditi lijepu svotu novca ali obzirom da mi se nitko, pa ni teta, nije javljao mislila sam kako od svega toga neće biti ništa. A onda me ipak teta nazvala.



Našla sam se s njom na kavi. Objasnila mi je kako su njezin ljubavnik i njegova ekipa unajmili jednu kuću, u stvari jedno seosko i napušteno imanje. Sredili su kuću, dvorište i okolicu te im to mjesto služi za snimanje spomenutih filmića. Jamčila mi je kako mi se apsolutno ništa ružno neće dogoditi i kako ne moram brinuti. Osim toga spremni su mi platiti i više nego sam tražila jer su se opasno napalili na mladu kujicu kakva sam ja. Nakon malo kolebanja pristala sam ali pod uvjetom da najprije dođem i vidim kako to funkcionira, odnosno željela sam vidjeti druge djevojke ili žene koje su pristale na snimanje. Sutradan mi je teta javila kako su pristali.



I došla sam već idući vikend u pratnji tete. Ono što me iznenadilo bilo je to što je tamo bilo barem petnaestak muškaraca. Nisu svi sudjelovali u snimanju ali svi su bili dio te bizarne ekipe. Bilo je to uistinu ludo i nezaboravno iskustvo. Došla sam u još dva navrata a pomalo me iznenadilo to što su u tim igrama sudjelovale i žene koje su bile dio te ekipe i koje su također sudjelovale u silovanju, odnosno one su bile te koje su, zajedno s muškarcima, "maltretirale" druge djevojke i žene.



Ne bi vjerovali čega sam se sve nagledala. Bilo je tu ružnih, debelih žena, droljetina, finih kurvi i vrlo mladih cura. Jelo se i pilo i orgijalo. Dolazile su žene koje su za cilj imale jedino to da im se desetak muškaraca izdrka po licu i ništa više. Bilo je i cura koje su za lijepi novac pristajale da im muškarci pišaju u usta... A jednu djevojku su vezali kao svinju i stavili na ražanj i još su joj u usta gurnuli jabuku.Jednu malo stariju gospođu vezali su lancem ispred pseće kućice. Morala je jesti iz posude za psa a njih nekoliko ju je guzilo.



Nekako mi se činilo da ih najviše pali to da gledaju i snimaju djevojke ili žene koje bi se međusobno tukle i mlatile.



Napokon sam pristala.

Došao je i taj dan "D". Bila sam totalno dekintirana i novac mi je uistinu trebao. Ušla sam u kuću i tetin ljubavnik pozvao me da sjednem za stol. Ponudio me pićem kojeg sam rado prihvatila. Bila sam uzbuđena, nervozna a lagala bi kada bi rekla da me pomalo nije bilo i strah. Na stol ispred mene stavio je dva svežnja novčanica. Objasnio mi je kako je manji svežanj novca samo za glumu što je podrazumijevalo to da eksplicitnog seksa neće biti. Veći i deblji svežanj bio je namijenjen za to ako pristanem da, kako se on izrazio, dopustim da prodru u mene.



Trenutak sam gledala novac na stolu a onda uzela oba svežnja i tutnula ih u svoju torbicu. Tetin ljubavnik podigao je obrve i zbunjeno me gledao. Potom se glasno nasmijao rekavši:

-E mala moja za tu lovu ćeš se morati svojski potruditi.-

Pitala sam ga što ako tijekom snimanja odlučim prekinuti i odustati. Rekao je kako nema problema, ali u tom slučaju ostajem bez novca.



Kažiprstom mi je pokazao da ustanem i krenem za njim. Uveo me u jednu sobu gdje se već nalazilo nekoliko muškaraca i jedna žena posve gola. Sad sam ja zbunjeno gledala ne znajući što ovo znači i što sad slijedi. Potom su se vrata sobe otvorila i jedna žena koja je bila odjevena vukla je za sobom drugu ženu koja je bila posve gola. Grubo ju je gurnula prema ženi koja se već nalazila u sobi.



I onda je krenulo... Gole žene doslovno su se počele tući. Pljuskale su se, štipale, vukle za kosu... Prisutni muškarci očito su uživali u prizoru i sve su to snimali. Ne to definitivno nije bila gluma... Te žene su se stvarno tukle. Spomenuta tučnjava trajala je možda desetak minuta sve dok jedna od žena nije pala na pod i više uistinu nije imala snage boriti se. Ova druga raširila je noge i sjela na nju tako da joj je pičku doslovno nabila na usta.



-Sada si ti na redu.- Obratio mi se Dinko.

U čudu sam ga pogledala a prije nego sam bilo što stigla izustiti dvojica muškaraca grubo su me gurnuli prema sredini sobe. Žena koja je iz prethodne tučnjave izašla kao pobjednica ustala se, rukama je odmaknula kosu sa znojnog čela i krenula je prema meni. U isto vrijeme ženu koja je onemoćala ležala na podu muškarci su podigli na noge te je izveli iz sobe. Pretrnula sam od straha.



Kakve ja, ovako krhka, imam šanse protiv ove korpulentne i nabrijane žene mislila sam i već sam bila spremna reći kako odustajem i spremna sam vratiti novac ali nisam stigla. Žena me uhvatila za kosu i povukla k sebi. Zavrtjela me oko sebe i u idućem trenutku bila sam na podu. Znojna žena sjedila je na meni i doslovno trgala odjeću s mene. Počela sam paničariti a potom i glasno vrištati. Ženturača se nagnula nad moje lice i pljunula mi u širom otvorena usta. Potom se skinula s mene ali istog trenutka dvojica ili trojica muškaraca prišli su mi i podigli me s poda.



Svukli su me do gola i grubo ugurali u susjednu sobu bacivši me na krevet. Ležala sam potrbuške i opet sam počela vrištati... Jedan od muškaraca dlanom ruke zatvorio mi je usta. Drugi je svojim nabreklim kurcem brutalno prodro u mene. Jecala sam jer vrištati nisam mogla zbog dlana na ustima... Iz očiju su mi krenule suze a ja sam samo željela reći kako odustajem i kako sam spremna vratiti novac. No za takvo što nisam imala prilike.



Tek tada postala sam svjesna muškaraca koji su stajali malo dalje i sve to snimali. Muškarac koji me jebao izvukao je kurac iz mene i trenutak kasnije osjetila sam kako me spermom šprica po guzi. Drugi muškarac konačno je maknuo dlan ruke s mojih ustiju. Ležala sam drhteći čitavim tijelom. Iznad mene je stajao tetin ljubavnik Dinko.

-Hajde ustani.- Rekao je i pružio mi ruku.

Ustala sam i pitala sam se što me sada čeka. Također sam se pitala ima li smisla sada dustati i ostati bez novca ili dopustiti daljnje maltretiranje?

Tu dilemu riješio je Dinko rekavši kako sam za prvi puta bila dosta dobra. Objasnio mi je gdje se nalazi kupaonica ali jedino što sam ja željela bilo je otići s ovog mjesta i to što prije. Obukla sam odjeću koja je dobrim dijelom bila oštećena i poderana zbog nasrtaja one žene koja me bacila na pod i pljunula mi u usta.



Odnekuda se konačno pojavila i moja teta. Laknulo mi je i zamolila sam je da me odmah odveze u grad. Tek po povratku u stan temeljito sam se istuširala. Dva dana poslije nazvala me teta i pitala kada ću opet doći na snimanje. Rekla sam kako mi takvo što uopće ne pada na pamet.

-U tom slučaju morati ćeš vratiti dio novca.- Rekla mi je.

Pristala sam i na to.



Dan poslije opet me nazvala i rekla kako je razgovarala s Dinkom. Nije mu se svidjelo što više ne želim doći na snimanje, no imao je prijedlog.

Prvi je bio da pristanem na to da silovanje bude glumljeno bez da prodiru u mene a druga alternativa bila je da njemu osobno popušim kurac dok će mi se dvojica njegovih prijatelja izdrkati u usta. Samo tako mogu zadržati sav novac ili moram vratiti pola od isplaćenog novca.



Razmišljala sam i pristala na to da mu popušim kurac dozvoljavajući njegovim prijateljima da mi spermom napune usta. Izdržala sam i to ali ni na kakva druga snimanja više nisam željela pristati iako me teta uporno nagovarala govoreći kako je to vrlo lako zarađen novac. No ja nisam bila takvog mišljenja. Jedno vrijeme uistinu sam strepila od toga da se moje slike ili filmić ne pojave negdje u javnosti ali eto, barem za sada, to se nije dogodilo.