Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

Pojebao me tata moje razrednice

Iz mojih priča već ste mogli shvatiti da nisam baš bila dijete za primjer. Moje odrastanje u obitelji gdje su svađe bile gotovo svakodnevna pojava uvelike je pridonjela činjenici da sam i sama postala problematično dijete koje je stjecajem okolnosti upadalo u razno razne probleme i gluposti a bila sam kao magnet za koji su se lijepili razno razni problematični tipovi ali bogami i žene.

Zapustila sam školu i naredala ne samo velik broj neopravdanih sati već i čitav niz negativnih ocjena. Jedina svijetla točka u toj priči, barem mi se tada tako činilo, bila je moja razrednica Tea. Uzimajući u obzir čitav niz problema, neopravdanih sati i negativnih ocjena, razredinica Tea pozvala je moju mamu na razgovor.

Nas tri, razrednica Tea, mama i ja sjele smo i ozbiljno porazgovarale. U želji da mi pomogne i izvuče me iz nimalo nezavidne situacije i krize u koju sam potonula razrednica Tea ponudila se da mi ona posve besplatno daje instrukcije iz predmeta koji su mi bili najveći problem. I sama sam shvatila je da vrag odnio šalu pa mi nije preostalo drugo nego prihvatiti velikodušnu ponudu moje razredne nastavnice.

I tako sam, u želji da ipak koliko toliko popravim nastalu štetu, krenula na redovite instrukcije kod svoje spomenute razrednice. Inače moja razrednica Tea bila je jako simpatična žena. Bila je rastavljena i nije imala djece a živjela je u kući sa svojim ocem Edom. Shvatila sam da njih dvoje žive sami a nikada nisam pitala što je s razredičinom mamom no tijekom vremena shvatila sam da ih je ta žena napustila prije nekoliko godina i odselila se s drugim muškarcem negdje u inozemstvo. No to i nije bio moj problem pa se o tome nisam propitkivala.

Edo, dakle tata moje razrednice, bio je prosjedi stariji gospodin. Iako me u početku ničim nije privlačio s vremenom sam shvatila da je vrlo šarmantan lik. Iako nije otvoreno pokazivao neko zanimanje za malu vragolanku kakva sam ja stekla sam dojam da mu se sviđam iako on to baš nije otvoreno pokazivao. No meni je moje šesto čulo govorilo da se stari pali na mlado meso kakva sam ja bila.

I onda sam ja započela vragolaste igrice u želji da malo napalim tog starog jarca. Dolazeći na instrukcije odijevala sam majice ili košulje ispod kojih nisam nosila grudnjak tako da su moje nabrekle bradavice izazovno stršale. Osim toga odijevala sam mini suknjice, štikle ili čizme s viskom petom. I to je fakat imalo efekta. Razredičin tata počeo je pokazivati zanimanje za mene iako na jedan rafiniran način jer ipak je tu stalno bila prisutna njegova kćer.

I onda je došao taj četvrtak... Dobro sam znala da tog dana moje razrednice neće biti kod kuće ali ja sam se napravila blesava pa sam ipak došla kao na instrukcije iz matematike. Pozvonila sam na vrata i razredičin tata Edo otvorio mi je vrata. Najprije se iznenadio što me uopće vidi jer znajući da njegove kćerke nema doma nije očekivao da ću se pojaviti. Pitao me zar mi Tea nije rekla da je danas neće biti a ja sam se uhvatila za čelo i odglumila kako sam na to posve zaboravila. Ispričala sam mu se na smetnji i rekla kako ću doći sutradan.

-Pa kad si već tu a nemaš nekih drugih obaveza uđi ako želiš pa ćemo popiti sok.- Rekao je prosjedi stariji gospodin Edo.
Nasmijala sam se i pitala ga ima li što drugo osim soka. Sad se on nasmijao rekavši kako će se već nešto pronaći.
Bila sam svjesna da izgledam maksimalno jebozovno. U kratkoj suknjici ispod kojih nisam obukla gaćice a na nogama sam imala čizme s visokom petom izgledala sam jebeno dobro.

Išla sam dugačkim hodnikom ispred njega i doslovno sam mogla osjetiti njegov pogled na mojoj prćastoj guzi. Sjeli smo u dnevnoj sobi gdje sam inače s razrednicom održavala instrukcije. Pitao me što bi željela popiti a ja sam slegnula ramenima rekavši kako bi mi odgovaralo nešto žestoko. Stari jarac Edo izvadio je bocu Jegera i pitao odgovara li mi. Nisam imala ništa protiv. Uz dobrano napunjenu čašu s kockom leda i kriškom limuna započeli smo razgovor.

Edo mi je ispričao kako je i sam bio profesor fizike u jednoj srednjoj školi. Također se ponudio da mi i on sam pomogne kada su instrukcije u pitanju. Ispila sam piće koje me malo zagrijalo. Zahvalila sam mu na ponudi, ustala se i još se jednom ispričala na smetnji rekavši kako mu više ne bi željela smetati. Edo se ustao i već sam pomislila kako će me ispratiti do vrata no umjesto toga on me oprezno uhvatio za ruku. Čekao je moju reakciju i to sam shvatila. Da sam tog trenutka povukla ruku on zasigurno ne bi ništa pokušao ali ja uopće nisam pokazivala namjeru da svoju ruku izvučem iz njegove a tog trenutka njegov stisak postao je nešto čvršći i jači.

Privukao me k sebi, rukom me uhvatio za guzu i gurnuo mi jezik u usta. Uzvratila sam mu poljubac i rukom ga primila za kurac koji se u njegovim gaćama već opasno propinjao. U idućem trenutku bacio me na krevet i zadigao moju ionako kratku haljinicu. Jezikom mi je obrađivao pičkicu i to vrlo znalački i strpljivo. Prstom je ulazio u moju pičku dok je vrhom jezika obrađivao moj već nabrekli klitoris. Tim lizanjem stari jarac doveo me do vrhunca i doslovno sam vrištala od užitka koji mi je pružao. Bila sam kao u transu a on me iznenadio brzinom kojom se svukao do gola. Ne znam odakle se u njegovoj ruci stvorio kondom koji je potom navukao na svoj kurac. Iskreno govoreći stari prdonja imao je prilično veliki kurac.

Noge mi je zabacio unazad tako da sam koljenima doslovno dodirivala svoje sise. Bez imalo milosti, svom žestinom, zabio mi je kurac u pičku ali do jaja, a ja sam stekla dojam da bi mi, kada bi to bilo moguće, u pičku zabio i jaja. Urliknula sam a stari jarac Edo jebao me poput šivaće mašine singerice. Razvaljivao me svojom velikom kurčinom a ja sam zijevala hvatajući zrak poput ribe na suhom. Stari perverznjak fakat me doslovno i bukvalno razvalio.

Uz glasno stenjanje svršio je. Držao je kurac i dalje u meni grizući i sisajući moje bradavice. Onda je napokon lagano izvukao kurac iz mene... Oprezno je s kurca skinuo kondom pun sperme...
Držeći prstima kondom pri vrhu gledao me cerekajući se. Legao je pored mene i rekao:
-Hajde mala droljice zini!-

U čudu sam ga gledala ne shvačajući što točno želi. Ponovio je da zinem i tada sam shvatila da mi sadržaj kondoma, tj. spermu koja se u njemu nalazila, želi sasuti u usta. Okrenula sam glavu u stranu i stavila ruku preko ustiju dajući mu na znanje kako to ne dolazi u obzir. Tog trenutka grubo me rukom uhvatio za bradu i stisnuo do bola. Jauknula sam i jednostavno nije bilo načina da usta zadržim zatvorena. Spermu iz kondoma sasuo mi je u usta govoreći:
-Gutaj kurvice, gutaj...!!!-

Morala sam zinuti i pokazati mu kako sam svu spermu iscijeđenu iz kondoma progutala i tek tada me pustio da se ustanem. Ponudio mi je da se odem istuširati ali jedino što sam željela bilo je što prije izaći iz kuće tog starog perveznjaka.