Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

subota, 28. siječnja 2017.

Tretira me kao kujicu, jebe me u usta i u guzicu (priča br.2 - drugi dio)

-Ovo je nastavak priče "Tretira me kao kujicu, jebe me u usta i guzicu (prvi dio)". Vjerujem da ste je pročitali a ako niste možete je pročitati klikom OVDJE-



Vratila sam se iz kupaonice gdje sam vodom isprala ostatke Zokijeve sperme s lica te iz usta. Dočekao me sjedeći u fotelji a u ruci je držao kožnatu ogrlicu s povodcem. Inače Zoki je nabavio nekoliko ogrlica koje bi mi kao svojoj kuji stavljao oko vrata. Ovu koju je sad držao u ruci kupili smo zajedno. U stvari ja sam je sama morala izabrati. Ušli smo u pet shop i Zoki je prodavačici za pultom rekao kako treba ogrlicu za svoju kuju.



Prodavačica je na trenutak pogledala u mene i stekla sam dojam da, ako baš i nije sigurna, misli kako možda sam ja ta kuja. Možda i nije tako mislila ali meni se tada tako učinilo. Pokazala nam je policu s ogrlicama. Stajali smo ispred mnoštva raznolikih ogrlica i Zoki mi je velikodušno ponudio mogućnost da sama izaberem ogrlicu koja mi se sviđa. Izabrala sam ovu koju je sad držao u ruci. Dok smo s ogrlicom išli prema blagajni usput je uzeo i posudu za jelo. Onakvu zdjelicu kakvu psi koriste za jelo.



-Što će ti ta zdjelica?- Pitala sam

-Pa da bi jela iz nje. Kao svaka prava kuja i ti ćeš ponekad jesti iz ove posude.- Odgovorio mi je Zoki i zlurado se nasmijao.

-Baš si đubre.- Rekla sam ali tiho jer već smo bili blizu blagajne.



Dakle sad sam posve gola stajala u sobi i gledala u Zokija pitajući se kakvu je gadost sad smislio.

Prstom mi je pokazao da mu priđem. Ustao se i oko vrata mi pričvrstio ogrlicu. Povodac mi je stavio u usta rekavši da ga tako držim dok se on ne vrati iz toaleta jer mu se pišalo. Vratio se brzo i uzevši povodac u ruku rekao mi da se spustim na koljena, tj. da zauzmem pseći položaj.



Na koljenima i rukama puzala sam po podu dok me on držeći povodac vodio u hodnik. Otvorio je vrata stana pa pogledao van. Potom je povukao povodac i mahnuo mi glavom dajući mi time znak da ga slijedim.

-Zoki! Zar si poludio?- Zavapila sam jer shvatila sam da me tako vezanu i na koljenima želi izvesti na stubište zgrade. Jače je potegnuo uzicu i zakoračio van stana.



Slijedila sam ga baš poput kuje a umirala sam od straha da netko ne naiđe ili ne otvori vrata. Istina da me jednom vodio na uzici vani ispred zgrade. Naime, umjesto da učim ja sam otišla u provod s prijateljicama. Ostala sam vani sve do ujutro. Došla sam u stan kada se već razdanilo. Zoki me kaznio tako što mi je stavio ogrlicu s uzicom i tako vezanu vodio me oko zgrade. Sva sreća što je bilo rano ujutro i svi su još čvrsto spavali a ni prolaznika u tako rano jutro na svu sreću nije bilo.



I eto sad me posve golu s ogrlicom oko vrata izveo na stubište zgrade. Vodio me hodnikom u jednom smjeru a potom se okrenuo vjerojatno u namjeri da se vratimo u stan. Barem sam se ja tome nadala. No u tom trenutku netko od stanara, kat niže, otvorio je vrata svog stana pa potom glasno zalupio njima. Uz tresak vratiju i ja sam se stresla. Ustala sam na noge istrgnula uzicu iz Zokijevih ruku pa utrčala u svoj stan. Da, bio je to stan kat niže od mog ali svejedno sam premrla od straha.



Zoki je ušao za mnom smješeći se. Komentirao je kako se događa da se kujice istrgnu iz vlasnikovih ruku pa pobjegnu.

-To rade neposlušne kuje i stoga ih je potrebno kazniti kako to ubuduće ne bi činile.- Rekao je.

Potom je otišao u spavaću sobu gdje se zadržao nekoliko minuta. Slutila sam što traži i što me sad čeka.



Izašao je s namrštenim obrvama i razočaranim izrazom lica pitajući me zar više nema lubrikanta. Mislio je na lubrikant kojim mi podmazuje šupak prije nego kurcem prodre u njega. Ne nije ga više bilo a Zoki nije nabavio novu rundu i došlo mi je da se nasmijem ali ipak nisam. Već sam se ponadala kako od jebanja moje guze neće biti ništa.



No Zoki je otvorio vrata hladnjaka pitajući me ima li margarina ili maslaca. Ne čekajući da odgovorim pitao me jesam li gledala film "Posljednji tango u Parizu". Jesam i znala sam da u tom filmu Marlon Brando svojoj partnerici šupak podmaže margarinom ili maslacom. Zatvorio je vrata hladnjaka pa nešto opsovao. Naime nije bilo ni margarina a ni maslaca.



Potom je došao do prozora i odmaknuo zavjesu. Okrenuo se prema meni sa smiješkom na licu.

-Slatkice... Preko puta se nalazi ljekarna.- Rekao je.

-Da, i što onda?- Naivno sam pitala.

-Pa sad na brzinu na sebe navuci traperice i majicu pa skoči preko u ljekarnu i kupi vazelin.-

-Vazelin??? daj Zoki budi pametan...-

-Hajde, hajde, i požuri se.- Nije mi dozvolio da završim rečenicu.



Pomirena sa sudbinom uzela sam traperice ali prvo sam htjela otići u wc piškiti jer umalo sam se od straha upiškila još vani na stubištu zgrade. Pitao me gdje idem i kada sam mu rekla kako mi se piša nije mi dopustio rekavši kako ću pišati kada se vratim. Stari lisac znao je da ću se zbog toga što mi se piša požuriti vratiti. Sad mi se još više piškilo ali što sam mogla. Dao mi je novac i odjurila sam u ljekarnu.



Kupujući vazelin u ljekarni žena iza pulta me zagonetno pogledala preko naočala ali ništa nije rekla. I muškarac koji je bio u redu iza mene također me čudno pogledao. Nisam se osjećala baš ugodno pa sam rekla kako me tata poslao po vazelin jer on je planinar i vazelinom održava cipele, tj. pancrice, u kojima planinari. Izgledalo mi je da su magistra i muškarac iza mene progutali tu moju priču.



Žurila sam u stan jer strašno mi se pišalo i jedva sam čekala da se dokopam wc-a mada me poslije toga čekalo neizbježno jebanje u guzicu. Stavila sam vazelin na stol i krenula prema toaletu ali me Zoki uhvatio za ruku. Preklinjala sam ga da me pusti jer više ne mogu izdržati. Nije mu padalo na pamet. Rekao mi je neka pišam tu i sada bez da skidam hlače.

-Ti stvarno nisi normalan!- Rekla sam.



I ne mogavši više izdržati pustila sam da mokraća iz moje pičke krene. Obilno sam natopila traperice na sebi jer gaćice nisam bila ni obukla. Otkopčala sam dugmad na hlačama i svukla ih. Pitala sam Zokija mogu li sada do kupaonice kako bi se malo oprala.

-A čemu? Uopće nema potrebe jer ionako ću te još ja zapišati.- Rekao je.



Odmaknuo je mali tepih s kermičkih pločica koje se nalaze na podu kuhinje i rekao mi da se naguzim i rukama raširim guzove. Pišao je po mojoj guzi i po mom šupku a mokraća se niz moje noge cijedila po podu.

-OK, poslije ćemo se pobrinuti za pod i očistiti ga.-Rekao je.

Uzeo je vazelin u jednu a mene u drugu ruku i poveo me prema sobi. Služeći se vazelinom izmasirao je moj šupak i dobro ga podmazao. Potom je vazelinom namazao i svoj kurac. Uslijedilo je jebanje moje guze koju, kako Zoki kaže, on obožava.



Naravno, nakon što je svršio u mojem dupetu ja sam bila ta koja je morala pokupiti mokraću s poda kuhinje i uz to temeljito oprati čitav pod.

-Sviđaju vam se moje priče? Preporučite ih i drugima pa stavite link priče ili bloga na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE-
 
Ili kliknite dolje ispod na google+
 




srijeda, 25. siječnja 2017.

Na svoj sedamnaesti rođendan popušila sam kurac crncu (prvi dio)


Dobro sam poznavala Lidiju koja je od mene starija nekih 6 ili 7 godina. Nju se rijetko moglo vidjeti u kvartu i bili su rijetki oni s kojima se iz kvarta družila. I ja sam spadala u te rijetke. Iako sam dosta mlađa od nje Lidija me na neki način simpatizirala kao i ja nju. Ako i kada bi se srele otišle bi na piće ili kavu. Inače Lidija je bila na lošem glasu. Za nju su govorili da je kurvica i drolja. Osobno je nikada nisam propitkivala o privatnom životu ali bila sam uvjerena kako su glasine, koje su o njoj kružile, bile i istinite ali nije me bilo briga. Ona je meni bila draga i simpa cura.

Inače Lidija je bila odlična učenica i nakon završene gimnazije upisla je medicinu koju nažalost nije završila. Prekinula je sa studiranjem medicine već nakon prve godine. Pričalo se kako je upoznala čari seksa, prokurvala se, i kako je to bio razlog što je zapostavila studij. Potom je završila tečaj za njegovateljicu i taj posao je povremeno i honorarno radila. Uz to je upisla školu za medicinske sestre. Izvjesno vrijeme hodala je s dečkom koji je također studirao medicinu. Prekinula je i započela ljubavnu avanturu s jednim liječnikom. Bio je to prvi u nizu a nakon njega izredalo se njih dosta. Bilo je očito kako su je privlačile bijele liječničke kute.

Često je se moglo vidjeti u jednom klubu gdje su se okupljali studenti s medicinskog fakulteta kao i mladi, tek završeni, liječnici. Slijedeća glasina o njoj bila je kako se intezivno druži s crncima. Neki od njih su bili ovdje u Hrvatskoj na specijalizaciji i s njima se upoznala u tom klubu gdje je zalazila. A onda sam se i sam uvjerila kako to nisu samo glasine. Naime jednog dana vidjela sam kada ju je jedan crnoputi muškarac autom dovezao u kvart. Poljubili su se u usta nakon čega je ona izašla iz auta.

Bližio mi se sedamnaesti rođendan i susrevši se s Lidijom otišle smo na kavu. Počela sam se malo raspitivati o crncu s kojim sam je vidjela ali Lidija mi nije gotovo ništa otkrila osim što se zagonetno smješkala.
-Kada ti je rođendan?- Pitala me.
Naime sjećala se da sam je prošle godine za svoj šesnaesti rođendan počastila kavom i kolačima. Rekla sam joj kako je do mog rođendana ostalo pet dana.

-Mala, jel hoćeš da te za sedamnaesti rođendan počastim jednim zgodnim crncem?- Pitala me.
Rekla sam kako to ne dolazi u obzir i zacrvenjela se u licu jer ta ideja mi se uopće nije činila lošom ali nisam to željela priznati.
Objasnila mi je kako se ne moram odmah s njim i pojebati. Ali ako mi se svidi mogu mu izdrkati ili popušiti kurac.
-Ako se predomisliš slobodno me nazovi.- Rekla je Lidija.

Bilo kako bilo zagolicala mi je maštu. Dan poslije srela sam se sa svoje tri prijateljice kojima sam prepričala razgovor s Lidijom. Jedna od njih, Zrinka se zove, otvoreno je rekla kako bi ona rado probala crni kurac. Ostale su se počele blesavo hihotati ali iako to nisu otvoreno željele priznati znala sam da bi i one to voljele, baš kao i ja. Predložila sam da nazovem Lidiju pa da za moj rođendan odemo u taj klub. Možemo upoznati te crne momke i malo se zabaviti s njima. Nisam otvoreno spominjala ni drkanje, ni pušenje a ni seks s njima.

Pristale su i već dva dana poslije našla sam se s Lidijom i rekla što bi ja i frendice željele.
-Curice bi se malo jebale s crncima, ha?- Rekla je uz širok osmijeh na licu Lidija.
Objasnila sam joj kako bi ih najprije htjele upoznati a poslije tko zna. Odgovorila je kako nema problema jer oni obožavaju mlade i bijele cure. Nisam izdržala a da je ne pitam imaju li crnci uistinu onako velike kurčeve kako se o njima priča.
Glasno se nasmijala rekavši kako ću se u to sama uvjeriti budem li to željela.

I tako smo točno na moj rođendan ja i moje prijateljice otišle najprije u jedan kafić gdje smo strusile svaka po dva žestoka pića a potom smo se zaputile u klub. I stvarno nas je tamo dočekala Lidija koja je bila u društvu dvojice crnaca. Nakon nekih pola sata pridružila su nam se još četvorica. Meni se uistinu svidio jedan od njih koji je imao pomalo čudno i meni smiješno ime. Zvao se Adio i ja sam čak mislila kako mu to nije pravo ime no ipak jest bilo. Zvao se Adio i bio je rodom iz Nigerije.

Crnci su bili vrlo zabavni i brzo smo se opustile. Već je uvelike prošla ponoć kada nas je LIdija pozdravila te otišla iz kluba u društvu jednoga od njih. Ostali crnci počeli su nas nagovarati da odemo iz kluba i zabavu nastavimo u stanu jednoga od njih. Odbile smo tu ponudu rekavši kako možda neki drugi put ali sad moramo kući. Istina, meni se baš i nije išlo. Sviđao mi se Adio i željela sam se još malo zabaviti s njim.

Nagovorio me da s njim odem u njegov stan. Obećao je kako ništa neće pokušavati. Popit ćemo samo piće pa će me otpratiti na taksi koji će me odvesti kući. I tako su se moje tri prijateljice taksijem zaputile kući a ja sam otišla u Adiovov stan. Uistinu je počelo s jednim pićem. Popili smo i drugo a onda smo se počeli ljubakati i maziti. Dok me ljubio počeo me lagano i svlačiti... Uistinu se napalio i doskora se svukao do gola iako sam mu ja uporno govorila kako od seksa nema ništa mada sam se i na narajcala.

A kada je skinuo gaćice i kada sam ugledala njegov veliki kurac pretrnula sam. To je uistinu bila kurčina impozantne veličine. Razrogačenih očiju buljila sam u tu crnu mrcinu i kada mi se krenuo približavati rukama sam ga stala odgurivati od sebe.
-Ako zabije taj kurac u mene razvalit će me.- Mislila sam u sebi.
Adio je shvatio razlog mojem strahu i otporu pa me počeo uvjeravati kako će biti obziran i nježan. Nije me uvjerio.

No ipak sam željela primiti u ruku taj veliki crni kurac. I jesam... Rekla sam mu kako mu ga mogu izdrkati i malo lizati ako želi no ništa više od toga. Vidno razočaran Adio je slegnuo ramenima pa konstatirao kako je i to nešto. Klečala sam ispred njega i drkala mu ga... nekoliko puta jezikom sam prešla čitavom dužinom kurca usput mu ližući crna jaja. Ipak nisam odoljela i uzela sam ga u usta. I dok sam široko razjapljenih usta dudlala taj crni kurac mislila sam u sebi kako mi se eto za moj sedamnaesti rođendan ispunila i ta želja.

Adio je rukama čvrsto zgrabio moju glavu i gurnuo mi kurac duboko u usta... Gusti mlazovi njegove sperme slijevali su mi se u želudac i nastojala sam ga iskolačenih očiju nekako odgurnuti od sebe. Stisak njegovih ruku napokon je popustio i ja sam odmaknula glavu... Pljuvala sam ostatke sperme po podu, i jako malo je nedostajalo da se ne ispovraćam, a on glasno smijao. Njemu je to bilo zabavno. Umila sam se, malo popravila šminku i mobitelom nazvala taksi. Adio me ispratio do vrata i pitao hoćemo li se opet vidjeti.
-Možda.- Kratko sam odgovorila i odjurila na ulicu.

I sreli smo se. No o tome u nastavku, tj. u drugom dijelu priče.

Na svoj sedamnaesti rođendan popušila sam kurac crncu (drugi dio)

-Dakle ovo je nastavak prvog dijela priče pod naslovom: Na svoj sedamnaesti rođendan popušila sam kurac crncu (prvi dio) 
 
Naravno da su moje tri prijateljice izgarale od želje da im ispričam što je i kako je bilo s crncem koji se smiješno zove Adio. Našle smo se kod jedne od njih i sve tri su netremice buljile u mene čekajući da im ispričam kako je bilo i što se događalo.
-Dijana, daj reci ima li veliki kurac sam odgovorila. Dok sam im opisivala impozantnu crnu kurčinu i to kako sam ga drkala, lizala i pušila one su me slušale gotovo ne trepčući. S?- Pitala je nestrpljiva Zrinka.
Otpila sam gutljaj kave prije negove tri imale su otvorena usta kao da će u njih tog trenutka uletjeti taj isti veliki kurac a one ga spremno čekaju.


Zrinka je uistinu bila duboko razočarana. Ne zbog moje priče već zbog toga što i ona nije iskoristila priliku koja joj se pružala i to je nešto kasnije otvoreno i rekla.
Dala sam im do znanja kako još nije kasno i kako se opet mogu čuti s Lidijom pa se ponovno možemo naći s crnoputim doktorima.
-Daj nazovi!- Odmah je rekla Zrinka.
-Vi iste normalne! Pojebati se s tim crncima?! Pa razvalit će nas.- Konstatirala je Ivona, jedna od tri moje frendice.
-Pa što? Neka nas razvale.- Odgovorila je Zrinka na što smo se sve slatko nasmijale.


I našle smo se s njima već iduće subote. Samo tada nismo dugo ostali u klubu već smo se sve četiri u pratnji četiri crnca zaputile u stan dvojice od njih. Bile smo napaljene i spremne pojebati se s njima. Ma koliko god me bilo strah tog velikog kurca kojeg je imao Adio željela sam osjetiti tu crnu kurčinu u sebi.


Dolaskom u stan i nakon nekoliko pića sasvim fino smo se opustile. Ja sam, što je bilo i logično, najviše vremena provodila s Adiom. U jednom trenutku zagrlio me i odveo u jednu od soba. Shvativši kako ispod suknje nemam gaćica već samo crne hulhopke bez gaćica skroz se zapalio i poželio me odmah nataknuti na kurac. Molila sam ga da bude obziran jer nikada do sada nisam u sebe primila tako veliki kurac. I bio je... barem u početku.


Zauzela sam pseći položaj i namjestila mu se poput napaljene kuje. Nekoliko trenutaka lizao je moju isprćenu guzu i prstom prodirao u moju pičkicu koja je sve obilnije vlažila. Vrhom glavića svoga velikog kurca nekoliko puta prešao je preko moje pičke... Krenuo je prodirati u mene. Stisnula sam zube i zatvorila oči... Lagano i strpljivo prodirao je u mene a meni se činilo da se tom prodiranju ne nazire kraj. Glasno sam stenjala nabijena na njegovu moćnu batinu koju je opet lagano krenuo izvlačiti. Ritam njegovog ubadanja postao je jači, žešči i brži a ja sam sve glasnije cvilila i stenjala.


Ne vadeći kurac iz mene okrenuo me na bok. Rukom mi je podignuo nogu u zrak i nastavio me jebati. Napokon je izvukao kurac iz mene. Legao je na leđa i snažnim rukama podigao me i ja sam ga opkoračila. Trenutak kasnije držeći me za bokove nasadio me na svoju kurčinu. Onda me okrenuo na leđa... Noge mi je stavio na svoja ramena i krenulo je novo prodiranje crne kurčine u moju već razvaljenu pičku. U jednom trenutku do mene je dopro glasni vrisak jedne od mojih prijateljica. Uslijedio je još jedan a onda više ništa. Dobro sam znala što je razlog tom vrištanju.


Adio je svršio ne vadeći svoj kurac iz mene. Obilno je moju pičku napunio spermom i držeći kurac u meni ljubio me u usta. Konačno je izvukao kurac i legao pored mene. Hulahopke su mi bile poderane i skinula sam ih. Šutke smo ležali neko vrijeme a onda su se vrata sobe otvorila. U sobu je ušao jedan od njegovih prijatelja držeći ispod ruke Tijanu, jednu od mojih prijateljica. Ona je kao i on bila posve gola. Glave spuštene gledala je u pod a ruke je držala prekrižene na grudima.


Taj crnac obratio se Adiu na meni nepoznatom jeziku. Izmjenili su nekoliko nerazumljivih rečenica ali vrlo brzo shvatila sam o čemu su pričali. Tijana je na trenutak podigla glavu i na licu sam joj vidjela bolni grč a maskara oko očiju bila joj je posve razmazana i rascijedila se po licu. Adio je ustao s kreveta i prišao je Tijani. Uhvatio ju je ispod ruke pa izveo iz sobe zatvorivši vrata iza sebe. Crnac koji je doveo Tijanu gledao me sa zlobnim smiješkom na licu. Sad sam shvatila o čemu su razgovarali on i Adio. Dogovorili su se da se zamijene za cure.


Na trenutak sam sad i ja željela vrisnuti, željela sam reći kako ne želim... Ali nisam. Grlo mi se stisnulo od spoznaje da će me još jedan crnac s velikim kurcem pojebati. Kleknuo je na krevet i nimalo nježno raširio moje skupljene noge. Prodro je svojim sluzavim kurcem u moju pičku, natopljenu spermom, žestoko i brutalno. Iako sam na trenutak pomislila kako ću zaurlati iz sveg glasa nisam već sam samo široko rastvorila usta. A onda više nisam osjećala apsolutno ništa. Iako mi je uporno gurao svoj jezik u usta nisam mu uzvraćala. Možda ga je to ponukalo da me okrene potrbuške i da me nastavi jebati u psećoj pozi. Jedino što sam željela bilo je da što prije svrši i pusti me na miru. I on se ispraznio u meni samo što je za razliku od Adia odmah izvukao svoj kurac iz mene i napustio sobu.


Ležala sam razvaljena, izjebana i iscrpljena. Sklopila sam oči i na trenutak zadrijemala. Pojma nemam koliko je vremena prošlo ali trgnula sam se osjetivši nečiju ruku na svome licu. Bila je to Zrinka. Čula sam je kako govori da se zabrinula za mene. Pitala sam gdje je Tijana jer onda kada sam je vidjela izgledala je doslovno poput prebijene kuje.
-U susjednoj sobi... Puši kurac jednome od ovih...- Rekla je Zrinka ne dovršivši rečenicu.


-Vrijeme je da odemo.- Rekla sam i pokušala se uspraviti ali jauknula sam jer imala sam osjećaj da me boli svaka koštica u tijelu a utroba kao da mi se raspadala.
-Da, vrijeme bi bilo da odemo ali...- Opet Zrinka nije završila rečenicu.
-Što ali?- Pitala sam.
-Daj ustani se.- rekla je Zrinka pružajući mi ruke. Pomogla mi je da siđem s kreveta. Na mjestu gdje sam ležala ostala je velika mrlja sperme koja se iscijedila iz moje pičke


Držeći me ispod ruke opet sam je pitala što je željela reći s onim ali?
-Ne žele nas pustiti.- rekla je Zrinka.
-Molim?!-
-Kažu da možemo ići tek nakon što im još jednom popušimo kurac.-
-Šališ se!- Rekla sam i ubrzo se uvjerila kako se nije šalila.


Ušavši u dnevnu sobu zatekle smo Ivonu kako puši kurac jednome od crnaca. Tijana je to isto činila u drugoj sobi. Nisu nam ostavili nikakav izbor. Učinile smo ono što smo morale. Adio je želio da mu kurac popuši Zrinka dok sam ja ustima obradila kurac drugom crncu. Onom koji se do tada zabavljao sa Zrinkom.


Napustile smo stan drhtavih nogu a osjećale smo se poput prebijenih i izjebanih kuja. U redu, dobila sam što sam tražila i više mi nije padalo na pamet ponovno se sresti s tim crnim grubijanima. Tijana je također dijelila moje mišljenje samo što je ona od tog dana izbjegavala kako mene tako i ostale dvije prijateljice.


Za divno čudo Zrinka i Ivona još su se neko vrijeme nastavile sastajati i družiti sa tom crnom družinom. Očito da se njima jako svidjelo ono što su prošle i željele su još. Problem je nastao onog trenutka kada je Tijana, ne znajući držati jezik za zubima, nešto od svega što joj se izdogađalo ispričala pred nekim curama iz kvarta. Tako je to doprlo do njezinih roditelja. Nešto su načuli ali nisu znali detalje a Tijana je vidjevši da je vrag odnio šalu roditeljima rekla kako je sve izmislila. No njezini sumnjičavi roditelji diglu su halbuku i nazvali moju mamu tako da je sve poprimilo dramatičan oblik. Na kraju je za to saznala i Lidija. Rekla je kako s nama malim droljama više ne želi imati posla. Nakon toga su i Zrinka kao i Ivona prestale pohoditi onaj klub i viđati se s crncima.


ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

FOTOGRAFIJE mladih djevojka lica zalivenog spermom

-Meni se ove fotke mladih cura čija lica su zašpricane spermom sviđaju. Nadam se da će i vama.




 






























UŽITAK BOLI

-Dragi prijatelji opet ću u nedostatku vremena ovdje objaviti jednu priču posuđenu s drugog bloga. Priča je to o ženi koja je poželjela iskusiti bol a taj nazovi užitak priuštile su joj dvije žene.

-Marianina priča:


Svojevremeno sam preko nekih svojih prijateljica upoznala dvije žene zrelijih godina Jasminku i Renatu. Bile su onako, malo korpulentnije, ali izgledale su prilično sexi. Možda je tom izgledu pridonosio način na koji su se odijevale. Iz priča koje su o njima kružile saznala sam da su one lezbijke te da vole i prakticiraju brutalan sex. Sado-mazo igrice bile su sastavni dio njihovih seksualnih avantura. Pričalo se kako imaju nekoliko djevojaka i žena koje su im redovito dolazile na "tretman". Neke od tih žena koje su uživale u boli koje su im Jasminka i Renata nanosile bile su udane i uzorne obiteljske žene za koje se nikada ne bi moglo reći da su sklone S/M igrama.

Osobno sam često maštala o S/M igricama i boli koja pruža užitak ali nikada nisam imala hrabrosti ostvariti svoja maštanja. Sve više sam razmišljala o Jasminki i Renati razmišljajući kako bi to sa ženama možda bilo bolje probati nego s muškarcem.
No da skratim...Učinila sam sve kako bi što više i što češće bila u društvu tih dviju starijih perveznjača. Malo, pomalo počele su me obrađivati, tj. udvarati mi se. Odlučila sam i bila sam spremna predati im se i dozvoliti im da me "obrade".


Došao je i taj dan. Moram iskreno priznati da sam bila strašno nervozna. Kada su me uvele u kuću gdje su stanovale, a bilo je to jedno malo selo nadomak Zagreba, slutila sam da me čeka "pakao" ali više nisam imala mogućnosti a niti pravo odustati. Jasminka i Renata bile su jako nabrijane na mene. Kada su se obrušile na mene prepustila sam im se u potpunosti. Svukle su me do gola i bacile se na mene poput hijena na plijen. Ljubile su me naizmjence u usta, divljački me štipale za bradavice, razvlačile mi pičku ližući je i pljujući po njoj, gurale su mi vibrator u dupe...Nasapunale su mi pičku i posve je obrijale.

U jednom trenutku Renata me prstima čvrsto stisnula za bradu natjervaši me tako da otvorim usta. Pljunula mi je ravno u usta a potom su mi vezale ruke (na leđima). Oko svake noge su mi vezale dugačko uže i prebacile ga preko jedne drvene grede na plafonu kuće. Podigle su me u zrak i dok me je Jasminka pridržavala da ne padnem, Renata je uže prebacila preko grede i vezala ga. Kada me Jasminka lagano ispustila ostala sam visjeti s raširenim nogama u zraku. Glava mi je bila svega desetak centimetara od poda. U pičku su mi ugurale svijeću i zapalile je. Uskoro mi je vrući parafin počeo kapati po pički. U šupak su mi ugurale nekakav mali vibrator. Na bradavice su mi pričvrstile štipaljke i bol je postala uistinu jaka. Glasno sam počela jaukati i stenjati što ih je ponukalo da mi vežu usta.

Jasminka me svakih nekoliko sekundi ošinula šibom po guzici i to uistinu žestoko. Nisam željela plakati ali suze su krenule same od sebe vjerojatno kao rezultat boli. Renata je svako malo izvadila svijeću pa mi kapala vrući parafin po pički, trbuhu i sisama. Potom bi mi ponovo svijeću ugurala u pičku. Da mi usta nisu bila vezana iz svega glasa bi cvilila i molila da me puste. Bol u nogama i leđima postajala je sve jača. Renata je izvukla svijeću a Jasminka me onom šibom opalila nekoliko puta po obrijanoj pički. Ispuštala sam prigušene jecaje i krikove, onoliko koliko mi je to povez na ustima dopuštao. Napokon su me odvezale. Rekle su kako će mi skinuti povez s ustiju ali moram biti tiho. Klimnula sam glavom što je bio znak da razumijem.

Potom je Renata legla ispred mene dajući mi na znanje kako želi da joj ližem pičku. Dok sam klečala nagužena između njenih nogu ližući joj pičku Jasminka mi je prišla straga i nakon nekoliko žestokih pljuski po mom dupetu stala mi je lizati šupak i pičku. Osim jezika i prstiju u pičku i šupak gurala mi je razne predmete. Svijeću, vibrator pa čak i krastavac. Svako malo raspalila bi me dlanom po guzici. Dupe mi je bilo puno masnica. Renata je stenjala dok sam joj jezikom ulazila duboko u picu lučeći obilne količine sokova. Svo lice bilo mi je masno i ljepljivo. Napokon sam odlučila zamoliti ih da me puste. Uistinu mi je bilo dosta.

Obje su bile vidno razočarane tom mojom željom jer, kako su rekle, još nisu završile tretman. Znala sam da nemam nikakve šanse oduprijeti im se i jedino što sam mogla moliti ih da prekinu i puste me da odem. Renata mi je u jednom trenutku opalila dva vruća šamara naredivši mi da legnem na pod. Nemajući izbora učinila sam tako. Čučnula je iznad mene, točnije iznad moga lica. Prstima je raširila pičku i debeli mlaz mokraće briznuo mi je po licu i u usta. Obilno me je zapišala te mi konačno dopustila da odem u kupaonicu.



Tek sam tada u velikom zidnom ogledalu  mogla vidjeti kako mi je tijelo puno masnica, pogotovo dupe na kojem su se jasno ocrtavale crvene brazde od šibe. Sredila sam se koliko je to bilo moguće, Odjenula se i željela izaći iz te kuće što prije.  Dočekale su me u sobi rekavši kako će me sad pustiti ali pod uvjetom da se ponovo vidimo. Naravno, obećala sam im kako ću svakako ponovo doći do njih no to mi nije bilo ni na kraj pameti. Masnice na dupetu i sisama još su me dosta vremena podsjećale na torturu koju sam prošla a njih dvije i društvo u kojem se kreću izbjegavam i dan danas.