Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

subota, 14. siječnja 2017.

Nabijena na Sinanov obrezani kurac

Pisala sam već o prijateljici Sandri. Maloj plavuši koja se intezivno jebala s penzionerima. Ona koja me uvalila u ono spermovanje o kojem ste mogli čitati u priči Kako sam doživjela i preživjela "spermovanje"

Dakle ta Sandra se uistinu klatarila svuda i poznavala je mnoštvo raznih čudnih ali ponekad i zanimljivih likova. Jedan od takvih bio je i Bosanac Sinan. A njega sam se sjetila jer sam neki dan srela svoju mamu. Slučajno sam se obrela u velikoj Konzumovoj trgovini na Črnomercu gdje sam kupovala neke stvarčice. Srdačno smo se pozdravile bez obzira na trzavice i sukobe koji su obilježili jedan period našeg zajedničkog života.


Otišle smo na kavu i naravno da me mama pitala kako sam, šalje li mi tata redovito novac i brine li se Zoran za mene. Ne znam ali nekako slutim da mama sumnja kako između mene i Zokija ima nešto više od njegove obične brige za mene zasnovane na starom prijateljstvu s mojim tatom. No ipak nije previše propitkivala a i da jest ja joj sigurno ne bi ništa rekla.


Ono što je mene zanimalo bilo je to što moja mama uopće radi u ovom dijelu grada. Najprije se pravila da baš i nije čula pitanje a kada sam ga ponovila spuštenog pogleda miješala je šećer u kavi i promucala nešto o tome kako se eto slučajno našla ovdje jer se kao našla s nekom prijateljicom. Bilo mi je jasno kako laže. Malo se zacrvenjela kada sam je pitala za njenog sadašnjeg muža što je bio očiti znak da mu mama nabija rogove. Barem sam ja to tako protumačila a ispostavilo se da sam bila u pravu.


-Nije vrag da se još viđaš sa Sinanom?- Pitala sam je a ona se vidno trgnula, pogledala me u oči i nakon kraćeg oklijevanja pitala kakve mi to gluposti padaju na pamet. No dok je to govorila obrazi su joj se još više zacrvenjeli što je bio očiti znak da sam pitanjem pogodila, kako se to kaže, u sridu. Nasmijala sam se ne želeći ništa više pitati i dovoditi je u još neugodniju poziciju. Ipak je shvatila da loše laže a moj cinički osmijeh na usnama dao joj je do znanja kako sam je pročitala kao otvorenu knjigu.


Potom je malo oklijevajući ipak priznala kako se ponekad viđa sa Sinanom.
-Nije to neka stalna ili ozbiljna veza. Sretnemo se tako, ponekad... Ne baš često.-
Podigla sam ruku dajući joj na znanje kako mi ne treba dalje objašnjavati. Zamolila me da o tim povremenim izletima Sinanu nikome ništa ne pričam. Obećala sam kako nema bojazni jer u konačnici kome bi ja uopće to ispričala i iz kojeg razloga? Možda jedino njezinom sadašnjem mužu ali njega uopće nisam viđala a nisam ga ni podnosila i baš mi je bilo svejedno nabija li mu mama rogove ili ne.


A tko je bio, odnosno tko jest taj Sinan?
Kada me Sandra svojevremeno odvela u jednu kavanu gdje je treštala narodnjačka muzika shvatila sam da njoj to nije prvi posjet toj zadimljenoj krčmi punoj znojnih muškaraca koji su preko tjedna mahom radili kao građevinski radnici. Iskreno nisu me se previše dojmili muškarci koji su nas častili pićem i nastojali nam se približiti a s jednim jedinim ciljem koji se svodio na to kako pojebati nas dvije male droljice.


I vjerojatno bi napustila tu opskurnu kavanu bez obzira što pojma nisam imala gdje ću te noći prespavati da se kod našeg stola nije pojavio Sinan. Pozdravio se sa Sandrom koju je već poznavao a ona ga je potom upoznala sa mnom. Svojim izgledom i načinom odijevanja Sinan se uvelike razlikovao od većine muškaraca u krčmi. Bio je mlad, naočit, lijepo građen i kulturan. Svidio mi se na prvu. Rekao nam je neka naručimo piće a on će nam se pridružiti nakon što se pozdravi s nekim znancima za susjednim stolom.


Kada se udaljio Sandra se nagnula k meni i tiho mi rekla:
-Da samo znaš kako veliki kurac ima Sinan.-
-Stvarno?- Pitala sam
-Vauu! To je prava obrezana mrcina od kurca. Jesi li kada primila obrezani kurac u pičku?- Pitala me Sandra.
Nasmijala sam se rekavši kako nisam.
-Pa eto sad ti je prilika.- Rekla je Sandra.


Priznajem da je pričom o velikom obrezanom kurcu zagolicala moju maštu. Kasnije sam od Sandre doznala kako su Sinanovi roditelji godinama radili u Njemačkoj. On, Sinan, je bio odličan učenik pa su roditelji u njega polagali velike nade vjerujući da će završiti visoke škole. Poslali su ga na studiranje u Zagreb pa mu čak i kupili mali stan. Sinan je upisao ekonomski fakultet ali na trećoj godini je odustao i nikada ga nije završio. Bavio se svim i svačim a sada je uglavnom ljetne mjesece provodio na moru gdje su njegovi roditelji iznajmljivali sobe i apartmane u koje je njegov otac uložio novac zarađen u Njemačkoj. Tamo je uz iznajmljivanje apartmana još radio u maloj obiteljskoj trgovini koja je radila isključivo ljeti.


Jedno vrijeme u Zagrebu je uzeo u zakup jedan kafić ali i njega je dao u pod zakup nekom svom zemljaku koji se zvao Dino i koji je trenutno stanovao s njim. Kada je Sandra Sinanu rekla kako sam u sukobu s mamom i očuhom i kako tražim mjesto gdje ću prenoćiti on se samo nasmijao jer bio je dovoljno pamtetan da shvati kako sam se zainteresirala za njega.


-Pa ako baš nemaš gdje prenoćiti možeš kod mene. Naravno, ako želiš.- rekao je Sinan.
 
Slegnula sam ramenima smiješeći se što je on ispravno protumačio kao moj pristanak. Kada me uzeo za ruku i poveo k izlazu upitno sam pogledala Sandru jer nekako sam očekivala da će i ona poći s nama. No Sandra je ostala sjediti za stolom ne pokazujući namjeru da krene. Kada sam sjela u Sinanov auto rekla sam kako sam mislila da će i Sandra poći s nama. On je odmahnuo rukom rekavši kako nama šanse. Ona jest neko vrijeme bila kod njega ali sad više ne želi s njom imati posla, kratko mi je objasnio. Nisam više ništa pitala.


Ušli smo u njegov stan i pitala sam gdje mu je cimer Dino kojeg je spominjao. Objasnio mi je kako njega vjerojatno čitave noći neće biti jer osim što do kasno radi u kafiću još dodatno negdje zatulumari s društvom. Osim toga Dino ima djevojku koja živi sama pa dosta vremena provodi kod nje. Pokazao mi je gdje je kupaonica i ja sam otišla na tuširanje. Usput mi je dao jednu svoju košulju koja mi je trebala poslužiti kao spavaćica.


Izašla sam iz kupaonice odjevena u njegovu veliku i dugačku košulju. Bila je dovoljno velika i dugačka da mi prekrije dupe. I dok sam u dnevnoj sobi gedala tv i slušala muziku Sinan je otišao u kupaonicu. Vratio se odjeven samo u gaće bkserice. Preko tankog platna njegovih gaćica nazirao se njegov veliki kurac i pogled na tu izbočinu baš me napalio. Sjeo je u fotelju i zapalio cigaretu. Mjerio me pogledom a onda me pozvao da mu priđem. Sjela sam mu u krilo a on me zagrlio i ugurao mi jezik u usta. Sjedeći na njegovom kurcu osjećala sam kako ta zvijer u njegovim gaćama budi, raste i kako se propinje. Zavukao mi je ruku između nogu i prstima trljao pičkicu koja je počela vlažiti. Sinan je bio jak i snažan muškarac. Uhvatio me za bokove i s lakoćom okrenuo leđima prema sebi.


Iz proreza gaća izvukao je kurac i tada sam na trenutak okrenula glavu ugledavši tu njegovu obrezanu zvijer prošaranu žilama. Bio je to kurac uistinu impozantne veličine i tog trenutka uistinu sam se uplašila no bilo je kasno za uzmak. Rukama me čvrsto držao za bokove i kada me nasadio na svoj kurac doslovce mi se zamaglilo pred očima. Imala sam osjećaj da će me raskoliti popola. Velikim kurcem prodirao je u mene a meni se činilo da tom prodiranju nema kraja. Široko otvorenih usta hvatala sam zrak opirući se rukama o naslone fotelje... Držao me za bokove pa podizao i spuštao a ja sam klizila po njegovom kurcu imajući osjećaj da mi razara utrobu.


A onda me, ne vadeći kurac iz mene, podigao pa spustio na pod sobe. Rukama sam se oslonila o tepih s guzom u zraku... Sinan je nastavio s jebanjem. Došlo mi je da od muke zagrizem tepih ispod sebe. Lica prislonjenog uz tepih čekala sam da završi s jebanjem. Osjećala sam kako mi mlazovi guste sperme pune utrobu i jedva čekala da tog svog obrezanog monstruma izvuče iz mene. Doslovno me razvalio ko bugarsku skupštinu, kako se to u slengu kaže.


Pomogao mi je da ustanem pa me odveo do male sobe rekavši mi kako tu mogu prespavati. Nisam imala ni volje a ni želje otići na tuširanje. Zavukla sam se poput prebijene i izjebane kuje u krevet i zaspala. Ujutro sam kroz otvorena vrata sobe začula muške glasove. Pokušala sam se uspraviti ali sve me boljelo kao da me netko prebio a ne izjebao. Opet sam legla i sklopila oči. Zaključila sam kako Sinan s nekim razgovara a to je mogao biti nitko drugi nego njegov cimer Dino.


Kada sam čula da ulaze u sobu pretrnula sam. Ne, uistinu ne bi opet mogla izdržati još jedno razaranje tim velikim kurcem i to u relativno kratkom vremenu. A da stvar bude gora sad su bili dvojica. Pravila sam se da spavam a oni su stajali iznad mene i promatrali me.
-Ti se zajebavaš. Pa mala je maloljetna.- Govorio je očito Dino.
-A odakle sam ja to mogao znati.- Kroz smijeh je odgovorio Sinan.
-Ako hoćeš, tvoja je.- Nadovezao se Sinan.
-Zgodna je mala ali ipak ne bi. Mislim da je mala u komi nakon što si je ti obradio.-
O da, bio je u pravu.


-Ali mala je uistinu jebeno dobra... Volio bi se izdrkati po njoj.- Rekao je Dino.
-Hahaha... pa hajde izdrkaj se.- Kroz smijeh je rekao Sinan pa izašao iz sobe.
Kroz stisnute vjeđe gledala sam Dina kako otkopčava hlače i vadi svoj kurac. I on je imao lijepi komad kurca ali ipak nešto manji i nešto tanji od Sinanovog. I stvarno je krenuo drkati... Prošlo je nekoliko minuta prije nego su, moje djelomično pokriveno i golo tijelo, zalili mlazovi sperme. Dino je spremio kurac u gaće i napustio sobu.


Ležala sam možda još sat vremena prije nego sam ustala iz kreveta. Navukla sam onu Sinanovu košulju na sebe pa tiho izašla u hodnik. Trenutak sam osluškivala pa se brzim koracima zaputila u kupaonicu. Istuširala sam ispirući onu spermu koja je ostala u mojoj pički kao i ostatke sperme koju je Dino prosipao po mom tijelu. Obukla sam svoju odjeću koja je tu ostala od jučer. Mislila sam kako ću se neopaženo izvući iz stana ali prevarila sam se.


Sinan me dočekao u hodniku. Bio je posve gol i ruke je držao prekrižene na prsima.
-A gdje ćeš ti malena moja?-
Nakon što sam mu rekla kako bi rado išla kući pozvao me u sobu na još jedno piće. Bio je gol a oči su mu se sjajile i znala sam kako me neće samo tako lako pustiti da odem. Osvrtala sam se nervozno oko sebe očekujući da će se od nekuda pojaviti i njegov cimer Dino. Sinan je shvatio moju bojazan pa rekao kako Dino spava.


Popila sam piće i zamolila ga da me sad pusti. Nasmijao se rekavši kako još nisam platila punu cijenu za spavanje kod njega. Nije bilo druge nego mu objasniti da uistinu ne mogu još jednom primiti u sebe njegov veliki kurac jer još me sve boli kao da me netko prebio.
-Znam. Nisam te ni mislio jebati ali možeš mi ga popušiti za rastanak. Zar ne?- rekao je Sinan.
I popušila sam mu ga. Morala sam dobro razjapiti usta kako bi u njih primila tu kurčinu ali izdražala sam nekako trudeći više ga lizati i drkati rukom nego ga primati u usta. Konačno sam napustila njegov stan.


A kako je moja mama upoznala Sinana?
Pa Sandra je ujutro jednoj mojoj poznanici, koja je stanovala u istoj zgradi kao i ja, ispričala gdje smo nas dvije jučer završile a onda je uz to dodala kako sam otišla u stan kod Sinana. Ta poznanica srela je moju mamu i sve joj ispričala. Mama je bila ljuta i izvan sebe te se odmah zaputila do one kavane. Tamo se raspitala za Sinana a netko joj je rekao gdje on stanuje.


Zaputila se do njegovog stana. Mene tada tamo više nije bilo ali ona je digla galamu na Sinana. On ju je nastojao smiriti, a kako ne bi mamina galama izazvala zanimanje susjeda u zgradi, predložio joj je da negdje odu na piće i u miru porazgovaraju. Mama se do tada već malo ohladila a osim toga Sinan joj se valjda svidio. Djelovao je uredno, fino i elegantno pa se to mame dojmilo. Šarmirao ju je i mama se skroz smirila. Udijelio joj je nekoliko komplimenta i time je skroz razoružao. Kada joj je predložio da se, kada bude imala vremena, nađu negdje na piću mama je pristala.


Poslije sam shvatila da je mamu oduševio njegov veliki i obrezani kurac i da ga je ona bez problema, za razliku od mene, primila u svoju pičku. Od tada mama je povremeno posjećivala Sinana dva do tri puta mjesečno. Očito se navukla na njegov veliki kurac ali ja joj ništa ne zamjeram.


I da... nedavno sam negdje pročitala kako Sinan znači moć, snagu ili čak koplje, možda moćno koplje. Bilo kako bilo on uistinu ima pravo ime jer između nogu ima pravo i moćno koplje na koje me nabio svom žestinom a sad evo na to moćno koplje nabija i moju mamu.

-Sviđaju vam se moje priče? Preporučite ih i drugima pa stavite link priče ili bloga na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE-
 
Ili kliknite dolje ispod na google+




srijeda, 11. siječnja 2017.

vrući izlet u prirodu, ili jebanje u usta

Moj Zoki je lik koji stalno i iznova smišlja razne načine kako bi me kaznio i seksualno iskoristio na različite bizarne načine. No mislim da ste to već i sami shvatili. Često visi na internetu i prati razne portale te iz njih crpi inspiraciju za smišljanje raznih psina koje onda primjenjuje na meni. Istina, postala sam njegova seksualna igračka ali ne bunim se. Tako se dogodilo da inspiriran jednom pročitanom pričom to isto primjeni na meni. I evo te priče:


U kafe bar "Frap" Došla sam u 19 sati i petnaestak minuta. Bila sam odjevena u bezobrazno kratki mini šos ispod kojeg sam imala crne samostojeće čarape i ovaj puta imala sam na sebi crvene gaćice. Dok sam išla prema slobodnom stolu muškarci u kafiću okretali su se za mnom i odmjeravali me jer moja drsko kratka minica mamila je njihove poglede. Naručila sam piće i čekala.

Inspiriran pričom koju je svojevremeno pročitao na jednom blogu Zoki je odlučio isto to, u toj priči opisano, napraviti sa mnom. Dakle dogovor je bio da se nađemo u jednom kvartu Novog Zagreba gdje je u krugu od nekih dvjesto metara bilo podosta kafića. Znala sam da će me Zoki čekati u jednom od kafića ali nisam znala u kojem. Obilazila sam kafiće hodajući od jednog do drugog. Nisam više sigurna ali mislim da je kafić u kojem sam ugledala Zokija bio sedmi ili možda osmi po redu.

Nakon desetak minuta Zoki, koji je sjedio za drugim stolom, je ustao i krenuo ka izlazu. Dakle ušavši u kafić primjetila ga jesam ali mu se nisam javila jer takav je bio dogovor. Ostavljali smo dojam kao da se uopće ne poznajemo. I taman kada mi se prilično zgodni konobar počeo udvarati Zoki je ustao od stola i izašao iz kafića. Nasmiješila sam se konobaru, platila piće i zahvalila mu se te sam i ja izašla iz kafića. Uočila sam Zokija nekih tridsetak metara niže niz ulicu. Sporim korakom išao je naprijed. Pratila sam ga na odstojanju. Skrenuo je desno u jednu uličicu gdje mu je bio parkiran auto. Ušao je i sjeo na mjesto vozača.

Prišla sam s druge strane i sjela do njega. Zoki je šutio i samo je podignuo obrve a ja sam znala što mi je činiti. Osvrnula sam se lijevo i desno i uvjerila se kako u blizini nema prolaznika. Brzo sam mu otkopčala šlic, zavukla ruke u gaćice pa izvukla njegov kurac. Sagnula sam se i poljubila vrh njegova glavića. Potom sam vratila kurac u gaće i zatvorila šlic. Zoki je pogledao na sat i nasmiješivši se rekao:-15 minuta... 15 minuta ti je trebalo da me pronađeš.-
Iako mi je vjerojatno trebalo 12-13 minuta a ne 15, ipak ništa nisam rekla.

Zoki je upalio auto i krenuli smo izvan grada prema jednoj usamljenoj drvenoj klijeti. Vinograd i klijet nalazili su se na obroncima Medvenice, negdje iznad naselja Šestine. Naime Zoki je danima tražio idealno mjesto i napokon ga našao tu u bregima iznad Šestina. Već je lagano padao mrak. Poljski put, livada, jedno staro drvo, žbunje i nigdje nikoga. Izašla sam iz auta te skinula gaćice i šos. Ostala sam samo u samostojećim čarapama i štiklama.

Još jednom sam morala izljubiti Zokijev kurac u znak poštovanja. I dok sam se zabavljala Zokijevim kurcem ljubeći ga i lagano mu ga drkala rukom, on mi je rekao neka kleknem na sjedalo auta. Kleknula sam i presavila se preko naslona. Mazio me lagano po guzici a onda me je pljusnuo po guzi prilično jako, pa još malo jače, pa još jače...i tako petnaest puta. Tih petnaest pljuski bila je kazna za onih petnaest minuta koliko mi je trebalo da ga pronađem u kafiću. Potom je izašao iz auta i skinuo se posve gol. Svoje i moje sjedalo spustio je u ležeći položaj.

Kleknuo je i isprćio svoju guzu prema meni. Ljubila sam mu dupe, jezikom mu ulazivši duboko u šupak. Istovremeno sam mu rukom drkala kurac i mazila mu jaja. Okrenuo se i polegao me na sjedalo. Opkoračio me i gurnuo mi kurac u usta. Njegova guza, jaja i kurac nalazili su se iznad moga lica. Jezikom sam mu lizala šupak i naizmjence pušila kurac... Potom se dlanovima ruku oslonio na sjedalo i doslovno me pojebao u usta. Ljeplijva sperma iz njegova kurca ispunila mi je usta.

Uz to što me gušila sperma koja mi se slijevala niz grlo dodatno me gušio i Zokijev kurac kojeg nije želio izvaditi iz mojih usta. Odgurivala sam ga rukama i divlje vrtjela glavom lijevo-desno želeći se osloboditi njegova kurca i domoći se zraka. Uspjela sam nekako i dio sperme završio je na mom licu. Uspravila sam se i držeći jednu ruku na ustima drugom sam otvorila vrata auta te kašljajući izbacila ostatke sperme iz usta jedva se suzdržavajući kako ne bi povratila. Uhvatio me za kosu i okrenuo k sebi... Kurcem mi je razmazao spermu po licu. Napokon smo oboje izlašli iz auta. Obrisala sam lice i usta dijelom svoje majice okrenuvši je naopako.

-Peče li te guza?- Pitao je Zoki aludirajući na ono pljuskanje kojim me je počastio.
-Malo.- Odgovorila sam i dlanom ruke prešla preko guze koja se, znala sam to, crvenjela od njegova pljuskanja.
-Sada ćemo mi to srediti. Ohladit ćemo ti to slatko dupence.- Rekao je.

Zoki je iz pretinca u autu izvadio bocu mineralne vode. Promućkao je i kazao mi da se naguzim. Vodom iz boce zašpricao mi je dupe. Naguzila sam se i rukama raširila svoje guzove a onda je mlaz Zokijeve mokraće zalio moj šupak i po guzove. Napokon smo se odjenuli i vratili u grad. Otišli smo na na piće u jednu lokalnu birtiju kako bi isprala usta sokom i kavom a potom smo se zaputili u moj stan jer Zokija je ovaj izlet u prirodu prilično napalio i želio me jebati.

I pojebao me... I to prilično brutalno. Najprije mi je razvalio pičkicu a potom još brutalnije razvalio je moju guzu.

nedjelja, 8. siječnja 2017.

Kod Milana na kratkoj kavi s dodatkom sperme

-Da, kako sam već ranije napisala nemam previše vremena za pisanje pa ću ovdje s vremena na vrijeme objaviti i pokoju priču s nekog drugog bloga. Npr. ova mi se posebno svidjela a kada je pročitate shvatit ćete i zašto. Ima neke sličnosti s onim što se i meni događa-lo. I opet se ispričavam onima koji su ovu priču možda već pročitali, ali priča je kratka i dobra pa je nije zgorega još jednom pročitati. Pa evo priče:

Tih dana imala sam posla preko glave. Sjedila sam kod kuće za laptopom koncentrirana na posao kada mi je stigao SMS od Milana. Sadržaj poruke bio je kratak: -hitno dođi do mene, plizz! - Izašla sam na terasu jer mi je muž bio kod kuće. Nazvala sam Milana. Rekao mi je kako mu navečer dolaze u goste poslovni partneri iz Austrije zbog čega mora dovršiti neke projekte a potom s njima ide na večeru. No stan mu je u strašnom neredu. Stoga me treba kako bi mu na brzinu sredila stanišku, oprala nakupljeno suđe, i sl. Naravno da sam znala kako to nije jedini razlog, što mi je na kraju i priznao rekavši mi da svakako dođem bez gaćica. Željela sam mu reći kako sam i ja u poslu preko glave i kako nemam baš vremena ali on je jednostavno prekinuo vezu.  Iako sam imala gomilu posla bila sam nakon razgovora s Milanom lagano narajcana a pomisao na njegov nabrekli kurac tu uzbuđenost dodatno je pojačao.

Odjurila sam na brzinsko tuširanje. Navukla laganu kratku haljinu. Obula cipele te bez grudnjaka i gaćica bila spremna za posjet Milanu. Mužu sam rekla kao moram uzeti malu pauzu od posla pa odoh na sat-dva kao bi u miru popila kavu. Na svu sreću on me nije ništa pitao niti tražio dodatna objašnjenja.



Došavši kod Milana odmah sam se uvjerila da je njegov stan uistinu u lošem stanju. Neoprano suđe, prljava odjeća razbacana po sobi i tepih koji je vapio za usisavanjem. Milan je sjedio za stolom, na sebi je imao samo kućni ogrtač a ispred njega je bila hrpa papira. Odmah sam krenula s pranjem suđa. Potom sam pokupila razbacanu robu i potrpala je u košaru u kupaonici. Krenula sam usisavati sobu a Milan me zamolio da lagano zadignem ionako kraku haljinu kako bi mogao guštati gledajući moju guzu. Obećao me nagraditi za moj trud.

Gotovo razgolićene guze usisavala sam sobu i još se više napalila. Kada sam bila gotova Milan me zamolio da pristavim kavu i natočim nam piće. Sjela sam do njega pogledavši projekte koje je imao ispred sebe. Otkopčao mi je gumbe na haljini i izvukao na svjetlo dana sise. Trljao mi je nabrele bradavice uguravši mi jezik duboko u usta. Sad već potpuno napaljena odjurila sam u kuhinju dovršiti kavu. Donesavši kavu u sobu zatekla sa Milana raskopčanog ogrtača i s kurcem u ruci. Lagano ga je drkao i pogled na njegov nabrekli kurac izazvao je pravu turbulenciju u mom trbuhu. Pička mi se već navlažila.

Rekla sam mu kako sad nemamo vremena za jebačinu a unaprijed znala da taj izgovor ništa ne vrijedi. Bez riječi me primio za ruke, privukao k sebi, okrenuo, zadigao mi haljinu i posjeo k sebi u krilo. Kurac mu je bio između mojih raširenih nogu i rukom ga je pritiskao na moj vlažnu pičku dodirujući mi nabrekli klitoris što me je do bola uzbudilo. Lagano mi je rukama podigao guzu, uzela sam rukom njegov kurac i namjestila ga te se nabila sve do jaja. Opirala sam se o naslone stolice i nabijala na Mianovu kurčinu dok mi je on do bola trljao bradavice na sisama. Bedra su mi se počela grčiti i žestoko sam uz glasne jecaje svršila. Milan me podigao ne želeći još svršiti. Milan me fascinirao jer, osim što je bio izdržljiv, bio je kao rijetko koji muškarac u stanju kontrolirati svoje svršavanje.



Sjetio se kako sam mu u nekoliko navrata pričala o fašniku i kavi sa šlagom koju je popio Saša i kako me to tada uzbudilo. Sada je uzeo šalicu s kavom i prinio je kurcu. Držao je šalicu ispod svog kurca i rekao mi neka mu ga izdrkam. Nakon samo desetak sekundi sasuo je gomilu sperme u moju šalicu s kavom. Sjela sam nasuprot njega začuđeno ga gledajući. Rekao mi je kako je i ovo nagrada za mene. Kava sa šlagom. Nisam se protivila. Uzela sam kavu punu Milanove sperme i lagano je ispila. Svidjelo mu se to.

Poljubio me u usta i rekao kako sad mora raditi. To je značilo da mi je vrijeme za odlazak. Otišla sam u kupaonicu. Spužvom sam na brzinu oprala pičku, popravila šminku, poravnala haljinu i bila spremna za odlazak kući. Milan me dočekao u hodniku. Još mi je jednom zadigao haljinu kao bi pogledao moje dupe. Pljusnuo me po goloj guzici, poljubio i ja sam otišla kući mužu zadovoljna i spremna za nastavak posla.