Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

subota, 20. svibnja 2017.

Zjaedno s tetom (maminom sestrom) popušila sam kurac njezinom ljubavniku

Mamina sestra Matilda, usudim se to reći, teška je kurvetina. Žena koja iza sebe ima čak četiri propala braka. U to vrijeme, o kojem tu pišem, živjela je u maloj podstanarskoj sobi gdje nije mogla dovoditi ljubavnike pa bi s vremena na vrijeme koristila naš stan i dok bi mama bila na poslu ona je, uz mamino odobrenje, u stan dovodila svoje jebače. Teta Matilda je inače uistinu rasna i krasna žena bez obzira na to što je starija od mame i već je davno navršila četrdeset godina.

Istini za volju teta Matilda je spram mene osobno bila vrlo korektna iako se nikada nismo baš previše zbližile. Nikada me nisu zanimale tetine seksualne avanture niti me zanimalo što se događa iza zatvorenih vrata mamine sobe u one dane kada bi u njoj boravila teta s nekim od svojih ljubavnika.

Inače tih dana baš sam prekinula vezu s jednim dečkom do kojeg mi je zbilja bilo stalo. Razočarana zbog prekida ostala sam u jednom klubu do ranih jutarnjih sati i prilično se napila s nekoliko svojih prijateljica. Pripita i umorna došla sam u stan i otišla u svoju sobu. Iako mi je bila mučnina od popijenog alkohola nekako sam zaspala.

Probudila sam se i shvatila kako sam zaspala posve odjevena. Još uvijek omamljena od burne noći otišla sam do toaleta. Mama je već bila otišla na posao a kroz odškrinuta vrata njezine sobe čuo se glasan smijeh moje tete i nekog muškarca. To me tog trenutka uopće nije zanimalo. Ušla sam u toalet ne potrudivši se zaključati vrata. Svukla sam hlače i gaćice pa sjela na wc školjku. Popiškila sam se ali ostala sam sjediti na školjci pokušavajući se pribrati.

U jednom trenutku vrata toaleta su se otvorila i na njima sam ugledala posve golog muškarca koji je blenuo u mene. Naslonio se na dovratak i promatarao me sa smiješkom na licu. Uopće mu nije bilo neugodno zbog toga što je posve gol. Pogledala sam ga a najdulje sam pogled zadržala na njegovom kurcu što je on primjetio i još se više nasmijao.

-Ne daj se smetati, snaći ću se ja.- Rekao je taj muškarac pa došao do kade. Okrenut meni leđima nisam mogla ne primjetiti da ima vrlo lijepu i čvrstu guzu... ispišao se u kadu. Potom je pustio vodu, uključio tuš pa isprao mokraću iz kade. Okrenuo se prema meni, namignuo mi pa izašao iz toaleta ostavivši vrata otvorena. Istog trenutka ja sam ustala, navukla gaćice i hlače pa pustila vodu te izašla u hodnik.

Nasuprot mamine sobe nalazi se kuhinja. Zaputila sam se prema kuhinji u namjeri da si skuham kavu. Vrata mamine sobe sad su bila otvorena ali ja se uopće nisam potrudila pogledati unutra. No nisam mogla ne ćuti kako onaj muškarac propitkuje moju tetu za mene.
-Tko je ona mala slatka pićkica?- Pitao je.
Teta mu je objasnila kako sam ja kćerka njezine sestre.

I dalje sam osluškivala nastojeći ćuti o čemu pričaju ali sad su pričali znatno tiše i malo toga sam mogla razabrati. A onda sam začula tetin glas:
-Seka!- Zvala je mene a oduvijek me zvala seka mada nemam pojma zbog čega a nikada je nisam ni pitala.
Glasno sam doviknula iz kuhinje pitajući je što me treba.
-Dođi malo sekice!- Javila se teta.

Laganim korakom došla sam do vrata mamine sobe. Teta Matilda i taj muškarac ležali su na krevetu posve goli. On je ležao na leđima držeći ruke ispod glave a teta je rukom lagano drkala njegov kurac.
-Dinko bi te želio upoznati.- Rekla je teta.
Dakle sad sam saznala da se muškarac zove Dinko.
Podigla sam ruku u znak pozdrava i rekla kako mi je drago i kako se ja zovem Dijana.

-Daj pokaži Dinku kakve lijepe sise imaš.- Bez imalo oklijevanja rekla mi je teta.
Nakrivila sam glavu i nasmijala se te zatresla glavom što se moglo protumačiti kako to ne želim učiniti.
-Hajde daj, nemoj zajebavati.- Rekla je teta ustajući s kreveta i u dva-tri koraka došla je do mene.

Počela mi je prstima raskopčavati gumbe na košulji istovremeno mi pričajući kako je već prilično iscrpila Dinka i sad mu treba malo poticaja kako bi mu se kurac opet dignuo. Nisam se opirala i teta je vrlo brzo raskopčala sve gumbe na mojoj košulji pa rubove košulje odmaknula u stranu.
-Ha! Što kažeš?- Obratila se Dinku koji je i dalje ležao na krevetu.
-Vau!- Kratko se oglasio Dinko dajući time na znanje da mu se sviđa ono što vidi.

Teta se vratila na krevet i istog trenutka krenula ustima obrađivati Dinkov kurac. Povukla sam rubove košulje i djelomično pokrila sise a onda sam čula Dinka kako mi govori neka ostanem i neka otkrijem sise jer bi ih želio još malo gledati. Teta je izvukla kurac iz ustiju pa mi se obratila:
-A možeš mi se i pridružiti ako želiš.-
Rukom je nježno stiskala njegov kurac gledajući u mene očekujući moj odgovor.
-Ma ne dolazi u obzir.- Rekla sam nasmijavši se ali u stvari ta ideja mi se čak i svidjela.

Teta kao da mi je pročitala skrivene misli jer opet je ustala s kreveta, prišla mi i svukla mi košulju bacivši je na pod. Uzela me za ruku i dovela do kreveta. Nastavila je dudlati Dinkov kurac a onda je malo odmaknula glavu pa dlan ruke stavila na moju glavu nježno je gurajući prema dolje, tj. prema Dinkovom kurcu. I jebiga sad...

Krenula sam pušiti sad već posve dignuti kurac. Teta mu je lizala jaja a u jednom trenutku kada je Dinko malo zgrčio i raširio noge, od zadovoljstva koje smo nas dvije pružale, u šupak mu je gurnula prst. Naizmjence smo pušile nabrekli kurac i lizale jaja koja su se opet napunila spermom.

Mlaz guste sperme završio je točno u mojim otvorenim ustima... Teta mu je kurac ubrzano drkala rukom a onda ga uzela u usta isisavajući iz kurca ostatke sperme. Rukom sam brisala spermu koja mi se cijedila iz usta kada me teta čvrsto zagrlila i poljubila ravno usta... Gurala mi je jezik duboko u usta i totalno me napalila. Izmjenjivale smo obilje sline pomiješane s Dinkovom spermom a to što je to moja teta tog trenutka uopće mi ništa nije značilo.

Ne prestajući me ljubiti raskopčala mi je hlače i gurnula ruku u gaćice. Srednjim prstom trljala mi je pičku ne prestajući me ljubiti... Izvukla je jezik iz mojih ustiju pa mi krenula sisati bradavice ali prstom je i dalje trljala moju pičkicu. Ljudi moji ja sam svršavala kao pomahnitala kuja... Doslovce sam cvilila od silnog užitka.

Užarena lica i glasno daščući nekako sam se izvukla iz tetinog zagrljaja. Bez riječi sam podigla košulju s poda i njome obrisala lice. Izašla sam iz sobe ne osvrčući se i otišla u kupaonicu istuširati se u kadi u koju se Dinko prije nekih pola sata ispišao. Potom sam otišla u svoju sobu i odjenula se. Oprezno sam izašla iz sobe u hodnik... Sada su vrata mamine sobe bile zatvorena i bilo mi je drago zbog toga jer sam neprimjećena izašla iz stana.

Danima sam bila pod dojmom onoga što se tog jutra odigralo u maminoj sobi. Tetu Matildu nisam viđala i prošlo je gotovo mjesec dana kada sam je ugledala na terasi kafića nedaleko od našeg stana. Bila je u društvu trojice muškaraca a jedan od njih bio je Dinko. Prepoznala sam i drugog muškarca jer sjetila sam se da je teta ponekad i njega dovodila u stan. Trećeg nisam nikada vidjela.

Teta me uočila i pozvala da dođem i pridružim im se. Osjećala sam određenu vrstu nelagode i najradije bi da me nisu vidjeli ali sad je bilo kasno. Sjela sam i naručila kavu. Pozdravila sam se s Dinkom i ostalom dvojicom muškaraca. Teta a ni Dinko nisu uopće spominjali ono burno jutro i bilo mi je drago zbog toga.

No nakon nekih petnaestak minuta uslijedila je od strane Dinka jedna poslovna ponuda za mene. E sad o čemu se radi i što mi je točno predložio Dinko i ostala dvojica muškaraca opisat ću u idućoj priči, a do tada se malo strpite.

Pozdrav i pusa svima koji ste pročitali ovu priču!


ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Izdrkali su se po mojim gaćicama, grudnjaku, hulahopkama, cipelama...

Silno sam željela otići kod frizera, kozmetičarke u solarij a osim toga željela sam kupiti neke suknjice, majice, donje rublje i cipele, otići na masažu... No nisam više imala novca. Preklinjala sam Zokija da mi posudi novca a potom kada mi tata iz Njemačke pošalje novac, koji mi je on redovito slao, onda neka Zoki uzme toliko koliko bi mi sada posudio. No Zokiju uopće nije padalo na pamet, tako je barem govorio, da me financira, tj. da financira moje gluposti i moju rastrošnost.

Bila sam baš tužna i pomalo očajna a osim toga skroz dekintirana. Stvarno sam ovisila o Zokiju i njegovoj dobroj volji i njegovom novcu a on, Zoki, se tih dana gadno najutio na mene.

I onda me nakon gotovo pet-šest dana Zoki nazvao na mobitel... Odmah sam shvatila, po glasu, da je malo više popio.
-Slatkice, ako želiš pare za sve ono što si nabrojila lijepo se sredi i za pola sata dođi u "Laganini bar".-
-Zašto?- Pitala sam bojažljivo.
-Samo ti dođi i sredi se da izgledaš jebeno seksi!- Rekao je Zoki i prekinuo vezu.

Bilo mi je jasno da je Zoki opet smislio neku spaćku i da ću morati platiti to što će mi dati novac za ono što sam željela. Ali što mi je preostalo nego ga poslušati ako sam željela dobiti novac a novac sam željela i novac mi je očajnički trebao.

I došla sam možda koju minutu kasnije od pola sata... Bila sam elegantno odjevena i u mini suknjici. Zoki je sjedio u društvu trojice muškaraca otprilike njegove dobi i svi su bili očito pomalo pripiti, to mi je odmah bilo jasno.

Sjela sam s njima jer Zoki je tako tražio od mene. Njegovi prijatelji, ili poznanici, blejali su u mene pijanim i staklastim pogledom i uopće se nisam osjećala ugodno, no popila sam capucino koji mi je Zoki naručio.

Potom me Zoki pozvao u stranu ustavši se od stola.
-Sad idi doma u stan i izvadi gaćice, grudnjak, čarape i cipele koje misliš obući na sebe.-
Osjećala sam, iako nisam bila sto posto sigurna, što nakon toga slijedi.
-Zatvori se u sobu i čekaj dok te ne pozovem... da li ti je jasno?!- Polupijanim glasom rekao mi je Zoki. Klimunala sam glavom ne rekavši ništa.

Vratila sam se u stan i izvadila gaćice, grudnjak, hulahopke i cipele koje sam naumila odjenuti tog dana. Tek što sam to učinila u stan je ušao Zoki sa svoja tri poznanika. Zatvorila sam se u sobu, kako mi je Zoki rekao i čekala... Čula sam žamor muških glasova ali nisam mogla čuti o čemu točno pričaju. Uglavnom su, to sam shvatila, bili pijani i dobro raspoloženi.

Prošlo je možda nešto više od pola sata a žamor pijanih uškaraca je prestao. Zoki je napokon otvorio vrata sobe i pozvao me da izađem. Na stolu se nalazio potreban novac koji sam od njega tražila i molila ga da mi ga posudi ali na stolu su se, osim novca, nalazile i moje gaćice, grudnjak i cipele a na podu su se nalazile hulahopke... I bile su pune sperme. Zoki i njegovi prijatelji izdrkali su se po mojem rublju, hulahopkama i cipelama. Sperme je bilo u izobilju.

Zoki mi je pokazao stol na kojem se nalazio lijepi mlaz sperme i rekao mi je kako je to njegova sperma.
-Slatkice, sad poliži moju spermu sa stola a potom obuci gaćice, grudnjak i cipele i onda možeš uzeti i novac koji tražiš.-

Što mi je preostalo? Polizala sam spermu sa stola a potom na sebe obukla gaćice, hulahopke i grudnjak na kojima je bilo, kako već rekoh, obilje sperme. Potom sam obula cipele koje su također bile pune sperme. Natopljena spermom nepoznatih muškaraca otišla sam iz stana. No prije nego sam otišla Zoki mi je rekao kako se mora naspavati a potom će naručiti pizzu i dočekati me kako bi me izjebao u guzicu. Nisam uopće dvojila u to da će me pojebati u guzu ali bila sam spremna i na to. Znala sam što me čeka.

No dobro... želim vam ispričati još jednu kratku priču. Jednog dana Zoki me odveo skroz na suprotni dio grada, u Dubravu gdje sam bila možda svega dva puta u životu i to u prolazu. Potom me dovezao na nekakvo boćarsko igralište skroz na samoj periferiji. Tamo se nalazilo desetak muškaraca koji su bacali boće a ja sam sjela za klupu u nekakvoj drvenoj baraci koja je bila sastavni dio tog boćarskog igrališta.

Jedina ženska osoba na tom opskurnom boćarskom igralištu bila sam ja. Osjećala sam se jadno i bijedno uz nekakav sok koji mi je Zokijev prijatelj a valjda vlasnik tog boćališta poslužio.

Nakon nekih pola sata u tu drvenu baraku ušao je Zoki u pratnji barem desetak postarijih muškaraca koji su do malo prije vani bacali boće. Postariji i neobrijani muškarci neurednog izgleda blejali su u mene i cerekali se ko zadnje budale.

Na sebi sam imala kratke traper hlaćice i majicu spod koje nisam nosila grudnjak. Zoki mi je naredio da skinem hlaćice i gaćice. Bila sam osupnuta i nisam mogla vjerovati da to traži od mene. No on je to uistinu tražio i to sam morala učiniti. Bilo mi je strašno neugodno dok sam se svlačila i uopće nisam imala snage pogledati tu neurednu bulumentu muškaraca koji su me promatrali i slinili.

Tek kada sam svukla gaćice na trenutak sam pogledala prema njima a njihove oči su se razrogačile kada su vidjeli moju mladu i obrijanu pičkicu. Gaćice sam stavila na prljavi stol ispred sebe a muškarci su gledajući u moju pičkicu krenuli vaditi svoje kurčeve i drkati. Drkali su svoje prljave kurčeve gledajući u moju pičku... A onda mi je Zoki naredio da dignem majicu... Trenutak kada su muškarci vidjeli moje sise kao da je bio okidač jer jedan za drugim počeli su špricati spermu po stolu a većina te sperme završila je na mojim gaćicama.

Kada je i posljednji muškarac istresao spermu po moim gaćicama na stolu Zokimmi je rekao neka sada te gaćice obučem na sebe. Gadilo i se sve ovo ali nisam imala izbora. Gaćice natopljene spermom obukla sam na sebe pa opet obukla kratke hlaćice. Sperma tih prljavih muškaraca lijepila mi se za pičku... Ali tada me Zoki uzeo za ruku i odveo van iz te prljave barake. Ušli smo u auto i odvezao me u stan gdje sam se odmah svukla i temeljito istuširala a gaćice natopljene spermom bacila sam u koš za smeće.