Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

petak, 20. siječnja 2017.

Drkali su na moje gaćice

Prošlo je možda i dvadesetak dana od one moje kućne lezbijske zabave s Alisom i njezinim prijateljicama. To sam opisala u priči -Lizala sam prljave gaćice svoje prijateljice-


Tek tada me Zoki pitao za detalje te pomalo razularene zabavice. Ukratko sam mu sve ispričala jer ionako nije imalo smisla bilo što mu tajiti. No zanimalo me zašto se Zoki tek sada raspituje o tome.
-Pa zbog toga jer mislim kako sam te tada preblago kaznio.- Rekao je.
-Nije vrag da ćeš me opet kažnjavati zbog toga?- Pitala sam ga.


Počeškao se po glavi, pogledao me pa se nasmiješio. Koga je vraga opet smislio, pitala sam se u sebi.
-Nisi ti još do kraja odradila kaznu za to ludovanje, znaš slatkice moja.-
-I što sad?- Zanimalo me.
Zoki je rukom podbočio bradu i nekoliko trenutaka šutio. Potom mi je rekao kako ću morati odraditi nešto njemu za ljubav i kako to uopće nije ništa strašno.
-Što točno?- Pitala sam.


-Sudjelovat ćeš u jednoj dobrotvornoj i humanitarnoj akciji.- Rekao je.
Potom mi je objasnio kako se jedno poveće društvo odlučilo za skupljanje novca za jednu uistinu dobrotvornu akciju. Obzirom da ih treba potaknuti na to da budu izdašniji u darivanju novca Zoki je odlučio u tu priču ubaciti i mene. Obzirom da je trebalo okupiti barem nekoliko djevojaka pitao me bi li i moja prijateljica Alisa bila voljna sudjelovati.


Naravno, objasnio mi je što bi bila zadaća mene i ostalih djevojaka, no o tome nešto kasnije. Sve u svemu uistinu se radilo o prikupljanju novca u svrhu dobrotvorne akcije. O kakvoj se točno akciji radilo i u svrhu čega se novac prikupljao neću spominjati kako nekoga ne bi bespotrebno kompromitirala.
Dakle nisam imala nikakve alternative nego pristati. Bilo mi je lakše iz razloga što je Alisa također pristala sudjelovati. Njoj se, na moju sreću, to činilo jako zabavnim.


Te večeri mene i Alisu Zoki je dovezao ispred prostorija jedne udruge. Ušli smo u prostoriju koja je bila puna isključivo muškaraca razne životne dobi. Sjedili su za stolovima ili stajali kod improviziranog šanka. S velikim zanimanjem odmjeravali su mene i Alisu i ja se, moram priznati, nisam osjećala nimalo ugodno. Na svu sreću kratko smo se zadržali u toj prostoriji. Tek toliko da Zoki pozdravi neke od poznanika.


Potom nas je poveo prema vratima koja su vodila u drugu prostoriju. Ispred tih vratiju stajala je plastična bačva i prolazeći pored nje vidjela sam da u njoj ima novca. Shvatila sam da ta bačva služi za prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga. Ušavši u drugu i znatno manju prostoriju u njoj smo zatekle još tri mlade djevojke. Cure su se glupo cerekale ali i čitava ova situacija bila je nekako glupa i pomalo bizarna. Barem mi se tako činilo.


I sad je red da vam pojasnim što se od nas cura očekivalo. Naime trebale smo se razodjenuti ali ne do kraja. Ostale smo u gaćicama i grudnjacima. Nakon toga uslijedilo je nešto što bi se vjetno moglo nazvati redaljkom ali ipak ne u pravom smislu te riječi. Muškaraci koji su dolazili jedan po jedan iz one velike dvorane ušli bi u prostoriju gdje smo se nalazile mi cure. Izabrao bi jednu od nas i ta bi legla na krevet a on je ne bi smio dirati već je jedino mogao i smio drkati. Naravno, to su mogli učiniti samo oni muškarci koji su za to uplatili novac, odnosno taj novac su stavili u onu bačvu ispred vratiju. Dakle novac nismo dobivale mi već je išao na na onu sumu već prikupljenu u bačvi.


Muškarci su stajali iznad mene koja sam ležala na krevetu i drkali bi svoj kurac. Na kraju bi spermom zalijali moje gaćice i time je igra bila završena. Tako je bilo i s ostalim djevojkama. Neki muškarci tražili su da ležim na leđima raširenih nogu a drugima je bilo draže da im se naguzim. U toj bizarnoj igri nisu sudjelovali svi muškarci prisutni u drugoj prostoriji. Mislim da se po našim gaćicama izdrkalo njih petnaestak. Istina, neki su to učinili i dva puta jer željeli su se izdrkati po gaćicama različitih djevojaka. Njih trojica tražili su da im se naguzimo dvije ili tri pa su se izdrkali kako po kojoj. Po nekoj više a po nekoj manje.


Gaćice su mi bile uistinu prilično jako natopljene spermom s prednje i stražnje strane, kao i ostalim curama, ali sperme je bilo i po mom trbuhu, bedrima, guzovima i leđima. Nakon što je i posljednji drkadžija napustio prostoriju mi smo svukle gaćice natopljene spermom i ostavile ih na podu sobe. Nakon toga obrisale smo se papirnatim ručnicima skinuvši sa sebe ostatke one sperme koja je završila na našim tijelima i nogama. Potom smo se odjenule i u pratnji Zokija i još jednog, meni nepoznatog muškarca napustile smo taj klub, odnosno udrugu. Na moj upit Zokiju što će biti s našim, spermom natopljenim, gaćicama, Zoki je rekao kako će naše gaćice ići na aukciju i biti će prodane muškarcima koji ih budu željeli kupiti a i taj novac ide u onu bačvu s ostalim novcem.


Jest da mi je sve to bilo čudno i bizarno ali obzirom da sam na taj način učinila dobro djelo i nisam se osjećala ni loše a ni poniženo.

P.S. Ukoliko bi neki od vas željeli imati moje nošene gaćice javite se. Cijena? Prava sitnica. Javite se na moj mail (dijanaxyzg@gmail.com) ili mi pošaljite SMS na mobitel (098/915 00 23) i dogovorit ćemo se.
Lijepi pozdrav i pusa!

četvrtak, 19. siječnja 2017.

Lizala sam prljave gaćice svoje prijateljice

Obzirom da je Zoki otputovao i pretpostavljala sam kako ga neće biti 4-5 dana odlučila sam malo zatulumariti. U stvari nisam ništa posebno planirala i već isti dan kada je Zoki otputovao posjetila sam svoj stari kvart gdje sam i odrasla. Srela sam se sa jednom od svojih prijateljica Alisom. Alisa živi u zgradi preko puta zgrade u kojoj sam ja živjela. Inače ona je Romkinja. Roditelji su joj se bavili, a i još se bave, trgovinom tekstilne robe. Imaju dva ili tri štanda na tržnicama u gradu gdje prodaju robu. Znam da su svojevremeno često putovali u Tursku odakle su donosili robu koju bi potom ovdje prodavali na veliko i malo.


Ne znam tko kakve predrasude o Romima ima no ja s Alisom i njeznim roditeljima imam samo dobra iskustva. Bez obzira što mnogi kada se spomenu Romi odmah pomisle na prljave potleušice i sklepane, neuredne, barake u kojima žive. Na ljude koji se bave skupljanjem starog željeza, prevarama i krađama, no Alisa i njezina obitelj uopće nisu bili takvi. Bili su uredni, pristojni a stan im je odisao čistoćom i prilikom ulaska u njega obvezno se moralo izuti cipele.


Sama Alisa je prilično otkvačena cura koja voli zabave i tulumarenja. Zahvaljujući roditeljima ne oskudijeva u novcu i lijepo se odijeva. A ja sam zahvaljujući toj maloj cigančici upoznala dosta drugih Romkinja sličnih njoj. Neke od njih bile su starije od nas ali to nam nije predstavljalo nikakav problem. S njom sam odlazila u kafiće i klubove gdje su uglavnom sve te njezine prijateljice i poznanice izlazile i bili su to ludi provodi.


Na jednom partiju u stanu kod jedne od tih Romkinja cure su se prilično napile i tada sam vidjela dvije cure koje su se međusobno strasno ljubile u usta što me uistinu napalilo. Obzirom da su Alisini roditelji često putovali, bilo po robu, ili bi ljeti obitavali na moru, gdje su također prodavali robu, nije bila rijetkost da prespavam kod nje u stanu. Od onog trenutka kada sam vidjela dvije Romkinje kako se ljube ja sam sve češće maštala o tome kako se ljubim i mazim s Alisom. A onda se dogodilo...


Bile smo kod nje u stanu gdje sam trebala i prenoćiti i pričale smo o svemu i svačemu pa sam između ostaloga spomenula one dvije cure koje su jedna drugoj gurale jezik u usta. Ležale smo na krevetu jedna pored druge i nakon što sam spomenula ljubljenje i priznala kako me to uzbudilo Alisa me pitala:
-Hoćeš li da se i nas dvije malo ljubimo?-


Zacrvenjela sam se u licu jer imala sam osjećaj kako mi je Alisa pročitala misli i maštanja. I prije nego sam stigla bilo što odgovoriti ona je svoje usne priljubila uz moje i lagano mi ugurala svoj vlažni jezik u usta. Na trenutak sam se ukočila dok je ona svojim jezikom kružila po unutarnjem dijelu mojih usana. Uzbuđenje koje sam tada osjetila nemoguće je opisati. Zagrlila sam je i naši jezici su se krenuli ispreplitati. Gurnula mi je ruku u gaćice i dok me ljubila u usta prstom je draškala moj klitoris.


Jezikom mi je obradila pičkicu kako mi je valjda nikada ni jedan muškarac nije. Orgazmi su me tresli poput strujnih udara. Bilo je očito kako joj to nije prvi put da liže drugu djevojku. Naravno, i ja sam polizala njenu pičkicu. Nakon toga s tim igricama nastavile smo i prakticirale ih svaki puta kada joj roditelja ne bi bilo doma. Čak sam jednom sudjelovala i u grupnom lezbijskom orgijanju u kući jedne njezine rodice.


Naša druženja takve vrste nisu predugo trajale. Alisa je našla dečka za kojeg se ozbiljno vezala i koji je bio dosta stariji od nje. Poslije sam se i ja odselila i više se nismo ni viđale a ni čule sve do trenutka kada smo se eto nakon dosta vremena našle u kvartu i otišle na kavu. Tako sam saznala da više i nije s onim starijim dečkom i opet je slobodna. Dogovorile smo se da se nađemo sutradan i odemo negdje u provod.


Našle smo se u jednom kafiću u centru grada gdje smo popile piće nakon čega smo otišle u kino a nakon kina otišle smo u jedan noćni klub. Zabavljale smo se do nekih četiri sata ujutro nakon čega sam joj predložila da odemo u moj stan na što je ona i pristala. Po dolasku u stan zajedno smo se tuširale, malo mazile i ljubakale. Nakon toga završile smo u krevetu gdje smo jedna drugoj jezicima temeljito istražile sve otvore na tijelima.


Kasno poslije podne posudila sam joj svoje čisto donje rublje i nešto čiste odjeće kako bi otišla u svoj stan. Obećala je kako će navečer opet doći i vratiti mi moju odjeću a ja sam rekla kako ću za to vrijeme u perilicu rublja staviti i oprati njezino rublje i odjeću.


No bila sam previše umorna i iscrpljena pa sam to pranje odgodila za sutradan. Prošla je već ponoć a Alise nije bilo niti mi se javljala na mobitel. Mislila sam kako ni neće doći. No došla je i to ne sama. Sa sobom je dovela još dvije prijateljice također Romkinje. Kako su rekle bile su na nekom tulumu a Alisa od glasne glazbe nije čula zvonjavu mobitela. Bile su prilično pijane i dobro raspoložene. Alisa je kazala kako su zabavu morale prekinuti jer su susjedi zvali policiju zbog buke pa su onda odlučile doći k meni.


Nastavila sam s njima piti jer su sa sobom donijele bocu žestokog pića. I onda je opet krenula razuzdana zabava. Počelo je tako što su se dvije Alisine prijateljice počele hrvati po podu sobe i jedna drugu svlačiti. Ona koja je bila jača do kraja je svukla ovu slabiju i ostavila je posve golu na podu sobe. Potom se bacila na mene. Definitivno nisam imala nikakve šanse protiv te rabijatne ciganke i doskora sam i ja bila posve gola.


To kao da je bio znak za njih sve tri jer pijane i napaljene doslovce su se bacile na mene. I dok mi je jedna sjedila na ustima i vrteći guzom nabijala mi svoju pičku u usta, Alisa mi je gnječila sise, natezala, ljubila i grizla bradavice, a treća mi je jezikom i prstima istraživala unutrašnjost pičkice i šupka. Nakon kraćeg predaha dvije po dvije otišle smo na tuširanje. Ostatak noći provela sam u krevetu s Alisom dok su se ostale dvije nastavile zabavljati na kauču u dnevnoj sobi.


Dugo smo spavale i nakon buđenja odlučile smo otići na pizzu. Želja mi je bila vratiti se u stan ali njih tri doslovno su me natjerale da odem s njima. Završile smo u nekom kafiću na kraju grada. U stvari to je bio nekakav prostor koji je danju radio kao kafić a nakon 23 sata je bio noćni klub u kojem su treštali narodnjaci. Tamo sam ostala gotovo do dva sata iza ponoći nakon čega sam nazvala taksi i vratila se u svoj stan.


Posve iscrpljena čvrsto sam zaspala ostavivši stan u totalnom neredu. Iz sna me probudio nitko drugi do Zoki. Nisam očekivala da će se vratiti i mislila sam kako ga neće biti barem još dan ili dva. Zoki je stajao iznad kreveta a s kažiprsta njegove ruke visjele su ženske gaćice. Bile su to Alisine gaćice.

-Vidim da je ovdje bilo prilično veselo.- Rekao je.
Zoki inače nije volio nered u stanu a posebno nije volio pronalaziti moje nošene gaćice razbacane svuda po stanu. No o tome sam već ranije pisala. Rekla sam mu kako su to gaćice moje prijateljice Alise a on se samo zlurado nasmijao. Sjela sam na rub kreveta i gledala ga sluteći da je opet smislio neku psinu. Bila sam u pravu. Pružio mi je gaćice rekavši:
-Sad ih poliži... I to temeljito da si ih polizala.-


Uzevši gaćice u ruke shvatila sam da nisu samo umrljane sokovima Alisine pičke već na njima ima i svježe izdrkane sperme. Dakle Zoki je ušao u stan i osim što je uočio nered, pronašao je i odnbačene i prljave gaćice. Dok sam ja još spavala ne znajući da je on u stanu on se izdrkao na Alisine gaćice i tek onda me odlučio probuditi. I što mi je preostalo nego ga poslušati. Uistinu sam temeljito polizala Alisine gaćice pokupivši jezikom i svu spermu koja se na njima nalazila.


Nakon lizanja gaćica rekao mi je neka se odem istuširati a on će skuhati kavu. Slutila sam kako bi mi opet mogao u kavu servirati, umjesto šlaga, svoju spermu. No ovaj put nije bilo tako. Pustio me da u miru popijem kavu ali tijekom ispijanja kave odžao mi je lekciju o tome kako mrzi moju neurednost i kako će me zbog toga morati žešće kazniti. Dodao je kako više ne želi da u stanu organiziram bilo kakve tulume. Obećala sam kako se to više neće ponoviti. Bila sam sretna što se nije propitkivao o detaljima zabave u stanu.


Iako je rekao kako nema previše vremena i da će navratiti navečer, a do tada moram srediti stan, ipak je pronašao toliko vremena da moje gaćice, koje je također pronašao odbačene pored kreveta, navuče preko moga lica pa se još jednom izdrkao zalivši spermom gaćice i dijelom mene po licu. Potom sam te prljave, i spermom zalijane, gaćice morala odjenuti na sebe. Na te gaćice odjenula sam traperice, pa gore majicu i jaknu jer želio je da s njim odem u obližnju trgovinu gdje je kupio nešto namirnica od kojih sam mu trebala spraviti večeru.

nedjelja, 15. siječnja 2017.

Pišanje u usta

Isprva me Zoki volio gledati dok pišam što je njega uzbuđivalo a mene zabavljalo. No kako je vrijeme odmicalo tako su i njegovi prohtjevi i želje na temu pišanja postajali sve ekstremniji. Možda sam i ja sama kriva jer sam ga na to potaknula ispričavši mu ono što sam tu opisala u priči o "spermovanju". Sada je već pišanje po meni uvrstio u redoviti oblik kažnjavanja za koje mu ja, priznajem to, svako malo dajem povoda. Navikla sam se na to da povremeno piša po mojim sisama ili mi mokraćom zalije guzu. Ponekad je i on od mene tražio da se popiškim po njegovom kurcu.


Jednog jutra dok je on još spavao iz unutarnjeg džepa njegova sakoa izvukla sam njegov novčanik pa uzela kreditnu karticu te sam odjurila u kupovinu. Naime dan prije u obližnjem trgovačkom centru ugledala sam prekrasne cipele i još ljepšu haljinu. Istina je kako oboažvam kupovati lijepe stvari. Naprosto sam ovisna o kupovanju onoga što mi se sviđa. Kada vidim nešto od obuće, odjeće ili rublja a svidi mi se ja to jednostavno moram kupiti makar potrošila zadnji novac. Tako postupam i zato što znam da će me dalje financirati Zoki. Naravno, prije toga će me kazniti ali neka, ne protivim se tim kaznama. Jednostavno sam se navikla.


I evo sad sam napravila veliku glupost uzevši njegovu karticu. Duboko u sebi znala sam kako to nije u redu ali želja za kupnjom bila je jača od zdravog razuma. Ne samo da sam kupila haljinu i cipele. Kupila sam još neke stvarčice, onako usput, i potrošila lijepu sumu novca sa Zokijevog računa.


Kasnije sam mu se ispričavala i molila ga da mi oprosti. On je šutio i uopće nije djelovao kao da se ljuti a ljutio se u to nije bilo sumnje. Znala sam da smišlja način kako će me kazniti i bila sam spremna odraditi i tu kaznu.
-Dobro, znam da ćeš me kazniti, i daj kazni me više.- Rekla sam jer me njegova šutnja već pomalo počela nervirati.
-Znaš što slatkice. Hajde da odemo negdje van na kavu, sok i kolače ili sladoled.-


Podozrivo sam ga promatrala sluteći da se iza ovog poziva na kavu i kolače krije neka opasna spačka. No rekla sam kako nemam ništa protiv. Bila sam voljna odmah krenuti no on je rekao kako nema žurbe i neka najprije do kraja popijem sok koji je stajao ispred mene na stolu. Popila sam sok i krenula u kupaonicu kako bi se počešljala i malo sredila šminku. Zoki je ušao za mnom i pustio vodu iz slavine da curi u lavabo. Nije mi bilo jasno zašto je pustio vodu i zašto stoji iza mene i promatra me.


Zamolila sam ga da zatvori vodu jer od curenja vode pripiškilo mi se. Zadigla sam suknju u želji da sjednem na wc školjku i popišam se no Zoki je odmah spustio dasku wc školjke. Zatvorio je vodu koja je tekla iz slavine pa me uzeo za ruku i odveo nazad u blagovaonicu koja se nalazi u sklopu kuhinje. Uopće nisam shvaćala što ima na umu. Doveo me do stola pa mi rekao neka se popnem na njega.
-Zašto???- Pitala sam
-Hajde, hajde, penji se!- Naredio mi je
Stala sam na stolac pa se popela na stol.
-E sad lijepo čučni i pišaj.- Rekao je Zoki.
-Ti nisi normalan!- Rekla sam ali znala sam da moram učiniti to što traži od mene.


Zadigla sam suknju u želji da spustim gaćice ali on je odmah intervenirao naredivši mi da gaćice ne skidam.
-Pišaj u gaćice.- Rekao je.
-Nemoj biti lud!- Zavapila sam.
-Pišaj u gaćice kada ti kažem.- Rekao mi je.
Čučnula sam i počela pišati... Mokraća koja je obilno kvasila moje gaćice počela se, kroz gaćice, cijediti i po stolu. Završila sam s pišanjem a on mi je rekao neka sada počistim stol pa možemo krenuti.


Nakon što sam temeljito obrisla i počistila stol željela sam otići u sobu i promijeniti gaćice no Zoki mi to nije dopustio.
-U tim mokrim gaćicama ideš van. Razumiješ?- Rekao je.
-Baš si lud... Lud i pokvaren.Do bola pokavaren.- Rekla sam pomirena sa sudbinom. I tako sam u tim mokrim i popišanim gaćicama izašla van. Bili smo na kavi i sladoledu a još smo navratili i u jedan kafić na piće. Svo vrijeme na sebi sam imala one mokre gaćice i nisam s euopće osjećala ugodno zbog toga. Presvukla sam se tek nakon povratka u stan.


Naravno to nije značio i kraj kažnjavanja zbog krađe njegove kartice. Dva dana kasnije Zoki je prenoćio kod mene, odnosno u mom krevetu. Nakon što me je prilično žestoko ispljuskao po guzi razvalio mi je šupak. Te noći uopće me nije želio jebati u pičku već isključivo u guzu. Moji bolni jecaji i još bolnije stenjanje uopće ga se nisu dojmili.


U rano jutro probudio me. Bila sam izjebana, umorna i željna sna. Protresao me nekoliko puta i kada sam napokon nekako otvorila oči i pitala ga što je bilo odgovorio je kako mu se piša.
-Pa zašto me zbog toga budiš? Zašto ne odeš na wc?- Pitala sam ga onako bunovna.
-A zašto da idem u wc kada imam tebe.- Rekao je Zoki.
-Kako to misliš da imaš mene???- Zbunjeno sam pitala.


Povlačio me za ruke govoreći i da izađem iz kreveta. Nekako sam se izvukla ispod plahte i zbunjeno stala pored kreveta.
-Koji ti je vrag?- Pitala sam ga.
-Hajde čučni dolje.-
Oklijevala sam a on je zagalmio na mene ponavljajući mi da čučnem. Sad sam se već razbudila do kraja i počela shvaćati što mu je na pameti. Polako sam čučnula nadajući se kako ipak neće učiniti ono što sam mislila da će učiniti. Prevarila sam se, naravno.


Zoki je posve gol klečao na krevetu rukom držeći svoj kurac.
-Hajde zini... Jako zini. Otvori usta koliko god možeš.- Govorio mi je Zoki.
Zinula sam a on se nagnuo malo naprijed nišaneći kurcem u moja usta.
Otvorenih usta čekala sam... Mlaz tople Zokijeve mokraće šiknuo je ravno u moja usta. Nesmiljenom žestinom nemilice je mokraćom, koja se počela pjeniti, punio moja usta. Uzeo je okruglu plastičnu tacnu koja se nalazila na noćnom ormariću. Gurnuo mi ju je u ruke rekavši neka pazim da se ono mokraće koja mi se cijedila iz usta ne prosipa po podu. Slankast i pomalo gorak okus Zokijeve pišaline ispunio mi je usta a slankast okus postajao je intezivniji kako sam tekućinu gutala.


Završio je s pišanjem a s onih nekoliko zadnjih mlazova pišaline zašpricao me po očima, kosi, licu i nosu. Potom je uzeo čašu koja se do malo prije nalazila na onoj plastičnoj tacni pa mi je pružio govoreći neka sad ostatak mokraće iz tacne prelijem u čašu. On je držao čašu dok sam ja u nju iz tacne lijevala tekućinu. Potom mi je pružio čašu naredivši da popijem sadržaj.


Progutala sam mokraću iz čaše i odloživši tacnu i čašu na noćni ormarić rukom sam obrisala usta. Ustala sam se i rekla mu da je idiot, totalni, perverzni i pokvareni idiot.
Nije uopće reagirao na te moje riječi. Smiješio se zadovoljno. Odjurila sam u kupaonicu jer morala sam isprati usta, umiti lice a i kosu oprati. Vrlo dobro sam znala kako ću od sada Zokiju i ubuduće služiti kao wc. Nisam bila sretna zbog toga ali potegnula sam vraga za rep i sad to moram platiti. Još istog dana, odmah nakon što se probudio, Zoki mi se još jednom popišao u usta.