Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

utorak, 6. prosinca 2016.

Rani doručak, odnosno gutanje sperme


-Ponekad mi oko zasuzi kada me Zoran naguzi!-




Ma da... Pitala sam Zorana, ili Zokija kako ga kraće zovem, bi li ovaj gore stih spadao u kategoriju haiku poezije. On se odvalio od smijati rekavši mi kako moram izraditi svoj blog i na njemu pisati tu svoju tzv. haiku poeziju jer za to imam dara, kako on kaže. Nisam baš vična kreiranju i pisanju bloga i to sam mu rekla ali on je rekao kako to nije neki problem i neka pokušam i evo krenula ja. Zoki kaže da sam dovoljno pametna i da ću se znati snaći jer on za to nema vremena. Pa neka mi se jave oni koji su mi voljni pomoći mi u uređivanju bloga i u to se razumiju. Javite se na blog ili na moj mail: dijanaxyzg@gmail.com

No da se vratim na gore navedeni stih. Naime negdje sam na internetu pročitala jednu od definicija haiku poezije koja kaže: -Haiku je neposredni izraz pjesnikova doživljaja, pri čemu nije sudjelovalo razmišljanje, zaključivanje, poučavanje i slično. I sad mi recite što vi mislite, baš me zanima.

Inače Zoki mi kaže kako on ne piše svoj blog, opet zbog nedostatka vremena, ali na jednom od blogova objavio je priče vezane za mene i njega. Pročitala sam ih i jedino što sam mu rekla bilo je, ono što i on sam zna, da je stari nastrani perverznjak. Ali on to ionako zna, mada on i nije baš toliko star ali u odnosu na mene jest ili ja barem mislim da jest.

Doslovno me natjerao da ja osobno ovdje opišem priču koju sam navela u naslovu a koju je on već započeo.



Dakle, bila je subota i odlučila sam se malo provesti s društvom. Zoki mi je rekao kako u nedjelju rano ujutro ide sa svojim društvom negdje na pecanje riba. Sukladno tome nisam očekivala da ću ga vidjeti. No on je došao u moj stan a kako ima ključ ušao je i odlučio me sačekati. U neko doba, čekajući me, zaspao je u mom krevetu uz upaljeni tv. Ja sam u stan stigla nešto prije četiri sata ujutro. Bila sam umorna a i malo sam popila pa sam se svukla i legla pored njega.

Zoki me probudio nakon sat ili možda dva, pojma nemam. Bila sam umorna, mamurna, snena i spavalo mi se. Nekako sam otvorila oči a on je klečao iznad mene posve gol i s nabreklim kurcem blizu moga lica.
-Hajde malecka, vrijeme je za doručak!- Rekao mi je
Inače on me zove malecka ili lizalica moja mala pa sam zato i blog nazvala tako.

-Ma kakav doručak?!  Pusti me da spavam!- Zavapila sam.
No on nije odustajao... Kurcem mi je doticao usne i znala sam što me čeka i što u stvari želi od mene. Opet sam ga molila da me poštedi svojih perverzija i da me pusti na miru ali nisam gajila iluzije da će me Zoki i poslušati.




Opkoračio me i rukama se oslonio pored moje glave a kurac je usmjerio prema mojim ustima. Na usnama sam osjetila toplinu njegova glavića i znala sam da neće odustati. Tek što sam malo rastvorila svoja, kako on kaže, medna usta kurac mi je ugurao sve do jaja. Rukama sam se opirala o njegov trbuh jer doslovno me gušio gurajući mi kurac u grlo... Oslanjajući se o svoje ruke počeo se gibati gore-dolje. Jebao me takvu umornu i snenu u usta i uživao je u tome. Prstima ruke obujmila sam njegov kurac nastojeći ga ograničiti u prodiranju ali on mi je ruku maknuo u stranu i nastavio me još žešće jebati u usta.




Na svu sreću bio je jako napaljen i uzbuđen pa mu nije trebalo dugo da svrši. No količina sperme koju mi je sasuo u usta bila je fascinantna ili se meni barem tako činilo. Dobar dio sperme slijevao mi se niz grlo i ja sam htjela-ne htjela veliki dio te ljepljive tekućine progutala... Ostatak sperme cijedio se niz moje lice po jastuku i plahti. Nakon što se do kraja ispraznio kurcem me je lagano izlupao po usnama i nosu. Rukama sam ga odgurivala od sebe želeći se što prije ustati i otići u kupaonicu kako bi isprala usta. Napokon mi se smilovao i skinuo se s mene. Odjurila sam u kupaonicu nastojeći iz usta i grla isprati ostatke ljepljive sperme.

Vratila sam se u sobu a Zoki me gledao s podsmjehom pitajući me da li mi je doručak prepun bjelančevina godio?
-Marš! Perverznjak jedan prokleti!- Rekla sam mu i vratila se u krevet okrenuvši jastuk na drugu stranu nastojeći da ne legnem na ostatke sperme. Čula sam ga kkao odlazi u kupaonicu a onda sam opet utonula u san.

-dijana-



-Pssst! Ovo nemojte reći Zokiju... Znam kako je u svojoj priči napisao kako se volim kockati, kladiti i igrati rulet na internetu. Da, uistinu volim pogotovo od kada mi je zabranio posjete casinima jer sam previše novca trošila. Ali bio je u pravu. I sad, pitam se ja, kako da skupim nešto više novca za internet kockanje?

Pa evo ako se netko želi putem poruka (SMS-a) dopisivati sa mnom neka se javi. Vruće, perverzno, nastrano, bizarno... kako god želite sve može. Uvjet je da mi kupite bon za klađenje i pošaljete kod na moj mail. Za detalje ostavite poruku ovdje ili se javite na već navedeni mail koji ću ponoviti: dijanaxyzg@gmail.com

A obzirom da je Zoki odlučio jedne moje nošene i prljave gaćice pokloniti ja ću rado ostale svoje nošene gaćice prodati onome tko je za njih zainteresiran. 

Lijepi pozdrav i pusa! 






-Inače Zoranove priče, o meni, možete pročitati ako kliknete na ove naslove: Pojebao sam kćerku moga prijatelja
Poklanjam nošene gaćice svoje male kurvice

nedjelja, 4. prosinca 2016.

Bila sam žrtva redaljke (prvi dio)

( prvi dio odnosno uvodna priča)






Nevinost sam izgubila s nepunih petnaest godina i to, ni manje ni više nego, s maminim ljubavnikom. Naime, nakon razvoda s tatom mama je nekoliko godina živjela prilično raskalašeno. Najprije je jedno vrijeme bila u depresiji pa se prilično zapustila u svakom pogledu. Udebljala se i nije previše držala do svog fizičkog izgleda. Ona je inače straija od tate tri-četiri godine i sad je izgledala starije nego što stvarno jest. Potom se počela opijati i jedino kada bi bila pripita raspoloženje bi joj se donekle popravilo.





Sljedeći korak bio joj je taj da počne mijenjati muškarce. Kurvala se sve u šesnaest. Kući bi se vraćala u sitne sate. Uglavnom pripita i vrlo često u društvu nekog muškarca. Jebala bi se s tim muškarcima svuda po stanu. U kuhinji, dnevnoj sobi, kupaonici, spavaćoj sobi pa čak i u hodniku. Nije uopće marila za moju prisutnost tako da sam u dosta prilika mogla gledati kako se mama jebe ili tim muškarcima puši kurac. Osim toga družila se s raznim ženama sumnjiva morala i one bi često dolazile u naš stan gdje bi se s mamom opijale do jutarnjih sati.






Jedna od tih žena bila je starija gospođa Dara. Dosta starija od mame. Ta žena često je dolazila. No ispostavilo se kako ona tako često ne dolazi poradi druženja s mamom već zbog mene. Ne znam što je ona točno imala s mamom no nakon nekog vremena shvatila sam da je ta starija gospođa Dara lezbijka. Otvoreno mi se udvarala. Odlazila bi na toalet i pritom nije zatvarala vrata. Gledala sam je kako piša i to me čak na neki način uzbuđivalo. Jednom prilikom došla je rekavši kako će sačekati mamu koja nije bila doma. Počela me maziti najprije po licu i rukama a uskoro i po sisama. Njeni dodiri uzbudili su me i dozvolila sam joj da me poljubi u usta. Tko zna kako bi to naše ljubljenje završilo da nas u tome nije prekinula mama koja se vratila doma. Što se točno dogodilo ne znam no ta žena je naprasno prestala dolaziti u naš stan.






Uglavnom su i ostale žene prestale dolaziti. Mama više nije željela čuti ni za jednu od njih ali muškarce je i dalje dovodila. Bila je nedjelja i mama je izašla u grad. Probudila me buka i glasni smijeh koji su dopirali iz kuhinje. Pogledala sam na sat i vidjela da su prošla četiri sata ujutro. Tiho sam izašla u hodnik i osluškivala. I bez da sam ih vidjela shvatila sam kako su oboje pripiti. Mama se glasno smijala i svako malo bi podvrisnula. Prišla sam otvorenim vratima kuhinje i vidjela mamu i tog mladog muškarca kako se strasno ljube. On je već bio posve gol a mama na pola odjevena. Ljubila ga je u usta a rukom je držala njegov nabrekli kurac.






Čučnula je i počela pušiti njegovu kitu. Muškarac, za kojeg sam kasnije doznala da se zove Ernest, bio je mlad, zgodan i lijepo građen. Odmaknula sam se i vratila u svoju sobu. Ono što sam vidjela uzbudilo me ali još me više uzbudilo ono što sam vidjela nešto kasnije. Iz kuhinje su prešli u maminu sobu. Naravno, opet se nisu potrudili zatvoriti vrata. Bila sam previše znatiželjna i željela sam vidjeti što se događa. Prišuljala sam se vratima sobe i provirila. Mama je bila na leđima glavom okrenuta vratima. Noge u crnim čarapama držala je visoko u zraku i glasano je stenjala. Ernest ju je žestoko jebao a ja sam opčinjena onim što vidim posve zaboravila na oprez. Stajala sam možda punu minutu, a možda i više, prije nego me Ernest ugledao. Uputio mi je smiješak ne prekidajući s jebanjem moje mame. Istog trenutka okrenula sam se i pobjegla u svoju sobu. Znala sam kako mama mora ići na posao jer bio je ponedjeljak. No pomislila sam kako nakon burne noći i žestoke jebačine na posao neće otići. Prevarila sam se. Stajala sam kod vratiju svoje sobe i osluškivala. Mama je izašla u hodnik i čula sam kako govori Ernestu da mora na posao. Otišla je u kupaonicu. Na brzinu se istuširala, potom se odjenula i napustila je stan.






Opet sam izašla iz sobe jer željela sam se uvjeriti da je Ernest ostao u stanu. Bila sam u pravu. Posve gol ležao je na krevetu s rukama ispod glave. Ugledao me i rukom mi dao znak da priđem. Uhvatio me za ruku i pokušao uvući u krevet. Opirala sam se a u stvari željela sam to. Gledala sam njegov kurac koji se počeo dizati i istog trenutka poželjela ga osjetiti u svojim ustima. Ernest kao da mi je pročitao misli. Privukao me skroz do ruba kreveta, malo se uspravio i stavio mi ruku na glavu pa me pritisnuo prema dolje nudeći mi svoj kurac za pušenje. Glavić kurca dodirnuo mi je usne i sljedećeg trenutka zinula sam i Ernestov kurac stavila u usta. Pušila sam njegov slinavi kurac koji je do maloprije bio u pički moje mame ali to mi uopće nije predstavljalo problem. Svršio mi je u usta i po licu. Ništa više nije tražio od mene. Jednostavno se okrenuo na stranu i zaspao.

-za čitanje drugog dijela ove priče kliknite na ovaj naslov dolje:
REDALJKA-drugi dio 

Bila sam žrtva redaljke (drugi dio)

-prvi dio ove priče koju sam nazvala "uvodna priča" nalazi se OVDJE, samo kliknite ukoliko je niste pročitali

No to je bio početak našeg druženja. Pet dana kasnije pojebao me je i oduzeo mi nevinost. Jebali smo se nekih mjesec dana i to naravno onda kada mame ne bi bilo. No mama je nešto posumnjala. Čak me u jednom trenutku pitala imam li ja što s Ernestom. Naravno da ništa nisam priznala. Ali kada je pronašla potrošeni prezervativ ispod mog kreveta poludjela je. Inzistirala je da joj kažem tko je koristio taj prezervativ. Opet sam lagala rekavši kako ga je koristio moj dečko kojeg ona ne poznaje. Nije se zadovolila mojim odgovorom. Otvoreno je sumnjala na Ernesta ali osim tog prezervativa drugih dokaza nije imala. Nakon toga prekinula je vezu s Ernestom. U stvari taj pronalazak prezervativa u mojoj sobi i prekid veze s Ernestom označili su prekretnicu u njenom životu. Prestala je u stan dovoditi muškarce, mnogo manje je izlazila a više se nije ni opijala.



No ja sam nastavila održavati vezu s Ernestom koji mi se jako sviđao a osim toga bio je vrhunski ljubavnik. Jebao me divlje, brutalno i žestoko i meni je to odgovaralo. Često sam odlazila u kafić gdje je Ernest radio kao konobar. Kafić se nalazio u sklopu jedne kuće. Vlasnica te kuće kao i tog kafića bila je jedna korpulentnija crnka koja se zvala Branka. Djelovala je prilično strogo. U početku sam mislila kako Ernest jebe i nju jer Branka nije bila udana, no prevarila sam se. Branka je bila lezbijka. Održavala je seksualnu vezu s jednom atraktivnom djevojkom koja je kao i ja u kafić često dolazila.



Sprijateljila sam se s tom djevojkom Zoricom i nakon nekog vremena stekla sam dojam da joj se sviđam. Jednom prilikom već nakon zatvaranja kafića ostale smo samo nas dvije i Ernest. Ernest se otišao istuširati i preodjenuti a nas dvije smo razgovarale. U jednom trenutku Zorica se nagnula preko stola i poljubila me u usta. No u zao čas. Na stražnji ulaz u kuću pa u kafić ušla je gazdarica Branka. Upala je u prostor kafića baš u trenutku kada me Zorica poljubila. Tada sam vidjela njenu pravu narav. Doslovce je poludjela od ljubomore. Zgrabila je Zoricu za kosu i podigla je od stola. Žestoko ju je ipljuskala i gotovo da je poderala njezinu odjeću koliko ju je treskala o zid.



Nijemo sam promatrala tu scenu ne usudivši se ni zucnuti. Molila sam se nebesima da mene poštedi. Ispalo je po mene dobro jer mene nije dirala ali zaprijetila mi se rekavši kako se neka klonim njene Zorice. Naravno, poslušala sam je. Branka je bila vrlo posesivna i ljubomorna kada je Zorica bila u pitanju no ona sama nije marila za vjernost spram Zorice. Kod nje na kat, gdje je stanovala, dolazile su i druge djevojke i žene. Znala sam to jer u potkrovlju je bila jedna mala sobica koju je Ernest koristio za spavanje ako bi se zadržao s društvom na kartanju. Naravno, tu sobicu koristili smo i kao naše ljubavno gnijezdo. Tako se dogodilo da sam na terasi vidjela nekoliko djevojaka koje su bile u posjeti Branki i koje su se uzajamno ljubile.



Da, spomenula sam kartanje. Kartanje za novac bio je jedan od većih Ernestovih poroka. Nije bila rijetkost da se nakon zatvaranja kafića u prostoriji iza šanka okupi društvo koje je kartalao do dugo u noć a ponekad i do jutra. Kartalo se, kako rekoh, za novac. Tih dana Ernest je bio prilično nervozan. Znala sam da je na kartanju izgubio veću svotu novca. Inače ako bi Ernest ostao na kartanju ja bi odlazila kući. Jedne večeri inzistirao je da ostanem. Objasnio mi je kako se neće dugo zadržati na kartanju a poslije ćemo uzeti taksi i otići u njegov stan.



Nisam znala da je od jednog muškarca iz tog kartaškog društva posudio novac. Čekala sam ga u kafiću krateći vrijeme na fliperu. Kada se na vratima stražnje prostorije pojavio Ernest pomislila sam kako je s kartanjem gotovo i kako sad idemo u njegov stan, no grdno sam se prevarila. Ernest me pozvao da dođem. Uveo me u prostoriju gdje su se nalazila još četvorica muškaraca. Gledali su u mene i zlobno se cerekali i tada sam osjetila kako nešto nije u redu.



-Hajde mala skidaj gaćice, nemamo vremena za gubljenje.- Obratio mi se jedan od njih. Pretrnula sam istog trenutka i pogledala u Ernesta. On je samo slegnuo ramenima. Da, ja sam u nedostatku novca postala ulog u kartaškoj igri koju je Ernest očito izgubio. Okrenula sam se u namjeri da izađem iz te prljave sobe ali Ernest me nije pustio. Stavio mi je ruku na rame i gurnuo me prema napaljenim muškarcima. Jedan od njih čvrsto me rukom obgrlio oko vrata i to je vraški boljelo.



Nisam mogla mrdnuti a i zraka mi je nedostajalo. Počela me hvatati panika. Zamaglilo mi se pred očima a trenutak kasnije osjetila sam nečije ruke ispod svog šosa. U nekoliko sekundi ostala sam bez gaćica. Zbog straha, muke i panike koja me obuzela doslovno sam se upišala. Stisak ruke oko moga vrata na trenutak je malo popustio i tada sam ugledala isukani kurac tog muškarca koji je prijeteći virio iz njegovih hlača. Opet me je jače stegnuo i ne mareći za moje jauke glavu mi približio svom kurcu kojeg mi je potom gurnuo u usta. Jebao me je u usta dok su se njegovi prijatelji naslađivali i glasno cerekali.



Potom je stisak ruke skroz popustio ali samo zato da bi me dovukao do stola. Smotao mi je ruku iza leđa i licem me gurnuo na stol. Zadigao je moj šos i sljedećeg trenutka svojim kurcem brutalno je prodro u mene. Sad mi je pustio ruku i držeći me za bokove zabijao se u mene. Bila sam na rubu plača i najradije bi vrištala ali znala sam da od toga nema koristi. Svršio je u mojoj utrobi i odmah mjesto prepustio drugom muškarcu. Zatvorila sam oči i stisnula zube... Nakon drugog uslijedio je treći pa potom i četvrti muškarac. Zabijali su u mene svoje nabrekle kurčeve i punili mi pičku spermom. Svi osim četvrtog svršili su u mene. U međuvremenu su mi do kraja svukli šos koji mi se omotao oko nogu. Četvrti muškarac svršio je po mojoj guzi i leđima.



Razvalili su mi pičku i trebalo mi je desetak sekundi da ruke odvojim od stola i uspravim se. Noge su mi drhtale i mislila sam kako neću moći hodati. Ipak sam nekako podigla šos i zakopčala ga. Gaćice nisam niti željela tražiti. Sporim koracima zaputila sam se prema vratima. Ernest koji je svo vrijeme stajao kod vrata i promatrao što mi rade sad se bez riječi pomaknuo u stranu. Ušla sam u prostor kafića i uzela svoju torbicu pa se zaputila k izlazu. Čula sam muškarce kako se glasno smiju i govore Ernestu da ima dobru kujicu. No nije mi padalo na pamet osvrnuti se. Okrenula sam ključ u bravi pa izašla na ulicu.



Tek tada sam postala svjesna Ernesta koji je izašao za mnom. Dok sam ja tipkala na mobitel i pozivala taksi on mi je govorio kako mu je žao i molio me da mu oprostim no ja ga uopće nisam željela slušati.

-Slušaj Dijana... Ti si me u stvari spasila. Da li me razumiješ?-

Nisam se potrudila ni pogledati ga a kamoli mu odgovoriti. On je pričao i dalje. Govorio je kako sutra radi poslije podne i molio me da dođem. Nisam reagirala pa je on stao ispred mene i uhvatio me rukama za ramena. Pogledao me u oči i pitao hoću li sutra doći. Željela sam se što prije maknuti od njega i ovog kafića pa sam rekla kako ću doći a sad me neka pusti na miru.



Ernest se sporim korakom vratio u kafić i zaključao vrata. Osjećala sam se poput izjebane kuje što je u stvari bilo i točno. Tek tada sam osjetila kako mi se niz noge cijedi sperma iz pičke i pomislila sam kako takva ne mogu ući u taksi. Iz torbice sam izvadila papirnate maramice i njima obrisala spermu s nogu. Iako sam Ernestu obećala kako ću sutradan doći u kafić to mi nije padalo na pamet. Ernest me zvao taj dan nekoliko puta ali nisam mu odgovarala. Zvao je i narednih dana. Potom sam promijenila broj mobitela. Ernesta od tada više nikada nisam vidjela. Nedavno sam stjecajem okolnosti prošla sa Zokijem pored tog kafića i prisjetila se redaljke koju sam prošla.