Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

srijeda, 25. siječnja 2017.

Na svoj sedamnaesti rođendan popušila sam kurac crncu (drugi dio)

-Dakle ovo je nastavak prvog dijela priče pod naslovom: Na svoj sedamnaesti rođendan popušila sam kurac crncu (prvi dio) 
 
Naravno da su moje tri prijateljice izgarale od želje da im ispričam što je i kako je bilo s crncem koji se smiješno zove Adio. Našle smo se kod jedne od njih i sve tri su netremice buljile u mene čekajući da im ispričam kako je bilo i što se događalo.
-Dijana, daj reci ima li veliki kurac sam odgovorila. Dok sam im opisivala impozantnu crnu kurčinu i to kako sam ga drkala, lizala i pušila one su me slušale gotovo ne trepčući. S?- Pitala je nestrpljiva Zrinka.
Otpila sam gutljaj kave prije negove tri imale su otvorena usta kao da će u njih tog trenutka uletjeti taj isti veliki kurac a one ga spremno čekaju.


Zrinka je uistinu bila duboko razočarana. Ne zbog moje priče već zbog toga što i ona nije iskoristila priliku koja joj se pružala i to je nešto kasnije otvoreno i rekla.
Dala sam im do znanja kako još nije kasno i kako se opet mogu čuti s Lidijom pa se ponovno možemo naći s crnoputim doktorima.
-Daj nazovi!- Odmah je rekla Zrinka.
-Vi iste normalne! Pojebati se s tim crncima?! Pa razvalit će nas.- Konstatirala je Ivona, jedna od tri moje frendice.
-Pa što? Neka nas razvale.- Odgovorila je Zrinka na što smo se sve slatko nasmijale.


I našle smo se s njima već iduće subote. Samo tada nismo dugo ostali u klubu već smo se sve četiri u pratnji četiri crnca zaputile u stan dvojice od njih. Bile smo napaljene i spremne pojebati se s njima. Ma koliko god me bilo strah tog velikog kurca kojeg je imao Adio željela sam osjetiti tu crnu kurčinu u sebi.


Dolaskom u stan i nakon nekoliko pića sasvim fino smo se opustile. Ja sam, što je bilo i logično, najviše vremena provodila s Adiom. U jednom trenutku zagrlio me i odveo u jednu od soba. Shvativši kako ispod suknje nemam gaćica već samo crne hulhopke bez gaćica skroz se zapalio i poželio me odmah nataknuti na kurac. Molila sam ga da bude obziran jer nikada do sada nisam u sebe primila tako veliki kurac. I bio je... barem u početku.


Zauzela sam pseći položaj i namjestila mu se poput napaljene kuje. Nekoliko trenutaka lizao je moju isprćenu guzu i prstom prodirao u moju pičkicu koja je sve obilnije vlažila. Vrhom glavića svoga velikog kurca nekoliko puta prešao je preko moje pičke... Krenuo je prodirati u mene. Stisnula sam zube i zatvorila oči... Lagano i strpljivo prodirao je u mene a meni se činilo da se tom prodiranju ne nazire kraj. Glasno sam stenjala nabijena na njegovu moćnu batinu koju je opet lagano krenuo izvlačiti. Ritam njegovog ubadanja postao je jači, žešči i brži a ja sam sve glasnije cvilila i stenjala.


Ne vadeći kurac iz mene okrenuo me na bok. Rukom mi je podignuo nogu u zrak i nastavio me jebati. Napokon je izvukao kurac iz mene. Legao je na leđa i snažnim rukama podigao me i ja sam ga opkoračila. Trenutak kasnije držeći me za bokove nasadio me na svoju kurčinu. Onda me okrenuo na leđa... Noge mi je stavio na svoja ramena i krenulo je novo prodiranje crne kurčine u moju već razvaljenu pičku. U jednom trenutku do mene je dopro glasni vrisak jedne od mojih prijateljica. Uslijedio je još jedan a onda više ništa. Dobro sam znala što je razlog tom vrištanju.


Adio je svršio ne vadeći svoj kurac iz mene. Obilno je moju pičku napunio spermom i držeći kurac u meni ljubio me u usta. Konačno je izvukao kurac i legao pored mene. Hulahopke su mi bile poderane i skinula sam ih. Šutke smo ležali neko vrijeme a onda su se vrata sobe otvorila. U sobu je ušao jedan od njegovih prijatelja držeći ispod ruke Tijanu, jednu od mojih prijateljica. Ona je kao i on bila posve gola. Glave spuštene gledala je u pod a ruke je držala prekrižene na grudima.


Taj crnac obratio se Adiu na meni nepoznatom jeziku. Izmjenili su nekoliko nerazumljivih rečenica ali vrlo brzo shvatila sam o čemu su pričali. Tijana je na trenutak podigla glavu i na licu sam joj vidjela bolni grč a maskara oko očiju bila joj je posve razmazana i rascijedila se po licu. Adio je ustao s kreveta i prišao je Tijani. Uhvatio ju je ispod ruke pa izveo iz sobe zatvorivši vrata iza sebe. Crnac koji je doveo Tijanu gledao me sa zlobnim smiješkom na licu. Sad sam shvatila o čemu su razgovarali on i Adio. Dogovorili su se da se zamijene za cure.


Na trenutak sam sad i ja željela vrisnuti, željela sam reći kako ne želim... Ali nisam. Grlo mi se stisnulo od spoznaje da će me još jedan crnac s velikim kurcem pojebati. Kleknuo je na krevet i nimalo nježno raširio moje skupljene noge. Prodro je svojim sluzavim kurcem u moju pičku, natopljenu spermom, žestoko i brutalno. Iako sam na trenutak pomislila kako ću zaurlati iz sveg glasa nisam već sam samo široko rastvorila usta. A onda više nisam osjećala apsolutno ništa. Iako mi je uporno gurao svoj jezik u usta nisam mu uzvraćala. Možda ga je to ponukalo da me okrene potrbuške i da me nastavi jebati u psećoj pozi. Jedino što sam željela bilo je da što prije svrši i pusti me na miru. I on se ispraznio u meni samo što je za razliku od Adia odmah izvukao svoj kurac iz mene i napustio sobu.


Ležala sam razvaljena, izjebana i iscrpljena. Sklopila sam oči i na trenutak zadrijemala. Pojma nemam koliko je vremena prošlo ali trgnula sam se osjetivši nečiju ruku na svome licu. Bila je to Zrinka. Čula sam je kako govori da se zabrinula za mene. Pitala sam gdje je Tijana jer onda kada sam je vidjela izgledala je doslovno poput prebijene kuje.
-U susjednoj sobi... Puši kurac jednome od ovih...- Rekla je Zrinka ne dovršivši rečenicu.


-Vrijeme je da odemo.- Rekla sam i pokušala se uspraviti ali jauknula sam jer imala sam osjećaj da me boli svaka koštica u tijelu a utroba kao da mi se raspadala.
-Da, vrijeme bi bilo da odemo ali...- Opet Zrinka nije završila rečenicu.
-Što ali?- Pitala sam.
-Daj ustani se.- rekla je Zrinka pružajući mi ruke. Pomogla mi je da siđem s kreveta. Na mjestu gdje sam ležala ostala je velika mrlja sperme koja se iscijedila iz moje pičke


Držeći me ispod ruke opet sam je pitala što je željela reći s onim ali?
-Ne žele nas pustiti.- rekla je Zrinka.
-Molim?!-
-Kažu da možemo ići tek nakon što im još jednom popušimo kurac.-
-Šališ se!- Rekla sam i ubrzo se uvjerila kako se nije šalila.


Ušavši u dnevnu sobu zatekle smo Ivonu kako puši kurac jednome od crnaca. Tijana je to isto činila u drugoj sobi. Nisu nam ostavili nikakav izbor. Učinile smo ono što smo morale. Adio je želio da mu kurac popuši Zrinka dok sam ja ustima obradila kurac drugom crncu. Onom koji se do tada zabavljao sa Zrinkom.


Napustile smo stan drhtavih nogu a osjećale smo se poput prebijenih i izjebanih kuja. U redu, dobila sam što sam tražila i više mi nije padalo na pamet ponovno se sresti s tim crnim grubijanima. Tijana je također dijelila moje mišljenje samo što je ona od tog dana izbjegavala kako mene tako i ostale dvije prijateljice.


Za divno čudo Zrinka i Ivona još su se neko vrijeme nastavile sastajati i družiti sa tom crnom družinom. Očito da se njima jako svidjelo ono što su prošle i željele su još. Problem je nastao onog trenutka kada je Tijana, ne znajući držati jezik za zubima, nešto od svega što joj se izdogađalo ispričala pred nekim curama iz kvarta. Tako je to doprlo do njezinih roditelja. Nešto su načuli ali nisu znali detalje a Tijana je vidjevši da je vrag odnio šalu roditeljima rekla kako je sve izmislila. No njezini sumnjičavi roditelji diglu su halbuku i nazvali moju mamu tako da je sve poprimilo dramatičan oblik. Na kraju je za to saznala i Lidija. Rekla je kako s nama malim droljama više ne želi imati posla. Nakon toga su i Zrinka kao i Ivona prestale pohoditi onaj klub i viđati se s crncima.


Broj komentara: 5:

  1. Ove cure su vrlo jebežljive a crni momci su ih dobro izjebali i lijepo su se zabavili.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bele zene treba da primaju crne kurcine, nema bolje kombinacije u seksu. Nadam se da ce ovoga biti sve vise.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bele žene bolje da popuše 2bijela kurca nego 1 crni i Bollé da ju.izlebu 2 bijelca nego 1crnac. Crnci nemam Ništa protiv vas. Nisam rasista ali jebite svoje crne žene a bijele ostavite na miru!

    OdgovoriIzbriši
  4. Bele žene bolje da popuše 2bijela kurca nego 1 crni i Bollé da ju.izlebu 2 bijelca nego 1crnac. Crnci nemam Ništa protiv vas. Nisam rasista ali jebite svoje crne žene a bijele ostavite na miru!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E mislim da će ovaj tvoj apel da resi problem. Pa nisu krivi crnci nego naše jebulje koje će prodati boga za crnu kurčinu. Kako to još nisi skužio brate?

      Izbriši