Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

srijeda, 11. siječnja 2017.

vrući izlet u prirodu, ili jebanje u usta

Moj Zoki je lik koji stalno i iznova smišlja razne načine kako bi me kaznio i seksualno iskoristio na različite bizarne načine. No mislim da ste to već i sami shvatili. Često visi na internetu i prati razne portale te iz njih crpi inspiraciju za smišljanje raznih psina koje onda primjenjuje na meni. Istina, postala sam njegova seksualna igračka ali ne bunim se. Tako se dogodilo da inspiriran jednom pročitanom pričom to isto primjeni na meni. I evo te priče:


U kafe bar "Frap" Došla sam u 19 sati i petnaestak minuta. Bila sam odjevena u bezobrazno kratki mini šos ispod kojeg sam imala crne samostojeće čarape i ovaj puta imala sam na sebi crvene gaćice. Dok sam išla prema slobodnom stolu muškarci u kafiću okretali su se za mnom i odmjeravali me jer moja drsko kratka minica mamila je njihove poglede. Naručila sam piće i čekala.

Inspiriran pričom koju je svojevremeno pročitao na jednom blogu Zoki je odlučio isto to, u toj priči opisano, napraviti sa mnom. Dakle dogovor je bio da se nađemo u jednom kvartu Novog Zagreba gdje je u krugu od nekih dvjesto metara bilo podosta kafića. Znala sam da će me Zoki čekati u jednom od kafića ali nisam znala u kojem. Obilazila sam kafiće hodajući od jednog do drugog. Nisam više sigurna ali mislim da je kafić u kojem sam ugledala Zokija bio sedmi ili možda osmi po redu.

Nakon desetak minuta Zoki, koji je sjedio za drugim stolom, je ustao i krenuo ka izlazu. Dakle ušavši u kafić primjetila ga jesam ali mu se nisam javila jer takav je bio dogovor. Ostavljali smo dojam kao da se uopće ne poznajemo. I taman kada mi se prilično zgodni konobar počeo udvarati Zoki je ustao od stola i izašao iz kafića. Nasmiješila sam se konobaru, platila piće i zahvalila mu se te sam i ja izašla iz kafića. Uočila sam Zokija nekih tridsetak metara niže niz ulicu. Sporim korakom išao je naprijed. Pratila sam ga na odstojanju. Skrenuo je desno u jednu uličicu gdje mu je bio parkiran auto. Ušao je i sjeo na mjesto vozača.

Prišla sam s druge strane i sjela do njega. Zoki je šutio i samo je podignuo obrve a ja sam znala što mi je činiti. Osvrnula sam se lijevo i desno i uvjerila se kako u blizini nema prolaznika. Brzo sam mu otkopčala šlic, zavukla ruke u gaćice pa izvukla njegov kurac. Sagnula sam se i poljubila vrh njegova glavića. Potom sam vratila kurac u gaće i zatvorila šlic. Zoki je pogledao na sat i nasmiješivši se rekao:-15 minuta... 15 minuta ti je trebalo da me pronađeš.-
Iako mi je vjerojatno trebalo 12-13 minuta a ne 15, ipak ništa nisam rekla.

Zoki je upalio auto i krenuli smo izvan grada prema jednoj usamljenoj drvenoj klijeti. Vinograd i klijet nalazili su se na obroncima Medvenice, negdje iznad naselja Šestine. Naime Zoki je danima tražio idealno mjesto i napokon ga našao tu u bregima iznad Šestina. Već je lagano padao mrak. Poljski put, livada, jedno staro drvo, žbunje i nigdje nikoga. Izašla sam iz auta te skinula gaćice i šos. Ostala sam samo u samostojećim čarapama i štiklama.

Još jednom sam morala izljubiti Zokijev kurac u znak poštovanja. I dok sam se zabavljala Zokijevim kurcem ljubeći ga i lagano mu ga drkala rukom, on mi je rekao neka kleknem na sjedalo auta. Kleknula sam i presavila se preko naslona. Mazio me lagano po guzici a onda me je pljusnuo po guzi prilično jako, pa još malo jače, pa još jače...i tako petnaest puta. Tih petnaest pljuski bila je kazna za onih petnaest minuta koliko mi je trebalo da ga pronađem u kafiću. Potom je izašao iz auta i skinuo se posve gol. Svoje i moje sjedalo spustio je u ležeći položaj.

Kleknuo je i isprćio svoju guzu prema meni. Ljubila sam mu dupe, jezikom mu ulazivši duboko u šupak. Istovremeno sam mu rukom drkala kurac i mazila mu jaja. Okrenuo se i polegao me na sjedalo. Opkoračio me i gurnuo mi kurac u usta. Njegova guza, jaja i kurac nalazili su se iznad moga lica. Jezikom sam mu lizala šupak i naizmjence pušila kurac... Potom se dlanovima ruku oslonio na sjedalo i doslovno me pojebao u usta. Ljeplijva sperma iz njegova kurca ispunila mi je usta.

Uz to što me gušila sperma koja mi se slijevala niz grlo dodatno me gušio i Zokijev kurac kojeg nije želio izvaditi iz mojih usta. Odgurivala sam ga rukama i divlje vrtjela glavom lijevo-desno želeći se osloboditi njegova kurca i domoći se zraka. Uspjela sam nekako i dio sperme završio je na mom licu. Uspravila sam se i držeći jednu ruku na ustima drugom sam otvorila vrata auta te kašljajući izbacila ostatke sperme iz usta jedva se suzdržavajući kako ne bi povratila. Uhvatio me za kosu i okrenuo k sebi... Kurcem mi je razmazao spermu po licu. Napokon smo oboje izlašli iz auta. Obrisala sam lice i usta dijelom svoje majice okrenuvši je naopako.

-Peče li te guza?- Pitao je Zoki aludirajući na ono pljuskanje kojim me je počastio.
-Malo.- Odgovorila sam i dlanom ruke prešla preko guze koja se, znala sam to, crvenjela od njegova pljuskanja.
-Sada ćemo mi to srediti. Ohladit ćemo ti to slatko dupence.- Rekao je.

Zoki je iz pretinca u autu izvadio bocu mineralne vode. Promućkao je i kazao mi da se naguzim. Vodom iz boce zašpricao mi je dupe. Naguzila sam se i rukama raširila svoje guzove a onda je mlaz Zokijeve mokraće zalio moj šupak i po guzove. Napokon smo se odjenuli i vratili u grad. Otišli smo na na piće u jednu lokalnu birtiju kako bi isprala usta sokom i kavom a potom smo se zaputili u moj stan jer Zokija je ovaj izlet u prirodu prilično napalio i želio me jebati.

I pojebao me... I to prilično brutalno. Najprije mi je razvalio pičkicu a potom još brutalnije razvalio je moju guzu.

2 komentara: