Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

srijeda, 25. siječnja 2017.

Na svoj sedamnaesti rođendan popušila sam kurac crncu (prvi dio)


Dobro sam poznavala Lidiju koja je od mene starija nekih 6 ili 7 godina. Nju se rijetko moglo vidjeti u kvartu i bili su rijetki oni s kojima se iz kvarta družila. I ja sam spadala u te rijetke. Iako sam dosta mlađa od nje Lidija me na neki način simpatizirala kao i ja nju. Ako i kada bi se srele otišle bi na piće ili kavu. Inače Lidija je bila na lošem glasu. Za nju su govorili da je kurvica i drolja. Osobno je nikada nisam propitkivala o privatnom životu ali bila sam uvjerena kako su glasine, koje su o njoj kružile, bile i istinite ali nije me bilo briga. Ona je meni bila draga i simpa cura.

Inače Lidija je bila odlična učenica i nakon završene gimnazije upisla je medicinu koju nažalost nije završila. Prekinula je sa studiranjem medicine već nakon prve godine. Pričalo se kako je upoznala čari seksa, prokurvala se, i kako je to bio razlog što je zapostavila studij. Potom je završila tečaj za njegovateljicu i taj posao je povremeno i honorarno radila. Uz to je upisla školu za medicinske sestre. Izvjesno vrijeme hodala je s dečkom koji je također studirao medicinu. Prekinula je i započela ljubavnu avanturu s jednim liječnikom. Bio je to prvi u nizu a nakon njega izredalo se njih dosta. Bilo je očito kako su je privlačile bijele liječničke kute.

Često je se moglo vidjeti u jednom klubu gdje su se okupljali studenti s medicinskog fakulteta kao i mladi, tek završeni, liječnici. Slijedeća glasina o njoj bila je kako se intezivno druži s crncima. Neki od njih su bili ovdje u Hrvatskoj na specijalizaciji i s njima se upoznala u tom klubu gdje je zalazila. A onda sam se i sam uvjerila kako to nisu samo glasine. Naime jednog dana vidjela sam kada ju je jedan crnoputi muškarac autom dovezao u kvart. Poljubili su se u usta nakon čega je ona izašla iz auta.

Bližio mi se sedamnaesti rođendan i susrevši se s Lidijom otišle smo na kavu. Počela sam se malo raspitivati o crncu s kojim sam je vidjela ali Lidija mi nije gotovo ništa otkrila osim što se zagonetno smješkala.
-Kada ti je rođendan?- Pitala me.
Naime sjećala se da sam je prošle godine za svoj šesnaesti rođendan počastila kavom i kolačima. Rekla sam joj kako je do mog rođendana ostalo pet dana.

-Mala, jel hoćeš da te za sedamnaesti rođendan počastim jednim zgodnim crncem?- Pitala me.
Rekla sam kako to ne dolazi u obzir i zacrvenjela se u licu jer ta ideja mi se uopće nije činila lošom ali nisam to željela priznati.
Objasnila mi je kako se ne moram odmah s njim i pojebati. Ali ako mi se svidi mogu mu izdrkati ili popušiti kurac.
-Ako se predomisliš slobodno me nazovi.- Rekla je Lidija.

Bilo kako bilo zagolicala mi je maštu. Dan poslije srela sam se sa svoje tri prijateljice kojima sam prepričala razgovor s Lidijom. Jedna od njih, Zrinka se zove, otvoreno je rekla kako bi ona rado probala crni kurac. Ostale su se počele blesavo hihotati ali iako to nisu otvoreno željele priznati znala sam da bi i one to voljele, baš kao i ja. Predložila sam da nazovem Lidiju pa da za moj rođendan odemo u taj klub. Možemo upoznati te crne momke i malo se zabaviti s njima. Nisam otvoreno spominjala ni drkanje, ni pušenje a ni seks s njima.

Pristale su i već dva dana poslije našla sam se s Lidijom i rekla što bi ja i frendice željele.
-Curice bi se malo jebale s crncima, ha?- Rekla je uz širok osmijeh na licu Lidija.
Objasnila sam joj kako bi ih najprije htjele upoznati a poslije tko zna. Odgovorila je kako nema problema jer oni obožavaju mlade i bijele cure. Nisam izdržala a da je ne pitam imaju li crnci uistinu onako velike kurčeve kako se o njima priča.
Glasno se nasmijala rekavši kako ću se u to sama uvjeriti budem li to željela.

I tako smo točno na moj rođendan ja i moje prijateljice otišle najprije u jedan kafić gdje smo strusile svaka po dva žestoka pića a potom smo se zaputile u klub. I stvarno nas je tamo dočekala Lidija koja je bila u društvu dvojice crnaca. Nakon nekih pola sata pridružila su nam se još četvorica. Meni se uistinu svidio jedan od njih koji je imao pomalo čudno i meni smiješno ime. Zvao se Adio i ja sam čak mislila kako mu to nije pravo ime no ipak jest bilo. Zvao se Adio i bio je rodom iz Nigerije.

Crnci su bili vrlo zabavni i brzo smo se opustile. Već je uvelike prošla ponoć kada nas je LIdija pozdravila te otišla iz kluba u društvu jednoga od njih. Ostali crnci počeli su nas nagovarati da odemo iz kluba i zabavu nastavimo u stanu jednoga od njih. Odbile smo tu ponudu rekavši kako možda neki drugi put ali sad moramo kući. Istina, meni se baš i nije išlo. Sviđao mi se Adio i željela sam se još malo zabaviti s njim.

Nagovorio me da s njim odem u njegov stan. Obećao je kako ništa neće pokušavati. Popit ćemo samo piće pa će me otpratiti na taksi koji će me odvesti kući. I tako su se moje tri prijateljice taksijem zaputile kući a ja sam otišla u Adiovov stan. Uistinu je počelo s jednim pićem. Popili smo i drugo a onda smo se počeli ljubakati i maziti. Dok me ljubio počeo me lagano i svlačiti... Uistinu se napalio i doskora se svukao do gola iako sam mu ja uporno govorila kako od seksa nema ništa mada sam se i na narajcala.

A kada je skinuo gaćice i kada sam ugledala njegov veliki kurac pretrnula sam. To je uistinu bila kurčina impozantne veličine. Razrogačenih očiju buljila sam u tu crnu mrcinu i kada mi se krenuo približavati rukama sam ga stala odgurivati od sebe.
-Ako zabije taj kurac u mene razvalit će me.- Mislila sam u sebi.
Adio je shvatio razlog mojem strahu i otporu pa me počeo uvjeravati kako će biti obziran i nježan. Nije me uvjerio.

No ipak sam željela primiti u ruku taj veliki crni kurac. I jesam... Rekla sam mu kako mu ga mogu izdrkati i malo lizati ako želi no ništa više od toga. Vidno razočaran Adio je slegnuo ramenima pa konstatirao kako je i to nešto. Klečala sam ispred njega i drkala mu ga... nekoliko puta jezikom sam prešla čitavom dužinom kurca usput mu ližući crna jaja. Ipak nisam odoljela i uzela sam ga u usta. I dok sam široko razjapljenih usta dudlala taj crni kurac mislila sam u sebi kako mi se eto za moj sedamnaesti rođendan ispunila i ta želja.

Adio je rukama čvrsto zgrabio moju glavu i gurnuo mi kurac duboko u usta... Gusti mlazovi njegove sperme slijevali su mi se u želudac i nastojala sam ga iskolačenih očiju nekako odgurnuti od sebe. Stisak njegovih ruku napokon je popustio i ja sam odmaknula glavu... Pljuvala sam ostatke sperme po podu, i jako malo je nedostajalo da se ne ispovraćam, a on glasno smijao. Njemu je to bilo zabavno. Umila sam se, malo popravila šminku i mobitelom nazvala taksi. Adio me ispratio do vrata i pitao hoćemo li se opet vidjeti.
-Možda.- Kratko sam odgovorila i odjurila na ulicu.

I sreli smo se. No o tome u nastavku, tj. u drugom dijelu priče.

Nema komentara:

Objavi komentar