Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

četvrtak, 9. veljače 2017.

Šamarala sam je i pljuvala joj u usta (treći dio-priča broj tri)

-Ovo je treći nastavak priče a prva dva, ako već niste. Možete pročitati tako da kliknete na: PRVI DIO ili na DRUGI DIO

------------------------------------------------------------------------------------------------



Zaglavila sam s tom malom kujom Sarom i ona se toliko zalijepila za mene da je se jednostavno nisam mogla riješiti. Ma koliko god se ja trudila otarasiti je se to se činilo kao nemoguća misija. Pomislila sam kako je najbolji način da me ostavi na miru taj da je ignoriram i da joj ne pružam zadovoljstvo time što ću je šamarati i ponižavati na razno razne načine jer ona je baš to htjela i u tome uživala. Ona definitivno nije bila normalna. Izbjegavala sam je koliko sam mogla a ona bi povremeno odlazila kod, u ranijim pričama spomenute, Sanele. Vraćala bi se a noge i tijelo bili bi joj prekriveni masnicama.



A kako sam upoznala Saru to još nisam rekla? Moja mama je poznavala njezinu mamu. Odakle nemam pojma a nije me ni zanimalo. Inače Sarina mama Doris ostavljala je dojam ocvale drolje. Tako se oblačila, šminkala a i ponašala. Iza sebe je imala tri propala braka. Po Sarinom pričanju svi mamini muževi, uključujući i Sarinog oca, bili su problematični tipovi.



Prvi muž i Sarin otac maltretirao ih je obje, verbalno i fizički. Drugi muž Sarine mame seksualno je iskorištavao Saru. Tjerao ju je da mu puši kurac i liže šupak a ako bi odbila dobila bi batina. Trećeg maminog muža Sara je sama zavela i s njim se upustila u seksualne odnose sad već dobrovoljno mu čineči sve ono na što ju je prethodni očuh batinama tjerao. Kada je za to doznala njezina mama prebila ju je a muža otjerala iz stana i zatražila razvod, i tog trećeg, braka. Nakon svega spomenutoga uopće me nije čudilo što je Sara postala takva kakva je postala.



Kruna svega bilo je to što je Sarina mama poznavala Sanelu. Njih dvije zajedno su izlazile ili bolje rečeno, kurvale se. Tako je, preko Sarine mame, agresivna Sanela i upoznala mlađahnu Saru, zavela je i pretvorila u svoju robinju nad kojom se brutalno iživljavala.



Sara mi je ispričala jednu zgodu iz Sanelinog kafića. No prije toga da pojasnim još jednu stvar. Taj podrumski kafić je u stvari bio u vlasništvu nekog tipa koji je navodno bio u zatvoru. No kao vlasnica službeno se vodila Sanela. Inače taj kafić bio je okupljalište šljama svakakve vrste, kriminalaca, švercera, kurvi... Sav taj polusvijet bio je manje ili više, na ovaj ili onaj način, povezan s tipom za kojeg se, kako rekoh, pričalo da je u zatvoru.



U taj kafić zajedno sa Sanelom zalazila je i Sarina mama Doris koja bi se tamo u wc-u ili skladištu jebala s nekima od muškaraca ili bi im pušila kurac. Naravno za novac. Sanela je Sarinoj mami bila nešto kao madam jer njoj je Sarina mama morala davati dio novca kojeg bi zaradila na spomenuti način. Osim toga Sanela je željela da joj Sarina mama bude ljubavnica. Nakon upornog udvaranja i nagovaranja Sarina mama je u djelomično pijanom stanju završila u krevetu sa Sanelom ali nakon što je tom prilikom Sanela pokazala svoje sadističke porive Sarina mama je odbila s njom imati bilo kakvu vezu. Nekoliko dana kasnije gadno su se posvađale pa čak i potukle nakon čega su se prestale družiti i viđati u potpunosti.



No tada još Sarina mama pojma nije imala da Sanela u svojim rukama već drži njezinu kćer. To nije znala ni sada dok se Sara intezivno družila sa mnom.Ni slutila nije gdje, kako i s kim, njezina kćerka provodi noći, i ne samo noći.



No da se vratim na onu zgodu koju mi je Sara ispričala. Jedne večeri Sanela i Ivona su u kafić dovele jednu mladu djevojku. Natjerale su je da legne na stol a prisutni muškarci redom su drkali i spermom je zalijevali po licu. Nakon što su curu obilno zalili spermom Sara je bila ta koja je tu spermu s djevojčina lica morala polizati.



Jednog dana Sara i ja sjedile smo na klupi u parku. Odlučila sam ozbiljno porazgovarati s njom i objasniti joj da me se kloni za sva vremena. Naime, ja koja sam i sama kuja nisam željela imati svoju kuju a pogotovo ne takvu kakva je bila Sara. Sara je neko vrijeme šutjela da bi mi potom rekla kako već izvjesno vrijeme radi na tome da prekine svoj bizarni odnos sa Sanelom. No nakon tog prekida želi pripadati samo meni. Rekla sam joj kako bi za njeno dobro bilo najbolje da prekine sa Sanelom ali uopće ne želim da nakon toga bude moja kuja.



Sišla je s klupe i kleknula ispred mene. Glupača je kleknula ispred mene i rukama mi obgrlila noge moleći me da je ne odbacujem. Uhvatila sam je najprije za ramena govoreći joj da prestane jer bio je dan i netko će nas vidjeti, no to je se uopće nije dojmilo. Bila sam bijesna kao ris i morala sam je zgrabiti za kosu te na taj način odvojiti je od svojih nogu.



Odgurnula sam je i ona se strovalila na leđa. Bila sam toliko ljuta da sam postupila krajnje nepromišljeno. Bacila sam se na Saru koja je i dalje ležala na travi i uistinu sam je prebila udarajući je rukama gdje god sam stigla. Ali što sam time učinila? Ništa posebno jer ona je upravo to htjela i tražila. Tada sam shvatila da moram učiniti nešto čime bi sve ovo presjekla i time završila ovu bizarnu vezu.



Shvatila sam kako nema druge nego otići do Sarine mame i sve joj ispričati. U stvari gotovo sve. Naime namjerno sam prešutjela neke detalje vezane za odnos Sare i mene ali sam joj zato opširno opisala što njenoj kćerki radi perverzna i do bola nastrana Sanela.

-Nastavak slijedi.... uskoro.


Nema komentara:

Objavi komentar