Istaknuti post

Rani doručak, odnosno gutanje sperme

utorak, 7. veljače 2017.

Šamarala sam je i pljuvala joj u usta (prvi dio)

-Hajde ošamari me. Slobodno me ošamari.-

Rekla mi je Sara a ja sam je u čudu gledala. Odmahnula sam rukom i okrenula se u namjeri da odem dalje. Ono što sam željela bilo je maknuti se od nje i više se s njom uopće ne družiti. Krenula sam dalje a Sara je potrčala za mnom i sustigla me. Uhvatila me za ruku...

-Molim te, ošamari me!- Ponovila je a ja sam sad već uistinu bila ljuta jer čvrsto me držala za ruku i nije me puštala.



Istrgnula sam se iz njene ruke pitajući je koji joj je kurac i zamolila je da me ostavi na miru. I opet, a tek što sam napravila dva-tri koraka, uhvatila me za majicu...

E sad sam stvarno bila jako ljuta... Okrenula sam se i opalila joj žestoku šamarčinu. Sara je stajala posve mirno iako joj se glava na trenutak okrenula u stranu zahvaljujući jakom šamaru koji sam joj opalila. Udarila sam joj još jedan šamar po drugoj strani lica a ona je i dalje bila mirna i gledala me plahim pogledom što me potaknulo da joj raspalim još dva šamara.



Osvrnula sam se oko sebe i na svu sreću ulica je bila pusta. U stvari skoro pusta jer na suprotnoj strani ulice po nogostupu je koračala neka žena vodeći malog psa na uzici. Na trenutak je zastala i znatiželjno gledala u našem smjeru. Očekivala sam nekakvu reakciju sa Sarine strane. Očekivala sam da mi pokuša uzvratiti, da počne galamiti, da me stane vrijeđati... Ali ništa se od toga nije dogodilo. Stajala je mirno kao da čeka još koji šamar. Čak sam ustuknula korak unazad misleći kako će možda nasrnuti na mene. No umjesto toga ona je, na moje iznenađenje, rekla:

-Sorry Dijana! Nemoj se ljutiti na mene, molim te.-



-Ona fakat nije normalna.- Pomislila sam u sebi a ona je dodala kako bi mogle negdje otići na kavu ili piće. Sad mi je čak bilo žao zbog toga što sam tako burno reagirala i išamarala je nasred ulice. Ljutnja je djelomično popustila i otišle smo na piće. Obrazi su joj se crvenjeli od mojih šamara a ona je, na moje iznenađenje, djelovala prilično dobro raspoložena. Kada smo izašle iz kafića primila me ispod ruke i, čak malo previše prisno, prislonila se uz mene. Sad sam već bila skroz smirena i našla sam za shodno da joj se ispričam zbog onog šamaranja a ona me opet uspjela iznenaditi.

-Ma nema veze... I ubuduće ako te naljutim možeš me slobodno išamarati.- Rekla je.



Sve to događalo se nakon što me Sara odvela u jedan podrumski ćumez od kafića gdje je ona, kako je rekla, često zalazila. Ništa ne sluteći pošla sam s njom. Odmah mi je bilo jasno kako Sara poznaje, ako ne sve onda barem, većinu gostiju koji su se unutra nalazili. A goste kafića, kojih nije bilo previše, većinom su činile djevojke i žene te nekoliko muškaraca. Gotovo sve te djevojke i žene ostavljale su dojam rabijatnih i agresivnih drolja a tako su se i ponašale. I ono malo prisutnih muškaraca djelovalo je slično. Ovdje u ovu rupu može netko sasvim slučajno zalutati, mislila sam u sebi, a i taj vjerojatno na brzinu popije svoje piće nastojeći što prije izaći napolje.



Sjele smo za jedan stol i uopće se nisam osjećala ugodno jer žene u lokalu piljile su u mene i odmjeravale me svojim polupijanim pogledima. U jednom trenutku Sara se ustala i otišla na wc. Dok je ona bila na wc-u k meni je prišla jedna od žena. Oslonila se dlanovima o plohu stola, nagnula se prema meni i prijetećim pogledom zagledala mi se u oči:

-Što ti imaš sa Sarom?- Pitala je.



Bila sam skroz zbunjena a osjetila sam i strah. Razmišljala sam kako nije vrag da ću zog te droljice Sare opet dobiti batina. Promucala sam kako smo Sara i ja tek poznanice i kako s njom nemam baš ništa.

-I bolje ti je!- Rekla je ta mlada žena.

Muškarci su gledali prema nama i cerekali se. Kada se odlijepila od stola i lijeno krenula nazad jedna od žena naslonjena na šank obratila joj se:

-Koji kurac zajebavaš malu?- Kada je rekla "malu" mislila je na mene.

-A šta tebe boli kurac, droljo smrdljiva?- Uzvratila je ova koja se tren prije nalazila kod mog stola.



-Mama ti je drolja smrdljiva.- Uzvratila je ova kod šanka.

-Molim!!! Hajde ponovi to!-

A ova kod šanka kao da je jedva dočekala i ponovila je ono što je rekla za njezinu mamu.

I tog trenutka došlo je do prave tučnjave. Padali su šamari, radile su šake a nije izostalo ni potezanje za kosu.



Muškarci su uz smiješak na licu neko vrijeme promatrali tučnjavu dvije žene a onda su neki ipak prišli nastojeći ih razdvojiti. Debela i napadno našminkana konobarica prišla je mom stolu rekavši mi kako bi najbolje bilo da napustim kafić jer nije isključeno da i ja popijem batine. Nije mi trebala ponavljati. Ustala sam i brže bolje izašla van.



Isprva sam bila prestrašena a sada dok sam se udaljavala ulicom to je preraslo u ljutnju. Bila sam ljuta na Saru ali i na sebe jer od prvog trenutka kada sam je upoznala Sara je odavala dojam čudne i problematične djevojke i sad mi je bilo jasno kako je s njom bolje ne imati posla. Sara je išla za mnom i čula sam je kako me doziva ali nisam se osvrtala. Potrčala je za mnom i uhvatila me za ruku a onda je uslijedilo ono šamaranje koje sam na početku priče opisala.



No svemu ovome gore napisanome prethodile su batine koje sam ja dobila otprilike sedmicu dana prije toga.

Približavajući se ulazu u svoju zgradu odjednom su iz jednog haustora ispred mene istrčale tri djevojke možda tek nešto starije od mene. Prepriječile su mi put a meni ništa nije bilo jasno.



Jedna od njih se izdvojila, prišla mi brzim korakom i bez ikakva razloga odvalila mi šamarčinu. Nisam se ni snašla od iznenađenja a ona me uhvatila za kosu pa me bacila na haubu parkiranog automobila. Legla je preko mene udarajući me šakama... Na trenutak sam je uspjela odgurnuti ali ona me opet uhvatila za kosu i povukla prema dolje. Bila sam na koljenima i cvilila od boli jer ta drolja nije ispuštala moju kosu iz svojih ruku.



Udarila me koljenom u glavu i napokon me pustila. Usnica mi je krvarila... Zaprijetila mi je prstom rekavši mi da se klonim Sare. Ukoliko me još jednom vide u društvu Sare ubit će Boga u meni. Tek tada sam vidjela kako se ostale dvije djevojke zlurado cerekaju i sve snimaju mobitelom.



Ja ionako sa spomenutom Sarom nisam imala ništa. Poznavala sam je kratko vrijeme i svega smo tri ili četiri puta zajedno izašle na piće. Prošlo je nekoliko dana a meni nije padalo na pamet javljati se Sari, no ona se javila meni. Nazvala me izražavajući žaljenje zbog onoga što mi se dogodilo. Na moje pitanje odakle ona zna što mi se dogodilo rekla je kako je primila snimku mog premlaćivanja na mobitel.



Pristala sam da se nađemo i da mi pokaže tu snimku. Nakon toga zamolila sam je da mi se više ne javlja. Ona me pak uvjeravala kako s tom curom koja me istukla već izvjesno vrijeme nema ništa, no ta djevojka i dalje želi imati vezu sa Sarom i ljubomorna je kao pas. Rekla sam Sari kako ja nisam lezba i kako me ona uopće ne zanima u tom smislu. No Sara je bila uporna... željela je da ostanemo, ako ništa više, samo prijateljice. Ni na to nisam pristala.



Dani su prolazili a Sara mi je uporno slala SMS-ve na mobitel na koje ja nisam odgovarala. A onda se sve ćešće počela pojavljivati na mjestima gdje sam ja izlazila. Naravno, nisam joj mogla zabraniti da izalzi u kafiće ili klubove u koje sam ja zalazila ali to me je počelo živcirati.



Jedne večeri bila sam s nekoliko prijateljica u jednom kafiću i u jednom trenutku otišla sam do toaleta. Izašavši iz kabine wc-a ispred me dočekala Sara. Planula sam kao šibica... Pitala sam je koji kurac hoće od mene a ona me bez riječi zagrlila i poljubila u usta. Odgurnula sam je od sebe pa zgrabila za kosu i nabila joj glavu u lavabo. Vjerojatno bi je tada prebila da se u tom trenutku u wc-u nisu pojavile dvije moje prijateljice koje su me odvojile od nje.



Kada sam se malo smirila popivši dva pića pristala sam na to da Sara sjedne za naš stol. Plakala je i ispričavala mi se... Tog trenutka sažalila sam se nad njom. Nakon svega nastavile smo se družiti i povremeno bi odlazile na kavu ili piće. A onda me jednog dana nagovorila da odemo u onu podrumsku rupčagu od kafića gdje je došlo do one tučnjave između one dvije žene a koju sam opisala na početku ovog prvog dijela priče.

-Nastavak čitajte u priči broj dva.

Za čitanje priče broj dva kliknite OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar